Închide meniul

Ce număr va purta Kylian Mbappe la Real Madrid! Motivul pentru care îl va schimba după un sezon

Bogdan Stănescu Publicat: 3 iunie 2024, 21:05

Reclamă
Ce număr va purta Kylian Mbappe la Real Madrid! Motivul pentru care îl va schimba după un sezon

Ce număr va purta Kylian Mbappe la Real Madrid!

Kylian Mbappe, în timpul Globe Soccer Awards / Profimedia Images

S-a aflat ce număr va purta Kylian Mbappe la Real Madrid. Temporar, superstarul francez e nevoit să renunţe la numărul 10, pe care îl poartă la naţionala Franţei. 10 e numărul cu care a jucat şi la PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din pricina faptului că Luka Modric va mai evolua un sezon la Real Madrid, Mbappe nu va putea prelua direct tricoul cu numărul 10.

Ce număr va purta Kylian Mbappe la Real Madrid! Motivul pentru care îl va schimba după un sezon

În vara lui 2025, atunci când Luka Modric îşi va încheia aventura la Real Madrid, potrivit Le Parisien, Kylian Mbappe îi va lua croatului numărul 10.

Până atunci Mbappe va evolua cu numărul 9 pe tricou. Acesta a fost lăsat liber de Karim Benzema, care a părăsit-o pe Real Madrid pentru formaţia saudită Al-Ittihad.

Kylian Mbappe a fost prezentat oficial astăzi ca noul jucător al lui Real Madrid. Atacantul francez a semnat un contract pe 5 ani cu formaţia care a câştigat în sezonul care s-a încheiat LaLiga şi Liga Campionilor.

Reclamă
Reclamă 4

OFICIAL | Real Madrid a anunţat transferul lui Kylian Mbappe! Contract pe 5 sezoane pentru superstarul francez

Real Madrid a anunţat transferul lui Kylian Mbappe. Clubul din Madrid a transmis un comunicat în care le-a dat fanilor Realului vestea pe care o aşteptau de multă vreme.

Kylian Mbappe a semnat până în vara lui 2029 cu Real Madrid. El se alătură trupei antrenate de Carlo Ancelotti, ce a cucerit în acest sezon campionatul Spaniei şi Liga Campionilor.

Real Madrid a ajuns la o înţelegere cu jucătorul Kylian Mbappe, care va avea contract cu clubul pentru următoarele cinci sezoane”, a transmis Real Madrid, într-un comunicat.

Reclamă

Campionii europeni își întăresc echipa cu un star mondial, care a avut cel mai bun sezon cu PSG (44 de goluri) și a fost cel mai bun marcator din ultimele șase campionate franceze.

Kylian Mbappé (Paris, Franța; 20/12/1998) este noul jucător al lui Real Madrid. La campioana Europei sosește un star mondial, care la 25 de ani tocmai a avut cel mai bun sezon privind numărul de goluri la Paris Saint-Germain (44 de goluri) și a fost cel mai bun marcator al campionatului francez pentru al șaselea sezon consecutiv (27 de goluri).

Echipa noastră se întărește cu un atacant spectaculos, căpitanul echipei naționale a Franței, cu care a câștigat Cupa Mondială în 2018 și Liga Națiunilor în 2021, unde a marcat golul victoriei. La Cupa Mondială din 2022 din Qatar, Mbappé a câștigat Gheata de Aur cu 8 goluri și, după hat-trick-ul din finală, a devenit cel mai bun marcator all-time în finalele Cupei Mondiale (4)”, l-a prezentat Real Madrid pe site-ul oficial.

Ce salariu va avea Kylian Mbappe la Real Madrid şi pe ce poziţie se va afla în topul celor mai bine plătiţi din La Liga!

Fabrizio Romano a anunţat înainte de comunicatul oficial al lui Real Madrid că superstarul naţionalei Franţei a semnat cu proaspăta câştigătoare a Ligii Campionilor. Iată ce salariu va avea Kylian Mbappe la Real Madrid.

Mbappe nu va fi cel mai bine plătit din LaLiga. El va ocupa poziţia a doua în topul jucătorilor cel mai bine plătiţi din campionatul Spaniei.

Mbappe va avea un salariu de 15 milioane de euro pe an, informează AS.com. Jucătorul cel mai bine plătit din La Liga va rămâne olandezul Frenkie de Jong, de la FC Barcelona, care are un salariu de 18 milioane de euro pe an.

Pe locul 3 în acest top se va afla, după transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid, Robert Lewandowski. Acesta are la FC Barcelona un salariu de 13 milioane de euro pe an.

Mbappe va avea, pe lângă salariu, un bonus de instalare uriaş. El va avea un contract pe 5 ani cu Real Madrid. În fiecare dintre cei 5 ani de contract va primi un bonus de 30 de milioane de euro pe an. Astfel, Mbappe îşi va mai asigura, pe durata contractului cu Real Madrid, 150 de milioane de euro din bonusul respectiv.

Kylian Mbappe a câştigat campionatul şi Cupa Franţei în sezonul care s-a încheiat cu PSG. Ultimul meci al lui Mbappe la PSG a fost LIVE în AntenaPLAY. Mbappe şi-a asigurat încă un trofeu la ultimul meci pentru PSG. Lyon – PSG s-a încheiat 1-2. Mbappe a sărbătorit alături de cei de la PSG cucerirea Cupei Franţei.

 

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:23

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 4 iulie

16:02

„Vă gândiţi să reveniţi la naţionala României?” Reacţia lui Victor Piţurcă despre înlocuirea lui Edi Iordănescu: „Sunt interese!”

15:53

Victor Piţurcă a dat cărţile pe faţă după România – Olanda 0-3: „Flancul stâng a fost varză. Aşteptam mai mult de la Man”

15:48

FCSB – Corvinul, LIVE TEXT, 20:00. Campioana României joacă primul meci oficial din noul sezon cu trofeul pe masă

15:34

Gigi Becali a anunţat echipa FCSB-ului pentru meciul cu Corvinul: „Îl băgăm pe Musi în poartă dacă aşa vrea Burleanu”

15:10

Eric ten Hag şi-a prelungit contractul cu Manchester United

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și