Închide meniul

CM 2022 | Jude Bellingham, „diamantul” Angliei! Puștiul de 19 ani a doborât un record vechi de 56 de ani

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 4 decembrie 2022, 22:21

CM 2022 | Jude Bellingham, „diamantul Angliei! Puștiul de 19 ani a doborât un record vechi de 56 de ani

Jude Bellingham a ajuns la 21 de selecții pentru naționala Angliei

Jude Bellingham a ajuns la 21 de selecții pentru naționala Angliei

Jude Bellingham a demonstrat încă o dată de ce este considerat „diamantul” Angliei! Puștiul de 19 ani a doborât un record vechi de 56 de ani, în meciul Anglia – Senegal, din optimile Campionatului Mondial din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bellingham continuă să facă furori atât pentru echipa de club, Borussia Dortmund, cât și la naționala Angliei.

CM 2022 | Jude Bellingham, „diamantul” Angliei! Mijlocașul de 19 ani a doborât un record vechi de 56 de ani

Jude Bellingham a creat faza primului gol marcat de naționala lui Gareth Southgate în fața Senegalului. Mijlocașul de 19 ani a pornit o cursă fulgerătoare pe flancul stâng și i-a pasat excelent lui Jordan Henderson, în centrul careului.

Căpitanul lui Liverpool a reluat în plasă și a adus în avantaj selecționata britanică.

Jude Bellingham a scris istorie după faza din prima repriză a partidei cu Senegal. La 19 ani și 158 de zile, Bellingham a devenit cel mai tânăr jucător care oferă o pasă decisivă pentru naționala Angliei, într-un meci de la Campionatul Mondial, începând din 1966.

Reclamă

Cotat la 100 de milioane de euro de transfermarkt.com, Jude Bellingham a ajuns la 21 de selecții la naționala Angliei. El a reușit să înscrie un gol și să expedieze două assist-uri.

CM 2022 | Kylian Mbappe, prima reacție după ce a calificat Franța în sferturile Campionatului Mondial!

Un alt tânăr jucător care a strălucit până acum la Campionatul Mondial din Qatar este Kylian Mbappe.

Reclamă 4 / 0/3

Mbappe a oferit prima reacție după ce a calificat Franța în sferturile Campionatului Mondial din Qatar. Super-atacantul de 23 de ani a marcat o „dublă” splendidă în meciul cu Polonia, câștigat de campioana mondială en-titre cu 3-1, în optimi.

Mbappe a contribuit la toate cele 3 goluri înscrise de trupa lui Didier Deschamps în duelul cu Polonia. Starul de la PSG a marcat două goluri și a oferit pasa decisivă la reușita lui Olivier Giroud.

Kylian Mbappe a fost în culmea fericirii după calificarea în sferturile de finală. Postarea sa de pe contul de Instagram a adunat peste 1 milion de aprecieri în mai puțin de o oră.

„O victorie frumoasă și calificare în sferturile de finală!”, a scris Kylian Mbappe, pe Instagram.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și