Închide meniul

Carlo Ancelotti a primit întăriri! Jucătorul de 70 de milioane de euro, revenit după 7 luni în lotul lui Real Madrid

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 martie 2024, 16:32

Reclamă
Carlo Ancelotti a primit întăriri! Jucătorul de 70 de milioane de euro, revenit după 7 luni în lotul lui Real Madrid

Carlo Ancelotti a primit întăriri

Carlo Ancelotti, la finalul unui meci / Profimediaimages

Carlo Ancelotti are motive de bucurie, după ce a primit întăriri în lupta pentru titlu. În lotului lui Real Madrid a apărut un jucător de top, pentru prima dată din luna august. Este vorba despre Eder Militao, fundaş cotat de Transfermarkt la 70 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaţionalul braziliana revenit sâmbătă în lotul liderului din La Liga, Real Madrid, după şapte luni şi 18 zile de suferinţă. A fost convocat pentru meciul de pe teren propriu cu Athletic Bilbao, programat duminică în cadrul etapei a 30-a a campionatului de fotbal al Spaniei.

Carlo Ancelotti a primit întăriri. Eder Militao, din nou în lotul lui Real Madrid

Militao s-a accidentat chiar în timpul partidei tur cu Athletic, disputat în august 2023 pe stadionul San Mames din Bilbao, fiind victima unei rupturi a ligamentului încrucişat anterior de la genunchiul stâng.

Este disponibil, se antrenează bine. Evident, nu este la 100%, pentru că nu a mai jucat, dar s-a refăcut foarte bine după accidentare„, a declarat Ancelotti în cursul unei conferinţe de presă, potrivit agerpres.ro.

În ciuda absenţelor pe termen lung ale unor jucători de bază din defensiva sa – portarul Thibaut Courtois şi fundaşii David Alaba şi Eder Militano – Real Madrid are cea mai bună apărare din La Liga, cu doar 20 de goluri încasate în 29 de meciuri şi va încerca să păstreze acest bilanţ în jocul de pe Santiago Bernabeu cu Athletic Bilbao, ocupanta locului 4 în clasament.

Reclamă

Antrenorul lui Real Madrid nu putea va conta duminică pe francezul Eduardo Camavinga, accidentat în timpul recentei pauze internaţionale, şi nici pe brazilianul Vinicius Junior, suspendat, însă îl va avea din nou la dispoziţie pe englezul Jude Bellingham, absent la ultimele două meciuri ale madrilenilor după cartonaşul roşu primit în finalul duelului cu Valencia.

Endrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile

Brazilianul Endrick (17 ani) a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Atacantul care din vară va juca la Real Madrid trece printr-un moment extraordinar. A „spart gheaţa” deja la naţională şi acum este de neoprit.

Endrick a ajutat-o pe Brazilia să o învingă pe Anglia chiar pe Wembley, într-un amical de gală. La trei zile după ce a înscris primul său gol pentru Selecao, puştiul minune a marcat şi împotriva Spaniei. Sud-americanii au smuls în minutul 90+6 o remiză, scor 3-3.

Reclamă 4 / 0/3

La 48 de ore după meciul test cu Spania şi la 8.000 de kilometri distanţă, Endrick a mai marcat un gol uriaş. A ajutat-o pe echipa sa de club, Palmeiras, să se califice în finala campionatului Paulista.

Atacantul pentru care Real Madrid a plătit 45 de milioane de euro a înscris superb, după ce Lopez i-a plasat perfect mingea.

Endrick a înscrie pentru prima dată în trei meciuri oficiale la rând. La final, a avut o bucurie care s-a viralizat pe reţelele sociale. S-a bucurat în faţa fanilor, cu un steag uriaş.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și