Închide meniul

Carlo Ancelotti, mesaj de luptă înainte de Real Madrid – Barcelona: „Trebuie să avem personalitate şi curaj!”

Viviana Moraru Publicat: 1 martie 2023, 17:56

Reclamă
Carlo Ancelotti, mesaj de luptă înainte de Real Madrid – Barcelona: „Trebuie să avem personalitate şi curaj!

Carlo Ancelotti, mesaj de luptă înainte de Real Madrid - Barcelona

Carlo Ancelotti, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Carlo Ancelotti a transmis un mesaj de luptă, înainte de confruntarea stelară dintre Real Madrid şi Barcelona. Managerul „galacticilor” a dezvăluit că îşi doreşte victoria în duelul de pe Santiago Bernabeu, şi a oferti declaraţii despre unii dintre cei mai importanţi jucători din lotul său, Karim Benzema şi Vinicius Jr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid şi Barcelona se înfruntă în turul confruntării din semifinalele Cupei Spaniei. Meciul va fi joi, de la ora 22:00, în format live text, pe AS.ro.

Carlo Ancelotti, mesaj de luptă înainte de Real Madrid – Barcelona

Carlo Ancelotti a prefaţat duelul „de foc” dintre Real Madrid şi Barcelona. Antrenorul italian a dezvăluit că meciul va fi unul extrem de dificil, însă echipa sa va încerca să obţină un rezultat pozitiv, pentru a lua o opţiune serioasă pentru calificarea în finala Cupei Spaniei.

„Trebuie să ai personalitate şi curaj pentru un meci ca acesta. Ca întotdeauna, există entuziasm pentru a evolua în astfel de meciuri, este mereu plăcut. Suntem aproape de finală. Sunt multe lucruri care te fac să te bucuri de acest moment şi care te îndeamnă să dai ce e mai bun din tine!

Am preţuit fiecare moment. În Supercupă (n.r. Barcelona s-a impus cu 3-1) ne-a lipsit angajamentul şi forţa, am avut greşeli individuale, care nu se vor mai repeta. Suntem aproape să câştigăm un trofeu important şi vom da totul pentru asta. Nu este meciul decisiv, dar vrem să avem avantaj.

Reclamă

(N.r. despre Vinicius) Este unul dintre cei mai buni jucători din lume, care uneori poate schimba jocul în favoarea noastră. Este normal să fim dependeţi de el!

Nu trebuie să-i spun nimic special lui Vinicius. Nu ne vom schimba. Este adevărat că Araujo este un fundaş foarte puternic, dar va fi o confuntare foarte amuzantă. Să sperăm că Vinicius va câştiga.

(N.r. despre Karim Benzema) Îi mulţumim că ne-a ajutat să câştigăm titlul de anul trecut şi să sperăm că îi vom mai mulţumi şi pentru titluri în acest an, de asemenea. Să îl avem pe Karim în echipă înseamnă că suntem aproape de titluri”, a declarat Carlo Ancelotti, potrivit marca.com.

Reclamă 4 / 0/3

Lovitură pentru Barcelona, înainte de El Clasico! Robert Lewandowski s-a accidentat

Robert Lewandowski s-a accidentat în ultima partidă a celor de la Barcelona și se pare că va rata El Clasico.

Robert Lewandowski a fost integralist în ultimul meci al Barcelonei din La Liga, înfrângerea cu Almeria. Atacantul polonez a simțit un discomfort la bicepsul femural al piciorului stâng, motiv pentru care va fi indisponibil timp de două săptămâni, anunță mundodeportivo.com, care citează relevo.com.

Astfel, pe lânga partida „de foc” cu Real Madrid pe care atacantul polonez o va rata, se pare că Xavi nu se va putea baza pe serviciile sale nici în următoarele două runde din La Liga, mai exact în partidele cu Valencia și Athletic Bilabo. Sursele citate mai sus anunță faptul că Robert Lewandowski va putea fi apt pentru duelul de titlu cu Real Madrid din campionat, programat pe 19 martie.

Barcelona a confirmat accidentarea lui Robert Lewandowski printr-un comunicat emis în dimineața de luni, prin care se anunță faptul că atacantul are o problemă la nivelul bicepsului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și