Închide meniul

Carlo Ancelotti, laude pentru Jude Bellingham după „dubla” din Barcelona – Real Madrid 1-2: „Ne-a surprins! Face diferenţa!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 octombrie 2023, 20:03

Carlo Ancelotti, laude pentru Jude Bellingham după „dubla din Barcelona – Real Madrid 1-2: „Ne-a surprins! Face diferenţa!

Carlo Ancelotti, laude pentru Jude Bellingham după "dubla" din Barcelona - Real Madrid 1-2

Jude Bellingham şi Carlo Ancelotti/ Profimedia

Carlo Ancelotti a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Jude Bellingham, după „dubla” marcată în Barcelona – Real Madrid 1-2. Antrenorul „galacticilor” a declarat că starul englez face diferenţa pe teren pentru madrileni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ancelotti a fost întrebat şi despre Balonul de Aur. Acesta nu este interesat de gala care va avea loc luni, la Paris.

Carlo Ancelotti, laude pentru Jude Bellingham după „dubla” din Barcelona – Real Madrid 1-2

Carlo Ancelotti s-a declarat impresionat de randamentul lui Bellingham. Acesta a declarat că nu se aştepta ca englezul să marcheze atâtea goluri la Real Madrid. Managerul italian a mai mărturisit că golul fabulos al mijlocaşului, de 1-1, a făcut diferenţa în El Clasico.

„Am fost surprinşi cu Bellingham. În special la eficienţă. A marcat multe goluri. Ceea ce ne-a surprins azi a fost şutul de la primul gol. El nu a marcat prea mult din afara careului.

Bellingham arată de parcă ar fi un veteran. Are o atitudine bună. Golul egalizator a schimbat tot. Ne-a adus mai multă energie, putere, şi Barcelona a devenit mai slabă, şi până în acel moment jucase mult mai bine.

Reclamă

Bellingham face difereţa, o mare diferenţă. Dacă va câştiga sau nu Balonul de Aur, nu ştiu. Nici nu ştiam că se decernează luni. Chiar nu îmi prea pasă.

Jue Bellingham poate marca 20 sau 25 de goluri pentru că a început foarte bine. Dar nu îl percepem ca pe un golgheter”, a declarat Carlo Ancelotti, conform marca.com.

Jude Bellingham, „dublă” fabuloasă în El Clasico

Jude Bellingham a reuşit o „dublă” fabuloasă în El Clasico. Starul englez a egalat în duelul „de foc” cu Barcelona, cu un şut magistral, din afara careului, la care portarul Barcelonei nu a avut nicio şansă. Mijlocaşul a punctat în prelungiri, şi i-a adus lui Carlo Ancelotti toate cele trei puncte. Graţie reuşitelor din derby-ul cu marea rivală, Bellingham a atins cifre fantastice în tricoul „galacticilor”.

Reclamă 4 / 0/3

Jude Bellingham a marcat golul egalizator pentru Real Madrid în 68. Vinicius a trimis o centrare în careul catalanilor, balonul a fost respins de Gavi, şi a ajuns la Bellingham.

Starul englez nu a stat pe gânduri şi a şutat imparabil, din afara careului. Execuţia l-a lăsat fără reacţie pe Ter Stegen, care nu a avut nicio şansă în faţa şutului lui Bellingham.

Ulterior, în prelungiri, Jude Bellingham a fost cel care a dat lovitura de graţie. Internaţionalul englez a reuşit dubla în minutul 90+2, marcând din pasa lui Luka Modric.

Graţie reuşitelor din El Clasico, Jude Bellingham a stabilit un record colosal. Este primul jucător care marchează pentru Real Madrid la debutul în campionat, în Champions League şi în El Clasico.

De asemenea, starul englez are cifre „galactice” în acest sezon. Bellingham a marcat 12 goluri pentru Real Madrid, în cele 13 meciuri. Acesta a mai oferit şi trei assist-uri.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:40 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a înscris în Giuleşti 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive Vezi toate știrile
Citește și