Închide meniul

Ce a declarat Carlo Ancelotti, după Barcelona – Real Madrid 2-1: „Am fi meritat să câștigăm!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 martie 2023, 8:15

Ce a declarat Carlo Ancelotti, după Barcelona – Real Madrid 2-1: Am fi meritat să câștigăm!”

Carlo Ancelotti, mesaj clar înainte de Manchester City - Real Madrid

Carlo Ancelotti / Profimedia

Carlo Ancelotti s-a declarat nemulțumit după Barcelona – Real Madrid 2-1. Antrenorul campioanei Spaniei susține că echipa sa ar fi meritat să se impună în El Clasico, deoarece a prestat un joc foarte bun. De asemenea, tehnicianul italian a mai spus că titlul nu este decis, deși catalanii au un avans de 12 puncte în fruntea La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona a învins-o dramatic pe marea rivală, Real Madrid, într-un meci din etapa a 26-a din La Liga. Trupa lui Xavi s-a impus cu scorul de 2-1, golul victoriei fiind marcat de Kessie, în minutele de prelungire ale meciului.

Ce a declarat Carlo Ancelotti, după Barcelona – Real Madrid 2-1

Carlo Ancelotti susține că jucătorii săi au plecat supărați de pe Camp Nou, deoarece înfrângerea a fost una dură, dat fiind faptul că meciul a fost echilibrat.

Tehnicianul italian a mai declarat că nu se gândește la distanța din clasament față de Barcelona, ci își dorește ca Real Madrid să presteze în fiecare meci un joc solid, ca cel arătat în El Clasico.

Ancelotti a vorbit și despre golul anulat al lui Marco Asensio, din minutul 81. Tehnicianul italian nu este convins că jucătorul său se afla în poziție de ofsaid.

Reclamă

„Am făcut un meci bun, am fi meritat să câștigăm. Meciul era câștigat, dar, la final, rămânem cu îndoiala acelui gol care ne-a fost anulat. Lăsăm în urmă această partidă cu încrederea că putem încheia bine acest sezon.

Ambele echipe au avut control, a fost echilibrat. Aceste partide depinde mici detalii. Credeți că a fost ofsaid? Eu rămân cu această îndoială. Cred că nu este nimic sigur. Este dreptul nostru să avem îndoieli.

Am riscat și nu ne-a ieșit prea bine. Vom lupta până la final.

Reclamă 4 / 0/3

Suntem în dezavantaj, însă nu ne gândim la asta. Plecăm supărați, dar cu un moral bun, pentru că am jucat foarte bine. Vom lupta pentru orice trofeu. Singura noastră preocupare este să jucăm cum am făcut-o în această seară, pentru că, dacă vom juca așa, cu siguranță vom câștiga ceva”, a declarat Carlo Ancelotti, conform marca.com.

Xavi, după Barcelona – Real Madrid 2-1

Xavi a vorbit după Barcelona – Real Madrid 2-1 și a avut un mesaj direct pentru omologul său, Carlo Ancelotti. Italianul afirmase că golul lui Asensio, înscris la 1-1, ar fi fost anulat eronat de sistemul VAR.

”Ofsaidul e clar. Declarațiile lui Ancelotti mă surprind. Este știință. Nu mai există dubii sau dezbateri. Cred că am fost mai buni și că rezultatul este cel corect. Mă bucură reacția echipei, după ce am fost conduși.

Nu s-a terminat lupta la titlu. Nu ne simțit campioni. E însă un pas înainte și mă bucur pentru jucători. Este o atmosferă extraordinară la echipă. Ce fac ei este apreciat. Avem un sezon extraordinar în La Liga. Sunt jucători care au suferit și sunt mândru de cum au jucat.

Am avut dubii până în ultima secundă dacă să joc cu Sergi Roberto sau cu Kessie. În final, a ieșit bine, pentru că au marcat amândoi și am ieșit învingători”, a spus Xavi, citat de marca.com.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și