Închide meniul

Vinicius s-a dus direct la cameră și a exclamat: „Acest arbitru este incredibil!”. Nu va mai juca o lună pentru Real Madrid

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 17 martie 2024, 10:14

Vinicius s-a dus direct la cameră și a exclamat: „Acest arbitru este incredibil!. Nu va mai juca o lună pentru Real Madrid

Vinicius s-a dus direct la cameră și a exclamat: "Acest arbitru este incredibil!". Nu va mai juca o lună pentru Real Madrid

Vinicius Jr, în timpul meciului Osasuna - Real Madrid / Profimedia

Vinicius s-a dus direct la cameră și a exclamat: „Acest arbitru este incredibil!”, în timpul meciului dintre Osasuna şi Real Madrid, câştigat de echipa lui Carlo Ancelotti cu 4-2, în etapa cu numărul 29 din La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unul dintre cei mai importanţi jucători din echipa madrilenilor, dar şi printre cei mai controversaţi, Vinicius a fost din nou în centrul atenţiei în ultimul meci al celor de la Real Madrid.

Vinicius s-a dus direct la cameră și a exclamat: „Acest arbitru este incredibil!”

La finalul primei reprize, Vinicius a văzut cartonaşul galben din partea arbitrului Martinez Munuera, din cauza protestelor. Pentru că a fost din nou avertizat, Vinicius va rata meciul cu Bilbao de etapa viitoare, care va avea loc după pauza provocată de meciurile echipelor naţionale. Asta înseamnă că Vinicius nu va putea juca în La Liga timp de aproape o lună.

Extrem de nervos de faptul că a primit cartonaşul galben şi că va fi suspendat, Vinicius s-a apropiat de o cameră de luat vederi la pauză şi a spus:

„La fiecare meci, acest arbitru îmi dă cartonaş galben. La fiecare meci. E incredibil”, a spus brazilianul, potrivit marca.com, în timp ce se ducea la vestiare.

Reclamă

Martinez Munuera, arbitrul partidei dintre Osasuna şi Real Madrid, i-a arătat pentru a treia oară cartonaşul galben lui Vinicius şi pentru a doua oară în acest sezon. Prima oară, el a fost avertizat în partida cu Rayo Vallecano, condusă la centru de acelaşi arbitru. De asemenea, el a mai arbitrat duelul cu Girona al madrilenilor, iar atunci Vinicius a scăpat nesancţionat.

Cu toate acestea, Vinicius a reuşit să înscrie o dublă în meciul cu Osasuna. Brazilianul a deschis scorul încă din minutul 4, în timp ce al doilea gol a fost marcat în minutul 64, atunci când a dus scorul la 4-2. Celelalte două goluri ale echipei lui Real Madrid au fost marcate de Dani Carvajal şi Brahim Diaz. Pentru gazde au marcat Budimir şi Munoz.

Odată cu această victorie, Real Madrid a ajuns la 72 de puncte şi s-a distanţat de Girona, care a pierdut pe terenul lui Getafe, scor 0-1. Barcelona joacă duminică seară pe terenul lui Atletico Madrid şi are şansa să revină pe locul 2 şi să vină la 8 puncte în spatele madrilenilor.

Reclamă 4 / 0/3

Arda Guler, aproape de un euro-gol pentru Real Madrid

Arda Guler a fost aproape de un euro-gol pentru Real Madrid în meciul din deplasare cu Osasuna, din etapa a 29-a din La Liga. „Messi al Turciei”, aşa cum este poreclit mijlocaşul ofensiv de 19 ani, şi-a încercat norocul cu un şut de la mijlocul terenului.

Arda Guler a fost aproape de un euro-gol pentru Real Madrid în meciul din deplasare cu Osasuna, din etapa a 29-a din La Liga. „Messi al Turciei”, aşa cum este poreclit mijlocaşul ofensiv de 19 ani, şi-a încercat norocul cu un şut de la mijlocul terenului.

În minutul 90+3, Arda Guler l-a văzut pe portarul advers ieşit şi nu a stat pe gânduri. A şutat de la mijlocul terenului, iar mingea a căzut pe bară. Putea duce scorul la 5-2 cu un gol memorabil.

”Este un gol pentru noi, nu contează că nu a intrat în poartă. Se simte de parcă a marcat, puțini jucători încearcă asemenea șut. Am văzut foarte puțini fotbaliști cu așa multă încredere la vârsta de doar 19 ani”, a declarat Carlo Ancelotti la finalul meciului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și