Închide meniul

Carlo Ancelotti a lăudat tinerii Barcelonei, înainte de El Clasico! Cum a comentat italianul delegarea lui Gil Manzano

Alex Masgras Publicat: 28 octombrie 2023, 9:16

Reclamă
Carlo Ancelotti a lăudat tinerii Barcelonei, înainte de El Clasico! Cum a comentat italianul delegarea lui Gil Manzano

Carlo Ancelotti a lăudat tinerii Barcelonei

Carlo Ancelotti, în timpul meciul Braga - Real Madrid / Profimedia

Carlo Ancelotti a lăudat tinerii Barcelonei, înainte de El Clasico. Antrenorul italian a susţinut conferinţa de presă dinaintea marelui meci de sâmbătă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Barcelona şi Real Madrid se joacă astăzi, de la ora 17:15, şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Carlo Ancelotti a lăudat tinerii Barcelonei, înainte de El Clasico!

Carlo Ancelotti a fost întrebat înaintea meciului cu Barcelona despre tinerii catalanilor. Italianul i-a lăudat pe Lamine Yamal şi Fermin Lopez, dar a subliniat faptul că se uită de foarte multe ori că şi Real Madrid foloseşte mulţi jucători tineri:

„Îmi plac toţi. Yamal şi Fermin au ieşit în evidenţă. Sunt jucători tineri, cu un viitor strălucit în faţă, dar şi noi avem jucători tineri: Bellingham, Vinicius, Arda Guler, Camavinga, Tchouameni… Uneori uităm că şi noi avem jucători tineri”, a declarat Carlo Ancelotti, la conferinţa de presă premergătoare El Clasico, potrivit mundodeportivo.com.

De asemenea, Ancelotti a fost întrebat şi despre delegarea lui Gil Manzano, un arbitru cu experienţă, dar care nu este pe placul catalanilor. Manzano, care se va afla pentru a treia oară la „centru” în El Clasico, este un arbitru care nu s-a ferit de-a lungul timpului să îi elimine pe Lionel Messi, Luis Suarez, Neymar sau Robert Lewandowski în timpul meciurilor Barcelonei. Sezonul trecut, polonezul a fost eliminat după 30 de minute de Manzano în meciul cu Osasuna, meci în care „centralul” a avut viaţă grea şi cu Gerard Pique, pe care l-a eliminat după un scandal la vestiare.

Reclamă

În vârstă de 39 de ani, Manzano este apreciat de UEFA şi FIFA, fiind recunoscut drept un arbitru care ştie să gestioneze bine momentele tensionate dintr-un meci.

„Este unul dintre cei mai apreciaţi arbitri din Europa- UEFA şi FIFA îl ştiu bine. Eu îl ştiu foarte bine. Are profilul potrivit pentru a conduce un asemenea meci”, a mai spus Carlo Ancelotti.

Xavi, veste senzațională pentru fanii lui FC Barcelona! Lewandowski ar putea juca împotriva lui Real Madrid

Tehnicianul de la FC Barcelona a dezvăluit că Robert Lewandowski se simte bine înaintea partidei de mâine. Astfel, atacantul din Polonia ar putea juca în partida cu formația din capitala Spaniei.

Reclamă 4 / 0/3

Totuși, Xavi a menționat faptul că nu dorește să dezvăluie „primul 11” al Barcelonei și a menționat faptul că echipa de start va putea fi văzută abia mâine, înainte de startul partidei.

„Lewandowski este bine, se simte bine. Dar nu voi dezvălui echipa de start, nici nu voi da indicii. Totuși, el este bine, mâine voi decide echipa de start.

Dacă atât Robert cât și De Jong se vor fi apți 100%, atunci nu văd motivul pentru care nu ar juca. În momentul de față toată lumea se simte bine, toți vor să joace împotriva lui Real Madrid. Totuși, staff-ul și echipa medicală nu doresc să forțeze nimic. Toți jucătorii vor să fie pe teren, dar vom stabili mai multe mâine”, a spus Xavi, înainte de „El Clasico”, citat de mundodeportivo.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și