Închide meniul

Lionel Messi a ajuns la Barcelona! Decizia luată de starul argentinian după golul marcat în PSG – Lille 4-3

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 februarie 2023, 9:20

Lionel Messi a ajuns la Barcelona! Decizia luată de starul argentinian după golul marcat în PSG – Lille 4-3

Marca a dezvăluit de ce depinde viitorul lui Lionel Messi la PSG

Lionel Messi mai are trei luni contract cu PSG / Profimediaimages

Lionel Messi a ajuns la Barcelona imediat după ce a marcat un gol de poveste în minutul 90+5 al partidei PSG – Lille, scor 4-3, din etapa a 24-a din Ligue 1. Atacantul în vârstă de 35 de ani le-a aprins imaginaţia fanilor grupării de pe Camp Nou, care speră ca Messi să joace din nou în tricoul liderul din La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a salvat-o duminică pe PSG. Liderul din Franţa a fost condus cu 3-2 de Lille, pe Parc des Princes, până în minutul 87. Kylian Mbappe a restabilit egalitatea, iar Messi a păstrat cele 3 puncte la Paris. A executat impecabil o lovitură liberă, din afara careului. Mingea a lovit bara şi s-a oprit în plasă!

Lionel Messi a ajuns la Barcelona după PSG – Lille 4-3

După meci, Messi a plecat direct la aerport. A luat-o cu el pe soţia sa, Antonella Roccuzzo, şi pe cei trei copii ai cuplului.

A fost pentru prima dată când Messi se întoarce la Barcelona după ce a devenit campion mondial şi a câştigat singurul trofeu care îi mai lipsea.

Reclamă

Lionel Messi este în ultimele şase luni de contract şi a evitat să semneze o prelungire a înţelegerii cu PSG. Ultimele negocieri purtate cu şeicul Nasser Al-Khelaifi nu au ajuns la un numitor comun. Venirea starului argentinian la Barcelona „aprinde” tot mai mult zvonurile că ar putea juca din nou pentru gruparea blaugrana.

Zilele trecute, la Barcelona a fost surprins şi Jorge Messi. Tatăl jucătorului de la PSG a declarat însă că nu a existat nicio discuţie cu oficialii catalani, mai exact cu preşedintele formaţiei blaugrana, Joan Laporta.

Nu cred că Leo va juca pentru Barca din nou. Condițiile (n.r – pentru revenirea lui Messi) nu sunt îndeplinite. Nu am vorbit cu Laporta și nu există nicio ofertă”, a declarat Jorge Messi, tatăl lui Lionel Messi, pentru sport.es.

Reclamă 4 / 0/3

Motivul pentru care Lionel Messi a refuzat prima ofertă de prelungire a contractului cu PSG

S-a aflat motivul pentru care Lionel Messi a refuzat prima ofertă de prelungire a contractului cu PSG. Oficialii clubului parizian își doresc enorm ca starul argentinian să continue pe Parc des Princes până în 2024. Contractul său actual expiră în această vară, iar negocierile pentru prelungirea înțelegerii reprezintă prioritatea conducătorilor lui PSG, la ora actuală.

Totuși, misiunea parizienilor nu se anunță deloc ușoară. Drept dovadă, Lionel Messi a refuzat deja prima ofertă de prelungire a contractului din partea celor de la PSG.

Jorge Messi, tatăl și impresarul starului sud-american, s-a așezat la masa negocierilor de la Paris cu conducătorii campioanei Franței, iar deznodământul n-a fost unul fericit pentru șeici. Potrivit sport.es, Jorge Messi a refuzat oferta de prelungire a înțelegerii până în 2024, fiind nemulțumit de salariul propus.

Concret, parizienii i-au solicitat lui Lionel Messi o reducere salarială, astfel încât PSG să nu aibă probleme din cauza fair-play-ului financiar. Tatăl campionului mondial n-a fost de acord cu condiția respectivă, așa că prima rundă a negocierilor s-a încheiat cu un refuz din partea acestuia.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și