Închide meniul

Xavi, după Barcelona – Real Madrid 2-1: ”Mă surprind declarațiile lui Ancelotti”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 martie 2023, 7:51

Xavi a vorbit după Barcelona – Real Madrid 2-1 și a avut un mesaj direct pentru omologul său, Carlo Ancelotti. Italianul afirmase că golul lui Asensio, înscris la 1-1, ar fi fost anulat eronat de sistemul VAR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Ofsaidul e clar. Declarațiile lui Ancelotti mă surprind. Este știință. Nu mai există dubii sau dezbateri. Cred că am fost mai buni și că rezultatul este cel corect. Mă bucură reacția echipei, după ce am fost conduși.

Xavi, după Barcelona – Real Madrid 2-1

Nu s-a terminat lupta la titlu. Nu ne simțit campioni. E însă un pas înainte și mă bucur pentru jucători. Este o atmosferă extraordinară la echipă. Ce fac ei este apreciat. Avem un sezon extraordinar în La Liga. Sunt jucători care au suferit și sunt mândru de cum au jucat.

Am avut dubii până în ultima secundă dacă să joc cu Sergi Roberto sau cu Kessie. În final, a ieșit bine, pentru că au marcat amândoi și am ieșit învingători”, a spus Xavi, citat de marca.com.

Barcelona – Real Madrid 2-1

Ter Stegen a primit, în El Clasico, primul gol stagional, din acţiune, pe Camp Nou. Portarul catalanilor a fost învins chiar de Ronald Araujo, care a deviat în propria poartă centrarea lui Vincius. Goalkeeperul de 30 de ani mai încasase un singur gol acasă, de la Joselu, din penalty.

Reclamă

Înainte de El Clasico, Ter Stegen reuşise scape fără gol primit în 19 dintre cele 25 de meciuri ale acestui sezon din La Liga. Catalanii pot spulbera un record incredibil: cele mai puţine goluri primite într-o ediţie de campionat. Jucătorii lui Xavi au încasat 9 până acum, iar recordul este de 18 goluri primite.

Barcelona a avut o revenire spectaculoasă. Sergi Roberto a restabilit egalitatea chiar înainte de pauză. În minutul 45, l-a învins pe Courtois cu un şut plasat.

Catalanii au trăit periculos. Asensio a marcat pe final, dar golul său nu a fost validat după intervenţia arbitrajului video. A fost primul gol anulat, într-un El Clasico, cu ajutorul sistemului VAR.

Reclamă 4 / 0/3

Franck Kessie a ridicat publicul de pe Camp Nou în picioare în minutul 90+2. A marcat şi i-a adus Barcelonei a treia victorie consecutivă în faţa Realului, în toate competiţiile.

Trupa lui Xavi a făcut un pas uriaş în lupta pentru titlu. Cu 12 etape înainte de final, Barcelona are 12 puncte avans faţă de ocupanta locului secund, Real Madrid.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-0: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite Vezi toate știrile
Citește și