Închide meniul

Xavi, veste senzațională pentru fanii lui FC Barcelona! Ce a dezvăluit, chiar înainte de „El Clasico”

Alex Ioniță Publicat: 27 octombrie 2023, 20:49

Reclamă
Xavi, veste senzațională pentru fanii lui FC Barcelona! Ce a dezvăluit, chiar înainte de El Clasico”

Xavi, veste senzațională pentru fanii lui FC Barcelona

Xavi, în timpul unei conferințe de presă / Profimedia

Xavi a transmis o veste senzațională pentru fanii lui FC Barcelona. Tehnicianul catalanilor a vorbit despre situația lotului formației „blaugrana”, înaintea marelui duel cu Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul „El Clasico” al sezonului este programat pe data de 28 octombrie. Duelul dintre Barcelona și Real Madrid va începe de la ora 17:15. Având în vedere faptul că stadionul catalanilor, Camp Nou, se află în plin proces de renovare, meciul se va juca pe Stadionul Olimpic din Barcelona.

Xavi, veste senzațională pentru fanii lui FC Barcelona! Lewandowski ar putea juca împotriva lui Real Madrid

Tehnicianul de la FC Barcelona a dezvăluit că Robert Lewandowski se simte bine înaintea partidei de mâine. Astfel, atacantul din Polonia ar putea juca în partida cu formația din capitala Spaniei.

Totuși, Xavi a menționat faptul că nu dorește să dezvăluie „primul 11” al Barcelonei și a menționat faptul că echipa de start va putea fi văzută abia mâine, înainte de startul partidei.

„Lewandowski este bine, se simte bine. Dar nu voi dezvălui echipa de start, nici nu voi da indicii. Totuși, el este bine, mâine voi decide echipa de start.

Reclamă

Dacă atât Robert cât și De Jong se vor fi apți 100%, atunci nu văd motivul pentru care nu ar juca. În momentul de față toată lumea se simte bine, toți vor să joace împotriva lui Real Madrid. Totuși, staff-ul și echipa medicală nu doresc să forțeze nimic. Toți jucătorii vor să fie pe teren, dar vom stabili mai multe mâine”, a spus Xavi, înainte de „El Clasico”, citat de mundodeportivo.com.

Barcelona a scos la vânzare scaunele de pe vechiul Camp Nou!

Barcelona s-a mutat la începutul acestui sezon pe stadionul olimpic, după ce au început lucrările de reconstrucţie pe Camp Nou. Până când vor reveni pe arena lor, fanii catalani s-au gândit să le ofere fanilor o amintire.

Astfel, Barcelona va pune la vânzare scaunele de pe vechea arenă Camp Nou. Cei de la goal.com anunţă că fanii catalani care vor un astfel de suvenir trebuie să scoată din portofel suma de 300 de euro. În cazul în care catalanii vor vinde toate cele 95.000 de scaune, atâtea câte au fost pe vechea arenă, atunci ar încasa 28,5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Lucrările sunt în desfăşurare pe Camp Nou, acolo unde faţa stadionului se va schimba semnificativ. Noua arenă va avea acoperiş, iar capacitatea va ajunge la 105.000 de locuri.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și