Închide meniul

Ce a declarat Xavi, despre o posibilă revenire a lui Lionel Messi la Barcelona: „Suntem mereu în contact!”

Viviana Moraru Publicat: 22 februarie 2023, 23:47

Reclamă
Ce a declarat Xavi, despre o posibilă revenire a lui Lionel Messi la Barcelona: „Suntem mereu în contact!

Ce a declarat Xavi, despre o posibilă revenire a lui Lionel Messi la Barcelona

Lionel Messi, în timpul unui meci pentru Barcelona / Profimedia

Xavi s-a pronunţat despre o posibilă revenire a lui Lionel Messi la Barcelona. Managerul catalanilor a dezvăluit că oficialii clubului blaugrana şi starul argentinian se află într-un contact permanent, deoarece Camp Nou este casa starului care evoluează în prezent la PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contractul lui Lionel Messi la PSG expiră la finalul sezonului, iar până în prezent, starul argentinian şi gruparea de pe Parc de Princes nu au ajuns la un acord pentru prelungirea înţelegerii.

Ce a declarat Xavi, despre o posibilă revenire a lui Lionel Messi la Barcelona

Xavi a fost întrebat despre situaţia lui Lionel Messi, la conferinţa de presă premergătoare duelului din Europa League, dintre Manchester United şi Barcelona.

Managerul catalanilor a dat de înţeles că s-ar bucura dacă Messi ar reveni pe Camp Nou, şi susţine că porţile clubului blaugrana îi sunt deschise acestuia, fiind locul unde a scris istorie de-a lungul carierei sale.

„Am mai spus: aceasta este casa lui şi uşile îi sunt deschise. Îmi este prieten şi suntem în contact permanent. Va depinde foarte mult de el, de ce vrea să facă în viitor. Aceasta este casa lui”, a declarat Xavi, la conferinţa de presă, citat de mundodeportivo.com.

Reclamă

Lionel Messi a plecat cu scandal de la Barcelona în urmă cu doi ani, după ce i s-a făcut public contractul pe care îl avea la gruparea de pe Camp Nou. Starul argentinian s-a transferat la PSG ulterior, unde se luptă pentru câştigarea trofeelor.

Lionel Messi a ajuns la Barcelona! Decizia luată de starul argentinian după golul marcat în PSG – Lille 4-3

Lionel Messi a ajuns la Barcelona imediat după ce a marcat un gol de poveste în minutul 90+5 al partidei PSG – Lille, scor 4-3, din etapa a 24-a din Ligue 1. Atacantul în vârstă de 35 de ani le-a aprins imaginaţia fanilor grupării de pe Camp Nou, care speră ca Messi să joace din nou în tricoul liderul din La Liga.

Lionel Messi a salvat-o duminică pe PSG. Liderul din Franţa a fost condus cu 3-2 de Lille, pe Parc des Princes, până în minutul 87. Kylian Mbappe a restabilit egalitatea, iar Messi a păstrat cele 3 puncte la Paris. A executat impecabil o lovitură liberă, din afara careului. Mingea a lovit bara şi s-a oprit în plasă!

Reclamă 4 / 0/3

După meci, Messi a plecat direct la aerport. A luat-o cu el pe soţia sa, Antonella Roccuzzo, şi pe cei trei copii ai cuplului.

Lionel Messi este în ultimele şase luni de contract şi a evitat să semneze o prelungire a înţelegerii cu PSG. Ultimele negocieri purtate cu şeicul Nasser Al-Khelaifi nu au ajuns la un numitor comun. Venirea starului argentinian la Barcelona „aprinde” tot mai mult zvonurile că ar putea juca din nou pentru gruparea blaugrana.

Zilele trecute, la Barcelona a fost surprins şi Jorge Messi. Tatăl jucătorului de la PSG a declarat însă că nu a existat nicio discuţie cu oficialii catalani, mai exact cu preşedintele formaţiei blaugrana, Joan Laporta.

„Nu cred că Leo va juca pentru Barca din nou. Condițiile (n.r – pentru revenirea lui Messi) nu sunt îndeplinite. Nu am vorbit cu Laporta și nu există nicio ofertă”, a declarat Jorge Messi, tatăl lui Lionel Messi, pentru sport.es.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și