Închide meniul

Villarreal – Real Madrid 2-3. „Remontada” fabuloasă reușită de „galactici”. Ceuta – Barcelona 0-5. Lewandowski&Co, victorie categorică. Barca și Real, calificate în sferturile Cupei Spaniei

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 ianuarie 2023, 23:56

Villarreal – Real Madrid 2-3. „Remontada fabuloasă reușită de „galactici. Ceuta – Barcelona 0-5. Lewandowski&Co, victorie categorică. Barca și Real, calificate în sferturile Cupei Spaniei

Real Madrid și Barcelona, calificate în sferturile Cupei Spaniei

Real Madrid și Barcelona, calificate în sferturile Cupei Spaniei / Profimedia

Villarreal – Real Madrid 2-3. „Galacticii” au reușit o „remontada” fabuloasă și s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei Spaniei. Tot în această seară, Barcelona a dat recital de goluri cu micuța Ceuta, scor 5-0, și a avansat în runda următoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid a fost condusă cu 2-0 de Villarreal, dar a reușit să revină după golurile marcate de Vinicius Jr, Eder Militao și Dani Ceballos.

Villarreal – Real Madrid 2-3. „Remontada” fabuloasă reușită de „galactici”. Ceuta – Barcelona 0-5. Lewandowski&Co, victorie fără emoții

FINAL. Villarreal – Real Madrid 2-3! Formația lui Ancelotti a întors rezultatul și s-a calificat în sferturile Cupei Spaniei.

Min 86. Villarreal – Real Madrid 2-3! „Remontada” Realului este completă! Dani Ceballos înscrie cu un șut superb, iar trupa lui Carlo Ancelotti este aproape de calificarea în sferturile Cupei Spaniei.

Min 70. Villarreal – Real Madrid 2-2! „Galacticii” au restabilit egalitatea! Eder Militao a reluat în plasă din câțiva metri, după ce lovitura de cap a lui Karim Benzema a fost respinsă de portarul gazdelor.

Reclamă

Min 57. Villarreal – Real Madrid 2-1! Vinicius Jr. reduce din diferență.

Min 42: Villarreal – Real Madrid 2-0! Samuel Chukwueze finalizează o fază superbă făcută de gazde, iar Real Madrid are parte de un nou meci foarte complicat.

Min 4: Villarreal – Real Madrid 1-0! Etienne Capoue înscrie superb din interiorul careului!

Reclamă 4 / 0/3

Min 1: A început meciul dintre Villarreal și Real Madrid!

Final de meci: Ceuta – Barcelona 0-5! Catalanii se impun fără emoții și se califică în sferturile de finală ale competiției

Min 90: Ceuta – Barcelona 0-5! Robert Lewandowski reușește „dubla”!

Min 77: Ceuta – Barcelona 0-4! Kessie înscrie și el, iar Barcelona este calificată în „sferturi”

Min 70: Ceuta – Barcelona 0-3! Ansu Fati își trece și el numele pe lista marcatorilor.

Min 50: Ceuta – Barcelona 0-2! Robert Lewandowski majorează diferența pentru catalani.

Min 41: Ceuta – Barcelona 0-1! Raphinha deschide scorul cu un șut din afara careului!

Reclamă

Min 1:  A început meciul dintre Ceuta și Barcelona!

Barcelona este favorită clară în duelul cu Ceuta, formație din Liga a 3-a din Spania. În runda precedentă, trupa din ligile inferioare a trecut de Elche, în timp ce catalanii au trecut cu greu de Intercity, o trupa tot din Liga a 3-a.

De cealaltă parte, Real Madrid are o misiune mai complicată. „Galacticii” vor înfrunta Villarreal, formație de pe locul cinci din campionatul Spaniei.

Cele două formații s-au mai duelat în urmă cu mai puțin de două săptămâni. Real Madrid era învinsă în acel meci cu scorul de 2-1.

Până acum, în sferturile Cupei Spaniei s-au calificat Athletic Bilbao, Real Sociedad, Osasuna, Sevilla, Valencia și Atletico Madrid.

Acord între Barcelona şi Atletico! Jucătorul este aşteptat la Madrid pentru a semna contractul

Transferul momentului în La Liga. S-a ajuns la un acord între Barcelona şi Atletico Madrid şi, în următoarele ore, se va realiza o mutare total surprinzătoare. Memphis Depay nu s-a acomodat pe Camp Nou şi va ajunge sub comanda lui Diego Simeone.

Atacantul olandez în vârstă de 28 de ani va fi noul jucător al lui Atletico. Depay a intrat în ultimele şase luni de contract şi va fi cumpărat la preţ redus de gruparea din capitala Spaniei.

Barcelona a cerut iniţial o sumă cuprinsă între 6 şi 7 milioane de euro, dar şi-a redus la jumătate pretenţiile după mai multe ore de negocieri.

Jurnalistul specializat în transferuri, Fabrizio Romano, a dezvăluit că transferul va fi oficializat în scurt timp. Aproximativ 3 milioane de euro vor intra în conturile catalanilor. Atletico a fost singura echipă la care şi-a dorit Memphis Depay să ajungă în această iarnă.

De altfel, Memphis nu s-a prezentat la ultimul antrenament al Barcelonei şi ratează meciul cu Ceuta, din Cupa Spaniei. Xavi s-a ferit să anunţe ce se întâmplă cu jucătorul venit pe Camp Nou, liber de contract, în vara anului 2021.

„Nu am nicio veste în legătură cu Memphis. Este un profesionist și sunt mulțumit de el. Este un jucător bun pentru vestiar. În principiu, eu mă bazez pe el. Nu este o situaţie simplă pentru Depay, dar nu ştiu dacă vrea să plece sau să rămână. Voi vorbi cu el„, a declarat Xavi la conferinţa de presă.

Potrivit mundodeportivo.com, Depay va semna cu Atletico o înţelegere valabilă până în 2025. Olandezul are o cotă de piaţă de 20 de milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment Vezi toate știrile
Citește și