Închide meniul

Ce a cerut Robert Lewandowski pentru a semna cu Barcelona. Clauza din contract care îi dă bătăi de cap lui Xavi

Reclamă

Publicat: 20 mai 2022, 13:38

Ce a cerut Robert Lewandowski pentru a semna cu Barcelona. Clauza din contract care îi dă bătăi de cap lui Xavi

Ce a cerurt Robert Lewandowski pentru a semna cu Barcelona

Robert Lewandowski, în tricoul lui Bayern / Profimedia

Ce a cerut Robert Lewandowski pentru a semna cu Barcelona. Atacantul de 33 de ani se va desparţi de Bayern Munchen, la finalul acestui sezon, după 8 ani petrecuţi la campioana din Bundesliga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Polonezul a vorbit deja cu antrenorul Barcelonei şi i-a spus care sunt pretențiile sale, a scris jurnalistul Fabrizio Romano pe pagina sa de Twitter.

Ce a cerut Robert Lewandowski pentru a semna cu Barcelona

Barcelona este clubul la care Lewandowski vrea să meargă. Discuțiile dintre cele două cluburi s-ar fi intensificat în ultimele zile. Atacantul ar fi vorbit de două ori cu Xavi, căruia i-a spus care sunt pretențiile pe care le are pentru a semna contractul.

Golgheterul lui Bayern își dorește un contract valabil 3 sezoane. Acest lucru îi sperie pe catalani, în condițiile în care, în 2025, când ar urma să se încheie înțelegerea cu clubul blaugrana, Lewandowski ar avea aproape 37 de ani.

Reclamă

Fotbalistul își dorește foarte mult să ajungă pe Camp Nou, fapt pentru care nu a discutat cu vreun alt club până în acest moment. Din acest motiv negocierile pentru transferul lui Lewandowski continuă.

Lewandowski ar putea juca pe Camp Nou

Atacantul celor de la Bayern a fost nemulțumit de ofertele primite pentru a semna un nou contract cu gruparea bavareză. Nu a fost încântat nici de modul în care clubul s-a comportat cu el în ultima perioadă. Aşadar, fotbalistul își dorește să încerce o nouă aventură pe final de carieră.

Bayern a confirmat despărţirea de starul formaţiei bavareze şi se simte pusă într-o ipostază nedorită. Totuşi, oficialii de pe Allianz Arena s-au împăcat cu ideea că își vor pierde golgheterul. Hasan Salihamidzic a discutat cu fotbalistul, care i-ar fi spus că nu vrea să accepte oferta pe care clubul i-a făcut-o.

Reclamă 4 / 0/3

Am vorbit cu el. M-a informat că nu vrea să accepte oferta noastră de prelungire a contractului și că i-ar plăcea să plece de la club„, a declarat Salihamidzic pentru Sky Sports Germania.

Robert Lewandowski a fost integralist în Wolfsburg – Bayern 2-2, în ultima etapă a sezonului în Bundesliga. Polonezul a anunțat că, probabil, acesta a fost ultimul său meci în tricoul campioanei Germaniei.

Este foarte posibil ca acesta să fi fost ultimul meu meci pentru Bayern. Nu sunt sigur 100%, dar probabil asta a fost. Vrem să găsim cea mai bună soluție pentru mine și pentru club„, a spus Robert Lewandowski, pentru Viaplay Sport Polska, citat de Fabrizio Romano.

Bavarezii sunt conștienți că Lewandowski va pleca de la Bayern și nu se vor opune unui transfer al polonezului. Asta dacă pe numele său va veni o ofertă convenabilă financiar.

46 de goluri în 40 de meciuri oficiale a înscris Robert Lewandowski pentru Bayern Munchen în actuala stagiune. Polonezul e golgheter în Bundesliga și UEFA Champions League. Ajuns la 33 de ani, Lewa încă e cotat la 50 de milioane de euro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și