Închide meniul

Cine îl va înlocui pe Kylian Mbappe, în derby-ul cu Atletico! Planul lui Ancelotti la Real Madrid, după accidentarea francezului

Viviana Moraru Publicat: 27 septembrie 2024, 13:31

Reclamă
Cine îl va înlocui pe Kylian Mbappe, în derby-ul cu Atletico! Planul lui Ancelotti la Real Madrid, după accidentarea francezului

Cine îl va înlocui pe Kylian Mbappe, în derby-ul Atletico - Real Madrid

Kylian Mbappe, în timpul unui meci la Real Madrid/ Profimedia

Spaniolii au dezvăluit cine îl va înlocui pe Kylian Mbappe, în derby-ul lui Real Madrid cu Atletico Madrid. Carlo Ancelotti şi-a făcut planul, după ce starul francez s-a accidentat în duelul din ultima etapă, cu Alaves.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a marcat în ultimul meci al campioanei Spaniei, după o fază superbă creată cu Jude Bellingham. Starul francez a ieşit însă accidentat de pe teren şi va sta „pe bară” timp de o lună.

Cine îl va înlocui pe Kylian Mbappe, în derby-ul Atletico – Real Madrid

Spaniolii de la Marca au anunţat ce soluţii are Carlo Ancelotti, pentru înlocuirea lui Kylian Mbappe, în primul 11 al lui Real Madrid. Aceştia susţin că managerul italian ar putea apela la Endrick.

Puştiul minune al Braziliei nu a bifat niciun meci ca titular la Real Madrid, după transfer. Însă acesta a avut o evoluţie solidă, de fiecare dată când a fost trimis în teren. În ultimul meci, Endrick a evoluat timp de 20 minute, fără să marcheze.

Totodată, spaniolii consideră că Ancelotti ar putea apela şi la Arda Guler. Jucătorul poreclit „Messi a Turciei” a bifat trei partide ca titular la Real Madrid, în acest sezon, fără să marcheze vreun gol însă.

Reclamă
Reclamă

Sursa citată anterior menţionează şi faptul că Jude Bellingham ar putea fi avansat de Carlo Ancelotti, pe poziţia pe care a dat un randament excelent în sezonul precedent. Englezul ar urma să facă echipă în atac cu Vinicius şi Rodrygo, iar pentru postul un loc de titular la mijlocul terenului ar urma să se „lupte” Arda Guler, Luka Modric şi Eduardo Camavinga.

Spaniolii sunt convinşi de faptul că „Don” Carlo Ancelotti nu îi va schimba, din echipa de start, pe Aurelien Tchouameni şi pe Fede Valverde. Cei doi au fost titulari indiscutabili la Real Madrid, în acest start de sezon.

Kylian Mbappe este aşteptat să revină pe teren la duelul cu Celta Vigo, care este programat să se dispute pe 19 octombrie. Starul francez va rata confruntările cu Lille, din Champions League, şi cu Villarreal, din La Liga, pe lângă derby-ul cu Atletico Madrid.

Reclamă

Duelul „de foc” dintre Atletico Madrid şi Real Madrid se va disputa duminică, de la ora 22:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro. „Galacticii” au un avans de două puncte în faţa marii rivale, înaintea derby-ului de pe Wanda Metropolitano.

Cifrele la care a ajuns Kylian Mbappe, după doar nouă meciuri jucate la Real Madrid

Kylian Mbappe e de neoprit la Real Madrid. Starul francez a ajuns deja la cifre fabuloase, după doar nouă partide bifate la formaţia de pe Santiago Bernabeu.

Kylian Mbappe a marcat în meciul cu Alaves în minutul 40, după o fază superbă creată cu Jude Bellingham. Iniţial, starul francez i-a pasat spectaculos, cu călcâiul, mijlocaşului englez.

După doar nouă meciuri bifate în tricoul lui Real Madrid, Mbappe a ajuns la cifre fabuloase. Atacantul madrilenilor a marcat şapte goluri şi a oferit şi o pasă de gol.

Totodată, este de menţionat că Mbappe a ajuns la patru meciuri consecutive cu gol marcat pentru Real Madrid. Starul francez, în vârstă de 25 de ani, a reuşit să puncteze şi în meciurile de campionat cu Espanyol şi Real Sociedad, din precedentele două runde, cât şi în partida cu Stuttgart, din prima etapă a grupei de Champions League.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:37

Dinamo – Botoşani, LIVE TEXT, 21:00! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu! Echipele probabile

14:48

„Nu poţi să faci asta” Reacţia lui Marius Şumudică după ce Dorinel Munteanu l-a bruscat pe teren pe David Maftei!

14:36

Rapid, decimată înaintea confruntării cu Oţelul! Anunţul de ultim moment al lui Marius Şumudică: „Nu s-au antrenat deloc!”

14:09

Ştefan Radu, interviu rar la un an de la retragere! Unde a fost surprins fostul internaţional

13:52

Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Ovidiu Ionescu şi-au aflat adversarii de la China Smash 2024 şi vor juca live în AntenaPLAY

13:22

Cum va arăta Formula 1 peste 50 de ani? Opinia lui Adrian Georgescu

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și