Închide meniul

Ce notă a primit Ianis Hagi pentru cele 15 minute în care a evoluat în Mallorca – Deportivo Alaves

Alex Masgras Publicat: 3 decembrie 2023, 18:03

Reclamă
Ce notă a primit Ianis Hagi pentru cele 15 minute în care a evoluat în Mallorca – Deportivo Alaves

Ce notă a primit Ianis Hagi în Mallorca - Deportivo Alaves

Ianis Hagi, în timpul unui meci / Profimedia

S-a aflat ce notă a primit Ianis Hagi pentru cele 15 minute în care a evoluat în Mallorca – Deportivo Alaves. Internaţionalul român nu a fost titular nici în etapa cu numărul 15 din La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Introdus în ultimul sfert de oră al partidei de pe terenul celor de la Mallorca, Ianis Hagi nu a avut realizări notabile. Mallorca şi Alaves au încheiat la egalitate partida, scor 0-0.

Ce notă a primit Ianis Hagi pentru cele 15 minute în care a evoluat în Mallorca – Deportivo Alaves

Introdus în minutul 75, Ianis Hagi a fost notat de cei de la sofascore.com cu nota 6,6. În minutele pe care le-a jucat, internaţionalul român a atins balonul de 15 ori şi a realizat un dribbling. Cele trei pase lungi ale sale nu şi-au găsit destinatarul, iar jucătorul împrumutat de Rangers a pierdut balonul de 8 ori.

După acest rezultat, echipa lui Ianis Hagi se află pe locul 12, cu 16 puncte. De partea cealaltă, Mallorca este pe locul 16, cu 11 puncte.

Etapa viitoare, Deportivo Alaves va primi vizita celor de la Las Palmas, formaţie care s-a impus în această etapă în faţa lui Getafe cu 2-0 şi care se află pe locul 8 în La Liga, cu 21 de puncte.

Reclamă

Scoțienii nici nu vor să audă de revenirea lui Ianis Hagi la Rangers

Jurnaliștii scoțieni consideră că Ianis Hagi nu ar aduce un mare plus la Rangers. Aceștia notează faptul că românul a arătat „câteva mostre de talent” în stagiunea precedentă, însă prea puțin, deoarece nu a avut constanță în joc.

De asemenea, scoțienii mai transmit faptul că Ianis Hagi nu a avut evoluții impresionante nici la Alaves, în La Liga, și subliniază faptul că fiul „Regelui” este predispus la accidentări.

„Aducerea lui Hagi înapoi la Rangers s-ar putea să nu fie soluția imediată pe care și-o imaginează. În timp ce românul a prezentat câteva mostre de talent în sezonul trecut, el nu a reușit să aibă în mod constant un impact semnificativ.

Reclamă 4 / 0/3

În plus, perioada lui de împrumut la Deportivo Alaves nu a fost prea impresionantă, cu un singur assist în 10 meciuri din La Liga.

Acest lucru ridică întrebări cu privire la forma sa actuală și adaptabilitate. Revenirea lui Hagi nu garantează o îmbunătățire imediată, având în vedere problemele sale din trecut și natura predispusă la accidentări”, au notat jurnaliștii scoțienii de la Ibrox News.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și