Închide meniul

Carlo Ancelotti, reacție neașteptată despre plecarea lui Xavi de la Barcelona: „Îi înțeleg decizia”

Alex Ioniță Publicat: 31 ianuarie 2024, 13:49

Reclamă
Carlo Ancelotti, reacție neașteptată despre plecarea lui Xavi de la Barcelona: Îi înțeleg decizia”

Carlo Ancelotti a avut o reacție neașteptată despre plecarea lui Xavi de la Barcelona

Carlo Ancelotti, în timpul unei conferințe de presă / Profimedia

Carlo Ancelotti a avut o reacție neașteptată despre plecarea lui Xavi de la Barcelona. Tehnicianul celor de la Real Madrid a vorbit despre situația de la echipa catalană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După o serie de rezultate slabe, Xavi a anunțat faptul că va pleca de la FC Barcelona la finalul sezonului. Acum, antrenorul marei rivale, Carlo Ancelotti, a comentat decizia spaniolului.

Carlo Ancelotti, reacție neașteptată despre plecarea lui Xavi de la Barcelona. Mesajul transmis de tehnicianul de la Real Madrid

În cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Getafe, Carlo Ancelotti a dezvăluit faptul că se aștepta ca Xavi să plece de pe banca catalanilor.

Totuși, tehnicianul de la Real Madrid a ținut să menționeze faptul că nu a fost ironic și că îl respectă pe antrenorul rivalilor din Barcelona:

„Mă așteptam la asta. Am un respect deosebit pentru Xavi și pentru toți colegii mei. Îi înțeleg decizia”, a spus Carlo Ancelotti, citat de marca.com.

Reclamă

Xavi a preluat-o pe FC Barcelona în toamna anului 2021, după experiența de la Al-Sadd, din Qatar. Până în momentul de față a adunat 122 de meciuri pe banca formației catalane, în care a obținut o medie de 2,03 puncte pe meci, potrivit statisticilor oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt.

În cadrul campionatului intern, Barcelona se află pe locul 4, la 11 puncte de revelația sezonului, Girona, care ocupă poziția de lider.

Pep Guardiola a sărit în apărarea lui Xavi, după anunţul plecării de la Barcelona

Pep Guardiola a sărit în apărarea lui Xavi, după anunţul plecării de la Barcelona. Antrenorul catalanilor a anunţat că va părăsi banca tehnică a echipei la finalul sezonului, după ce a pierdut meciul cu Villarreal, scor 3-5.

Reclamă 4 / 0/3

Xavi va conduce echipa în continuare până pe 30 iunie 2024, dar va pleca din vară. Printre motivele antrenorului spaniol se numără presiunea uriaşă şi modul în care a fost tratat în perioada în care a antrenat-o pe Barcelona.

Guardiola susţine că presiunea din Anglia nu se compară cu cea din Spania, în Spania fiind „de o mie de ori mai greu”. În plus, Guardiola consideră că presiunea de la Barcelona nu se compară cu nimic altceva:

„Din experiența mea, nu putem compara presiunea pe care o avem în Anglia cu cea pe care o avem în Spania. Acolo este de o mie de ori mai greu. Sunt șase conferințe de presă pe săptămână.

Evident, multe meciuri… Presiunea pe care o simți la Barcelona nu este comparabilă cu nimic altceva. Îl înțeleg perfect pe Xavi”, a declarat Pep Guardiola, potrivit skysports.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern Vezi toate știrile
Citește și