Închide meniul

Pariu nebun între Carlo Ancelotti şi Karim Benzema! Dezvăluirea făcută de noul Balon de Aur

Viviana Moraru Publicat: 21 octombrie 2022, 15:09

Pariu nebun între Carlo Ancelotti şi Karim Benzema! Dezvăluirea făcută de noul Balon de Aur

Carlo Ancelotti, convins că Barcelona se va lupta până la final pentru titlul din La Liga

Karim Benzema şi Carlo Ancelotti, la finalul unei partide pentru Real Madrid/ Profimedia

  • Ce pariu nebun au făcut Carlo Ancelotti şi Karim Benzema
  • Starul francez a povestit totul, după ce a cucerit Balonul de Aur

Karim Benzema a dezvăluit ce pariu nebun a făcut Carlo Ancelotti, înainte ca atacantul lui Real Madrid să cucerească Balonul de Aur. Francezul a dezvăluit că managerul „galacticilor” l-a „provocat” să marcheze 50 de goluri, înainte ca sezonul precedent să debuteze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Benzema a cucerit pentru prima dată în carieră Balonul de Aur, într-o gală ce a avut loc la Paris. Francezul a încununat un sezon de vis, în care a câştigat campionatul în Spania, cât şi Liga Campionilor.

Pariu nebun între Carlo Ancelotti şi Karim Benzema, înainte ca starul lui Real Madrid să cucerească Balonul de Aur

Karim Benzema a dezvăluit ce discuţie a purtat cu managerul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, înaintea sezonului 2021-2022. Francezul a declarat că antrenorul avea încredere deplină în abilităţile sale, şi astfel a ajuns să-l provoace să marcheze 50 de goluri pe parcursul întregii stagiuni.

Reclamă

Benzema a acceptat pariul lui Ancelotti, iar pe parcursul sezonului trecut, acesta a înscris de 44 de ori, şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 15 goluri.

„Este un antrenor grozav şi îmi dă multă încredere. Îmi dă posibilitatea să joc fotbal. Mereu îmi cere să câştig şi să fiu diferit, dar fără să pun presiune. Îmi amintesc că într-o zi eram la biroul său, şi m-a întrebat câte goluri am de gând să marchez. A făcut un pariu şi a spus ‘Cred că poţi marca 50 de goluri’. Pentru că am încredere multă, determinare şi ambiţie, am acceptat. Este un antrenor care îţi oferă încredere şi te lasă să faci ce vrei pe teren”, a declarat Karim Benzema, într-un interviu pentru Real Madrid, citat de mundodeportivo.com.

Reclamă

Totodată, Karim Benzema a oferit declaraţii despre sezonul de vis, care i-a adus Balonul de Aurr. Francezul a mărturisit că a fost cea mai bună stagiune din cariera sa, şi premiul primit în gala de la Paris a fost un vis devenit realitate.

„A fost cel mai bun sezon al meu, pentru că la final am primit Balonul de Aur. Am visat la asta de când eram copil. A fost cel mai bun sezon din viaţa mea. Mi-am îndeplinit cele trei visuri pe care le aveam în viaţă: să cumpăr o casă pentru mama, să semnez cu Real Madrid, pentru că este cel mai bun club din lume, şi al treilea, să câştig Balonul de Aur. Sunt foarte mândru de munca mea”, a mai completat Karim Benzema, potrivit aceleiaşi surse citate mai sus.

Karim Benzema a venit fără celebrul bandaj la gala Balonului de Aur

Karim Benzema a venit fără celebrul bandaj la gala Balonului de Aur, de luni seară. Starul lui Real Madrid joacă de mai bine de 3 ani cu mâna dreaptă înfășurată în bandaj. Atacantul francez s-a lovit grav la deget în ianuarie 2019, într-un meci disputat de „galactici” cu Real Betis.

Reclamă 4 / 0/3

Benzema a amânat să se opereze, pentru a nu fi nevoit să stea departe de teren o lungă perioadă de timp.

Karim Benzema a strâns din dinți și a continuat să marcheze pe bandă rulantă în tricoul Realului, folosind un bandaj la mână pentru a-și proteja degetul.

Luni, a venit „nota de plată” pentru eforturile depuse și prestațiile de vis ale lui Benzema. Super-atacantul de 34 de ani a câștigat Balonul de Aur în premieră, iar la prestigioasa ceremonie de la Paris a venit fără renumitul bandaj cu care și-a obișnuit fanii.

Din fotografiile realizate la gală, se observă că degetul lui Karim Benzema este strâmb, având o formă bizară.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:33 EXCLUSIVMirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova! Poartă negocierile finale cu Mihai Rotaru 14:30 LIVE VIDEOLeeds – Blackburn se joacă ACUM în AntenaPLAY! Se poate schimba liderul în Championship. West Brom – Sunderland (17:00) 14:19 Ladislau Boloni, reacţie genială după ce Metz a pus capăt seriei negative din Ligue 1! Cum a sărbătorit românul victoria 14:09 Ion Ţiriac a cedat şi renunţă la proiecte de zeci de milioane de euro din România: „Am obosit să mă rog de toată lumea!” 13:33 Cum poate câştiga Bayer Leverkusen titlul în Bundesliga fără să mai joace vreun meci! Reacţia de mare campion a lui Xabi Alonso 13:18 Victor Becali l-a auzit pe Marcel Răducanu vorbind despre transferul lui Dennis Man şi a răbufnit: „În ce calitate confirmă?” 12:43 FotoCe îl aşteaptă pe Florinel Coman în Qatar. Adevăratul motivul din spatele deciziei de a pleca de la FCSB 11:54 Gigi Becali l-a anunţat primul 11 pe Neluţu Varga! Elias Charalambous are „mână liberă” să facă o singură schimbare 11:50 „Mai iei suplimente?” Simona Halep a dat cărţile pe faţă! Cu ce i-a surprins fostul lider WTA pe jurnaliştii americani 11:21 CCA, delegare controversată la CFR Cluj – FCSB! Gigi Becali a cedat nervos din cauza aceluiaşi arbitru, după un derby din Gruia Vezi toate știrile
Pe același subiect
Carlo Ancelotti a vorbit despre Kylian Mbappe și Erling Haaland
Fotbal extern • 12 apr., 19:17
Carlo Ancelotti a vorbit despre Kylian Mbappe și Erling Haaland! Antrenorul de la Real Madrid a dat cărțile pe față
Gianni Infantino a recunoscut există probleme de rasism în fotbal
Fotbal extern • 12 apr., 10:22
Gianni Infantino a recunoscut că există probleme de rasism în fotbal: „Sunt probleme de rasism în fotbal!”
Erling Haaland, atacat devastator după Real Madrid - Manchester City 3-3!
Liga Campionilor • 10 apr., 13:36
„E inutil, a fost cel mai slab de pe teren” Erling Haaland, atacat devastator după Real Madrid – Manchester City 3-3!
Gestul uluitor al lui Vinicius la adresa lui Carlo Ancelotti, după ce antrenorul italian l-a schimbat
Liga Campionilor • 10 apr., 8:34
Gestul uluitor al lui Vinicius la adresa lui Carlo Ancelotti, după ce antrenorul italian l-a schimbat: „E lipsă de respect”
Carlo Ancelotti a vorbit despre problemele de la Real Madrid, după 3-3 cu Manchester City
Liga Campionilor • 10 apr., 8:28
„E un dezavantaj!” Carlo Ancelotti a vorbit despre problemele de la Real Madrid, după 3-3 cu Manchester City