Închide meniul

Ce i-a spus Gerard Pique arbitrului, înainte să fie eliminat la ultimul meci al carierei! Fundașul s-a dezlănțuit

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 9 noiembrie 2022, 9:18

Ce i-a spus Gerard Pique arbitrului, înainte să fie eliminat la ultimul meci al carierei! Fundașul s-a dezlănțuit

Gerard Pique s-a certat cu arbitrul, la pauza meciului Osasuna - Barcelona 1-2

Gerard Pique s-a retras din fotbal, la 35 de ani / Profimedia

S-a aflat ce i-a spus Gerard Pique arbitrului central Jesus Gil Manzano, înainte să fie eliminat la pauza meciului Osasuna – Barcelona 1-2, ultimul din cariera fundașului de 35 de ani. Fostul campion mondial și european s-a dezlănțuit la finalul primei reprize și a mers „glonț” la arbitru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pique n-a apucat să joace în partida cu Osasuna, ultima din cariera sa. Spaniolul a văzut cartonașul roșu la pauză, după ce a purtat un dialog acid cu centralul Jesus Gil Manzano.

Ce i-a spus Gerard Pique arbitrului, înainte să fie eliminat la ultimul meci al carierei

La câteva ore după scandalul din meciul Barcelonei, presa iberică a aflat ce i-a spus Gerard Pique arbitrului.

„Ai văzut ce corner ai dat împotriva noastră? Tu ești arbitrul care ne-a ‘lucrat’ de cele mai multe ori. Ești o rușine!”, a fost mesajul lui Gerard Pique pentru Jesus Gil Manzano, însoțit și de o înjurătură la adresa mamei arbitrului, care nu poate fi reprodusă.

Barcelona – Almeria 2-0, din etapa precedentă, rămâne ultimul meci în care a jucat Gerard Pique. Fundașul Barcelonei și-a anunțat retragerea la vârsta de 35 de ani, după o carieră fabuloasă.

Reclamă

Ce pedeapsă ar fi primit Gerard Pique pentru eliminarea din meciul cu Osasuna, dacă nu se retrăgea

Gerard Pique a fost eliminat de pe bancă, la ultimul meci al carierei, Osasuna – Barcelona 1-2. Dacă nu s-ar fi retras, fundașul de 35 de ani ar fi primit o suspendare uriașă.

La pauza meciului de la Pamplona, Pique a fost vizibil iritat de eliminarea lui Robert Lewandowski și i-a cerut socoteală arbitrului de centru. Jesus Gil Manzano a încercat să îl calmeze, ținând cont că era ultimul meci al acestuia.

Doar că Pique a insistat și a devenit și mai agresiv verbal, astfel că arbitrul i-a arătat cartonașul roșu în drumul spre vestiare. Gerard nu a mai putut juca în ultimul său meci pentru catalani.

Reclamă 4 / 0/3

Faptul că s-a retras l-a ”ajutat” pe Pique să scape de o suspendare uriașă. Presa din Spania susține că pentru comportamentul său, Gerard ar fi putut primi până la șase etape de suspendare.

Gerard Pique, elogiat de 90.000 de fani la ultimul meci pe Camp Nou

Gerard Pique a fost omagiat de 90.000 de fani la ultimul său meci pe Camp Nou și a izbucnit în lacrimi. Fundașul Barcelonei a fost copleșit de emoții.

Gerard Pique a anunțat în cursul săptămânii că își va agăța ghetele în cui. Partida cu Almeria, 2-0, a fost ultima pentru el pe Camp Nou. Fundașul de 35 de ani a fost căpitan și a purtat banderola de căpitan.

Intră aici pentru a vedea imaginile care au dus la eliminarea lui Pique!

„În primul rând, mulțumesc tuturor colegilor mei, personalului, oamenilor din club, tuturor celor care ne ajută în fiecare zi să facem totul mai ușor. În viață, când îmbătrânești, uneori să vrei e să te lași.

O relație de atâta dragoste, de atâta pasiune, cred că era timpul să ne lase un spațiu, să ne dea aer, și sunt convins că în viitor voi fi din nou aici. Acesta nu este un rămas bun, am plecat cu ani în urmă și apoi m-am întors. M-am născut aici și voi muri aici. Visca Barça„, a fost discursul lui Pique pe stadion.

Xavi i-a oferit momentul de glorie lui Gerard Pique în minutul 84, când l-a scos din teren, moment în care întregul Camp Nou s-a ridicat în picioare și l-a omagiat pe legendarul fundaș.

Reclamă

Pique nu și-a mai putut stăpânii emoțiile și a izbucnit în lacrimi. Și Xavi a plâns când s-a îmbrățișat cu fostul său coechipier. Pique s-a îmbrățisat cu toți jucătorii și oamenii din staff-ul Barcelonei.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și