Închide meniul

Carlo Ancelotti, declarație neașteptată despre Pep Guardiola: „Va veni ziua în care îl vor da afară!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 1 februarie 2023, 18:30

Carlo Ancelotti, declarație neașteptată despre Pep Guardiola: Va veni ziua în care îl vor da afară!”

Carlo Ancelotti, dorit cu insistenţă pe banca naţionalei Braziliei

Carlo Ancelotti, la conferinţa de presă / Profimediaimages

Carlo Ancelotti, antrenorul celor de la Real Madrid, a avut o declarație neașteptată despre Pep Guardiola.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joi, Real Madrid o va întâlni, acasă, pe Valencia, în etapa a 17-a din LaLiga. Meciul este programat la ora 22:00.

Carlo Ancelotti, declarație neașteptată despre Pep Guardiola

În contextul în care Valencia va face deplasarea fără antrenor la Real Madrid, după ce Gennaro Gattuso și-a reziliat contractul, Carlo Ancelotti a declarat că nu există vreun antrenor de fotbal care să nu fi fost concendiat, cu excepția lui Pep Gaurdiola. Însă, acesta este convins că, într-o zi, inclusv Guardiola va fi concendiat, dacă va continua să antreneze.

„Când se schimbă un antrenor, nu se face doar din cauza greșelilor sale, ci pentru a schimba o dinamică negativă și, de asemenea, pentru a pune mai multă responsabilitate asupra jucătorilor. Mâine Valencia va fi super motivată.

Cred că pentru un antrenor, a fi concediat face parte din treaba noastră. Nu există un antrenor în lume care să nu fi fost concediat. Cred că singurul este Guardiola. Dacă Pep va continua să antreneze, va veni și ziua în care îl vor da afară”, a declarat Carlo Ancelotti, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Valencia.

Reclamă

În prezent, Pep Guardiola este antrenorul englezilor de la Mancehester City. Acesta a fost adus în vara lui 2016.

Carlo Ancelotti a reacționat la acuzele de arbitraj din partea celor de la Atletico Madrid

Miguel Angel Gil Marin, delegatul celor de la Atletico Madrid, a acuzat arbitrajul la finalul partidei Real Madrid – Atletico Madrid, 3-1 după prelungiri, din sferturile de finală ale Cupei Spaniei.

Ulterior, Carlo Ancelotti a reacționat la acuzele venite din partea marii rivale.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost o partidă egală pe alocuri și cred că am meritat să câștigăm. Apoi pe restul de subiecte nu vreau să vorbesc. Nu am citit deloc. Am auzit ceva.

Despre acest subiect prefer să nu vorbesc. Respect toate opiniile”, a spus Carlo Ancelotti.

  • 2 este locul ocupat de Real Madrid în LaLiga
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și