Închide meniul

Carlo Ancelotti, mesaj clar după ce Real Madrid s-a încurcat din nou în lupta la titlu din Spania: „Trebuie să ne ridicăm nivelul!”

Viviana Moraru Publicat: 6 martie 2023, 9:54

Reclamă
Carlo Ancelotti, mesaj clar după ce Real Madrid s-a încurcat din nou în lupta la titlu din Spania: Trebuie să ne ridicăm nivelul!”

Reacţia lui Carlo Ancelotti, înainte de Real Madrid - Manchester City

Carlo Ancelotti, în timpul unei conferințe de presă / Profimedia

Carlo Ancelotti a transmis un mesaj clar, după ce Real Madrid s-a încurcat din nou în lupta la titlu din campionatul Spaniei. „Galacticii” au remizat pe terenul celor de la Betis, scor 0-0, iar Barcelona a profitat de pasul greși al rivalei pentru a se distanța în fruntea clasamentului. După remiza surprinzătoare, Ancelotti a oferit primele declarații, mărturisind că echipa sa traversează o perioadă modestă, prin prisma golurilor puține marcate în ultimele trei meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid ocupă locul secund în La Liga, cu 53 de puncte, cu nouă mai puține decât rivala Barcelona, care este lider detașat. Chiar și așa, Carlo Ancelotti s-a declarat optimist, și susține că echipa sa încă poate triumfa în campionatul Spaniei.

Carlo Ancelotti, mesaj clar după ce Real Madrid s-a încurcat din nou în lupta la titlu din Spania

Carlo Ancelotti a avut o reacție vehementă, imediat după pasul greșit al echipei sale, cu Betis. Managerul italian susține că jucătorii săi nu au profitat de șansele create, aceștia reușind să marcheze un singur gol în ultimele trei meciuri din toate competițiile, și acela în urma unei faze fixe.

Totodată, Ancelotti le-a reamintit jucătorilor săi că luna trecută le-au administrat o înfrângere categorică celor de la Liverpool, și îi îndeamnă să se concentreze mai mult atunci când se află în fața porții.

„Adevărul este că n-am fost eficienți în ofensivă. Asta e marea problemă în acest moment. Un dribling în plus, o pasă în plus, nu mai apuci să șutezi, apar ziduri în fața ta. Am avut trei sau patru ocazii clare. Din fericire, am fost solizi în apărare și asta e un lucru bun.

Reclamă

Da, sunt afectat, dar nu sunt furios. Acest moment trebuie să ne afecteze pe toți, dacă nu ne afectează înseamnă că nu putem să devenim mai buni. Este neobișnuit pentru Real Madrid să înscrie doar un gol în trei meciuri, iar acel gol a venit în urma unei faze fixe.

Să nu uităm că am dat cinci goluri pe Anfield. Deci aceasta nu este Real Madrid pe care o știm cu toții. Cred că trebuie să ne recăpătăm echilibrul în zona de atac. Jucătorii trebuie să fie afectați, pentru că știu că au calitatea necesară pentru a înscrie multe goluri.

Nu cred că este pierdută deocamdată lupta pentru titlu. E adevărat, distanța e mare, nouă puncte, dar trebuie să luptăm până la final. Barcelona are un sezon foarte bun, iar noi trebuie să ne ridicăm nivelul pentru a avea o șansă. Dar nu putem să ne gândim că e pierdut campionatul, mai sunt multe etape de jucat”, a declarat Carlo Ancelotti, conform marca.com.

Reclamă 4 / 0/3

Carlo Ancelotti, convins că Real Madrid are cel mai bun fundaș din lume

Carlo Ancelotti este convins că Real Madrid are cel mai bun fundaș din lume. Tehnicianul „Los Blancos” a avut numai cuvinte de laudă pentru Eder Militao, fundașul central de 25 de ani.

De altfel, la triumful din Champions League din sezonul trecut, Eder Militao a fost unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai Realului.

Carlo Ancelotti și-a exprimat și el admirația pentru fundaș, precizând că, în viziunea sa, el este cel mai bun fundaș din lume.

„Da, cu siguranță Eder Militao este cel mai bun fundaș din lume în acest moment!”, a declarat Carlo Ancelotti, în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu Real Betis, potrivit Marca.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” Vezi toate știrile
Citește și