Închide meniul

Ce variante are Real Madrid după refuzul lui Kylian Mbappe. Cum ar putea arăta atacul „galacticilor” în sezonul viitor

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 mai 2022, 9:38

Ce variante are Real Madrid după refuzul lui Kylian Mbappe. Cum ar putea arăta atacul „galacticilor în sezonul viitor

Florentino Perez

Florentino Perez / Profimediaimages

  • Kylian Mbappe a refuzat să semneze cu Real Madrid
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Ce variante are Real Madrid după refuzul lui Kylian Mbappe. Spaniolii de la AS au făcut anunţul la scurt timp după ce Florentino Perez a primit una dintre cele mai grele lovituri din istoria negocierilor purtate de el. Campionii din La Liga au rămas fără jucătorul pe care îl considerau esenţial pentru sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campion mondial, Mbappe va evolua pe Parc des Princes cel puţin până în 2025. În condiţiile date, Real Madrid trebuie să găsească un nou „galactic” pe care să îl aducă pe Santiago Bernabeu.

Ce variante are Real Madrid după refuzul lui Kylian Mbappe

Potrivit sursei citate anterior, madrilenii nu se vor grăbi să ia o decizie şi aşteaptă să vadă ce se va întâmpla în finala UEFA Champions League. Liverpool – Real Madrid este pe 28 mai, de la ora 22:00, în format LIVE TEXT pe as.ro. Dacă vor câştiga din nou trofeul, spaniolii vor avea la dispoziţie chiar şi mai mulţi bani pentru următoarea perioadă de mercato.

Reclamă

Totuşi, din primele informaţii se pare că lipsa lui Mbappe va fi suplinită chiar de jucătorii de care dispune deja Ancelotti. Este vorba de Vinicius şi de salvatorul Realului în returul cu Manchester City, Rodrygo. Brazilianul de 21 de ani, autor al unei „duble” spectaculoase (90, 90+1) cu care şi-a calificat echipa în finala Champions League, a fost titular în numai 17 meciuri din ultimul sezon din La Liga.

Jurnaliştii de la as.com asigură că e complicat să se mai realizeze vreun transfer stelar. Totuşi, sunt luate în calcul două ţinte mai vechi ale lui Perez, Robert Lewandowski şi Ousmane Dembele. Ar fi o lovitură pentru marea rivală, Barcelona, care ar putea rămâne ori fără atacantul polonez pentru care a făcut deja o ofertă, ori fără extrema din lotul lui Xavi.

Reclamă

În condiţiile actuale, Karim Benzema este punct fix în atacul Realului. Lângă el ar putea juca în continuare Vinicius şi Rodrygo.

Mesajul lui Kylian Mbappe pentru Florentino Perez

Din informaţiile oferite chiar de mama lui Mbappe, ofertele primite de la PSG şi Real Madrid au fost similare, dar jucătorul cotat la 160 de milioane de euro a ales să rămână în capitala Franţei.

Domnule Florentino Perez, vă informez că am decis să stau la PSG. Vreau să vă mulţumesc pentru oportunitatea pe care mi-aţi oferit-o de a juca la Real Madrid, club al cărui fan am fost de mic copil. Sper că înţelegeţi decizia mea şi vă urez succes în finala UEFA Champions League”, a fost mesajul lui Mbappe, conform Chiringuito.

Reclamă 4 / 0/3

Marca anunţă şi ce reacţie a avut preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, după ce a fost refuzat de Kylian Mbappe. Mesajul lui Florentino a fost unul scurt: „Succes în carieră!”.

Contractul uluitor pe care PSG i l-a propus lui Kylian Mbappe

PSG nu renunţă la Kylian Mbappe şi face o nouă încercare pentru a-l păstra pe fotbalist pe Parc des Princes. Jucătorul în vârstă de 23 de ani se află pe ultima sută de metri pentru a semna contractul cu Real Madrid. Contractul lui Mbappe expiră la sfârșitul sezonului și este la un pas de a pleca gratis la Real Madrid. Durata de şedere la PSG mai este valabilă doar 6 săptămâni.

Nasser Al-Khelaifi, președintele lui PSG, i-a oferit control complet asupra operațiunilor sportive. Asta înseamnă că fotbalistul poate să devină „proprietarul proiectului” din sezonul viitor. Fotbalistul poate să aibă un cuvânt de spus în privința antrenorului, dar și cu ce colegi vrea să meargă mai departe şi ar putea alege inclusiv viitorul antrenor, în contextul în care Mauricio Pochettino ar putea pleca.

Pe lângă această ofertă, PSG i-a propus în plus un contract lunar de aproximativ 4,7 milioane de euro pe lună. Suma l-ar putea face cel mai bine plătit jucător din fotbal. Mbappe ar primi și un bonus uriaș de până la 100 de milioane de lire sterline la semnătură, plus concesii asupra drepturilor de imagine și alte bonusuri de performanță, susţine skysports.com.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul