Închide meniul

Carlo Ancelotti, anunţ clar după ce Karim Benzema s-a accidentat a treia oară în acest sezon! Cum se simte „Balonul de Aur”

Dragoș Vasile Publicat: 24 octombrie 2022, 10:53

Carlo Ancelotti, anunţ clar după ce Karim Benzema s-a accidentat a treia oară în acest sezon! Cum se simte „Balonul de Aur

Carlo Ancelotti, anunţ clar după ce Karim Benzema s-a accidentat din nou

Karim Benzema s-a accidentat din nou / Profimedia

  • Carlo Ancelotti, anunţ clar după ce Karim Benzema s-a accidentat a treia oară în acest sezon
  • Cum se simte „Balonul de Aur”

Carlo Ancelotti a făcut un anunţ clar după ce Karim Benzema s-a accidentat pentru a treia oară în acest sezon. Antrenorul italian nu este îngrijorat şi anunţă că „Balonul de Aur” va fi, cel mai probabil, disponibil pentru duelul de duminică cu Girona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul francez va lipsi pentru deplasarea cu RB Leipzig din UEFA Champions League. Totuşi, Ancelotti nu are motive de îngrijorare. „Galacticii” sunt calificaţi în optimile competiţiei încă din etapa trecută.

Carlo Ancelotti, anunţ clar după ce Karim Benzema s-a accidentat din nou

„Nu va fi pregătit pentru meciul de marți, dar cred că va fi gata pentru cel de duminică. Nu sunt îngrijorat pentru el, deoarece se confruntă cu o problemă minoră. E adevărat că n-a legat multe meciuri, dar când este pregătit din punct de vedere fizic și motivat, rămâne un jucător foarte important pentru noi.

Reclamă

Lotul nostru este unul puternic și amplu, astfel că putem acoperi absența unui jucător atât de important”, a declarat Carlo Ancelotti, citat de Sports Mole.

Pariu nebun între Carlo Ancelotti şi Karim Benzema

Karim Benzema a dezvăluit ce pariu nebun a făcut Carlo Ancelotti, înainte ca atacantul lui Real Madrid să cucerească Balonul de Aur.

Reclamă

Karim Benzema a dezvăluit ce discuţie a purtat cu managerul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, înaintea sezonului 2021-2022. Francezul a declarat că antrenorul avea încredere deplină în abilităţile sale, şi astfel a ajuns să-l provoace să marcheze 50 de goluri pe parcursul întregii stagiuni.

Benzema a acceptat pariul lui Ancelotti, iar pe parcursul sezonului trecut, acesta a înscris de 44 de ori, şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 15 goluri.

„Este un antrenor grozav şi îmi dă multă încredere. Îmi dă posibilitatea să joc fotbal. Mereu îmi cere să câştig şi să fiu diferit, dar fără să pun presiune. Îmi amintesc că într-o zi eram la biroul său, şi m-a întrebat câte goluri am de gând să marchez.

Reclamă 4 / 0/3

A făcut un pariu şi a spus ‘Cred că poţi marca 50 de goluri’. Pentru că am încredere multă, determinare şi ambiţie, am acceptat. Este un antrenor care îţi oferă încredere şi te lasă să faci ce vrei pe teren”, a declarat Karim Benzema, într-un interviu pentru Real Madrid, citat de mundodeportivo.com.

Karim Benzema, discurs impresionant după ce a câştigat Balonul de Aur 2022

Karim Benzema a avut un discurs impresionant după ce a câştigat Balonul de Aur 2022. Vedeta lui Real Madrid a vorbit despre momentele grele din cariera sa, dar şi despre motivaţia pe care a avut-o în ultimii ani.

Karim Benzema este cel mai bun jucător din lume în 2022. A câştigat pentru prima dată în carieră Balonul de Aur, după un sezon uluitor.

„Este o mândrie. Este visul meu de mic copil. Cu această idee am crescut. Apoi a venit şi motivaţia. Am avut doi idoli în viaţă – pe Zidane şi Ronaldo. A fost o perioadă grea atunci când nu am fost la echipa naţională, dar niciodată nu am încetat să îmi fac treaba şi sunt foarte bucuros.

Mulţumesc colegilor mei de la Real Madrid şi echipa naţională, dar şi preşedintelui Perez, care este parte din familia mea. Preşedintele de la Lyon mi-a îndeplinit marele vis de a juca la Real Madrid. Este Balonul de Aur al poporului!”, a fost prima reacţie a lui Karim Benzema, potrivit Marca.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!