Închide meniul
VIDEO

Gerard Pique, eliminat de pe bancă la ultimul meci al carierei. Câte etape de suspendare ar fi primit

Dan Roșu Publicat: 9 noiembrie 2022, 8:46

Gerard Pique, eliminat de pe bancă la ultimul meci al carierei. Câte etape de suspendare ar fi primit

Gerard Pique, eliminat de pe bancă la ultimul meci al carierei

Gerard Pique, eliminat de pe bancă la ultimul meci al carierei / Profimedia Images

  • Gerard Pique, eliminat de pe bancă la ultimul meci al carierei
  • Osasuna – Barcelona 1-2

Gerard Pique a fost eliminat de pe bancă, la ultimul meci al carierei, Osasuna – Barcelona 1-2. Dacă nu s-ar fi retras, fundașul de 35 de ani ar fi primit o suspendare uriașă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La pauza meciului de la Pamplona, Pique a fost vizibil iritat de eliminarea lui Robert Lewandowski și i-a cerut socoteală arbitrului de centru. Jesus Gil Manzano a încercat să îl calmeze, ținând cont că era ultimul meci al acestuia.

Gerard Pique, eliminat de pe bancă la ultimul meci al carierei

Doar că Pique a insistat și a devenit și mai agresiv verbal, astfel că arbitrul i-a arătat cartonașul roșu în drumul spre vestiare. Gerard nu a mai putut juca în ultimul său meci pentru catalani.

Reclamă

Faptul că s-a retras l-a ”ajutat” pe Pique să scape de o suspendare uriașă. Presa din Spania susține că pentru comportamentul său, Gerard ar fi putut primi până la șase etape de suspendare.

Gerard Pique, aclamat de 90.000 de fani la ultimul meci pe Camp Nou

Gerard Pique a fost omagiat de 90.000 de fani la ultimul său meci pe Camp Nou și a izbucnit în lacrimi. Fundașul Barcelonei a fost copleșit de emoții.

Reclamă

Gerard Pique a anunțat în cursul săptămânii că își va agăța ghetele în cui. Partida cu Almeria, 2-0, a fost ultima pentru el pe Camp Nou. Fundașul de 35 de ani a fost căpitan și a purtat banderola de căpitan.

Intră aici pentru a vedea imaginile care au dus la eliminarea lui Pique!

„În primul rând, mulțumesc tuturor colegilor mei, personalului, oamenilor din club, tuturor celor care ne ajută în fiecare zi să facem totul mai ușor. În viață, când îmbătrânești, uneori să vrei e să te lași.

Reclamă 4 / 0/3

O relație de atâta dragoste, de atâta pasiune, cred că era timpul să ne lase un spațiu, să ne dea aer, și sunt convins că în viitor voi fi din nou aici. Acesta nu este un rămas bun, am plecat cu ani în urmă și apoi m-am întors. M-am născut aici și voi muri aici. Visca Barça„, a fost discursul lui Pique pe stadion.

Xavi i-a oferit momentul de glorie lui Gerard Pique în minutul 84, când l-a scos din teren, moment în care întregul Camp Nou s-a ridicat în picioare și l-a omagiat pe legendarul fundaș.

Pique nu și-a mai putut stăpânii emoțiile și a izbucnit în lacrimi. Și Xavi a plâns când s-a îmbrățișat cu fostul său coechipier. Pique s-a îmbrățisat cu toți jucătorii și oamenii din staff-ul Barcelonei.

Cariera colosală a lui Gerard Pique

Gerard Pique și-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Barcelona, începând din 2008. 615 meciuri și 53 de goluri sunt cifrele fundașului de 35 de ani în tricoul blaugrana. Pique a scris istorie pe Camp Nou, reușind să câștige 30 de trofee.

Manchester United (2004-2008) și Real Zaragoza (2006-2007, împrumut) sunt celelalte două formații pentru care a mai jucat fundașul spaniol. Pique a crescut la academia Barcei, La Masia, înainte să plece în Anglia, la United.

Gerard Pique a făcut furori și la naționala Spaniei, reușind să contribuie la cucerirea Campionatului Mondial din 2010 și a Campionatului European din 2012.

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:07 Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!” 9:55 CFR Cluj – FCSB LIVE TEXT (21:00). Oaspeţii, atac furibung asupra titlului din Liga 1. Echipele probabile 9:00 Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre „palma” primită de antrenorii români de la Gigi Becali: „Nu conduce tot la FCSB!” 8:53 FotoAdversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup! Cu cine vor lupta tricolorele pentru supremaţie 8:35 Ana Bogdan, după calificarea miraculoasă a României la turneul final Billie Jean King Cup: „Am făcut-o pentru România” 8:28 FotoImagini fabuloase după calificarea României la turneul final BJK Cup. Ana Bogdan și Jacqueline Cristian, cu ochii în lacrimi! 0:10 Ioan Ovidiu Sabău și-a turnat cenușă în cap după U Cluj – Petrolul 1-2: „Trebuia să gândesc totul mai bine” 13
apr.
23:59
Ucraina – România 2-3! Jacqueline Cristian și Ana Bogdan, victorie fabuloasă!!!
13
apr.
23:55
Laszlo Balint, prima reacție după debutul perfect la Petrolul! A făcut plecăciuni în fața jucătorilor intrați dep e bancă
13
apr.
23:47
Cum arată acum clasamentul în play-out! Luptă extrem de încinsă pentru evitarea retrogradării
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Xavi, anunț important despre viitorul său la Barcelona
Liga Campionilor • 12 apr., 17:16
Xavi, anunț important despre viitorul său la Barcelona! A fost întrebat dacă rămâne la echipă și a dat un răspuns sincer
Scandal cu suporteri arestați după PSG - Barcelona 2-3
Liga Campionilor • 11 apr., 13:10
Scandal cu suporteri arestați după PSG – Barcelona 2-3! Au făcut saluturi naziste, iar poliția i-a ridicat imediat
Kylian Mbappe, făcut praf în presa din Franța după PSG - Barcelona 2-3
Liga Campionilor • 11 apr., 9:20
Kylian Mbappe, făcut praf în presa din Franța după PSG – Barcelona 2-3! Ce notă a primit starul lui Luis Enrique
Luis Enrique se gândește doar la calificare după PSG - Barcelona 2-3
Liga Campionilor • 11 apr., 8:41
„Nu am niciun dubiu! Vom reuși!” Luis Enrique se gândește doar la calificare după PSG – Barcelona 2-3! Ce se va întâmpla la retur
Xavi rămâne cu picioarele pe pământ după PSG - Barcelona 2-3
Liga Campionilor • 11 apr., 8:16
Xavi rămâne cu picioarele pe pământ după PSG – Barcelona 2-3: „Tot ei sunt favoriți!”. Anunț de ultim moment despre viitorul său