Închide meniul

Continuă criza la FC Barcelona! „Catalanii”, doar egal cu Valencia. Au ajuns la 3 meciuri fără victorie

Alex Ioniță Publicat: 16 decembrie 2023, 23:56

Reclamă
Continuă criza la FC Barcelona! Catalanii”, doar egal cu Valencia. Au ajuns la 3 meciuri fără victorie

Record negativ stabilit de Xavi, după o nouă înfrângere a Barcelonei

Xavi, antrenorul de la FC Barcelona / Profimedia

Continuă criza la FC Barcelona! Echipa pregătită de Xavi nu a reușit să se impună în meciul din La Liga și a ajuns astfel la 3 partide fără victorie, în toate competițiile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Seria slabă a catalanilor a început la meciul cu revelația Girona, care a fost pierdut de echipa „blaugrana” cu scorul de 2-4. A urmat apoi un eșec surprinzător cu Antwerp, în UEFA Champions League. Partida respectivă a fost pierdută de FC Barcelona cu scorul de 2-3.

Continuă criza la FC Barcelona! Partida dintre Valencia și catalani s-a încheiat cu scorul de 1-1

Partida dintre FC Barcelona și Valencia a contat pentru etapa cu numărul 17 a sezonului din La Liga. În cadrul acestui meci, echipa lui Xavi a lovit prima, în minutul 55, prin Joao Felix.

La faza respectivă, jucătorul portughez a primit o pasă excelentă de la brazilianul Raphinha și l-a învins pe portarul Mamardashvili cu un șut de senzație, care s-a dus direct în colțul stâng al porții.

A urmat apoi replica celor de la Valencia, care au restabilit egalitatea în minutul 71, prin Hugo Guillamon. Acesta a trimis mingea puternic, de la marginea careului, iar balonul s-a oprit direct în vinclul porții apărate de Pena.

Reclamă

Rezultatul este unul surprinzător, având în vedere faptul că Valencia se află la mijlocul clasamentului în Spania, în timp ce FC Barcelona se luptă pentru câștigarea titlului de campioană. Totuși, după acest meci, echipa „blaugrana” s-a depărtat de liderul Girona.

În momentul de față, FC Barcelona este, cel puțin temporar, pe locul al 3-lea în La Liga, cu 35 de puncte, la 6 lungimi de liderul Girona. De cealaltă parte, după acest rezultat de egalitate, Valencia a urcat până pe locul al 10-lea, cu 20 de puncte.

Pentru echipa pregătită de Xavi urmează meciul cu Almeria, care este programat pe data de 20 decembrie, de la ora 20:00.

Reclamă 4 / 0/3

Xavi a vorbit despre viitorul său la FC Barcelona. Dezvăluirile tehnicianului

În cadrul unei conferințe de presă, antrenorul echipei catalane a dezvăluit faptul că nu se gândește la o posibilă plecare de la FC Barcelona. Xavi a declarat faptul că are o relație senzațională cu oficialii clubului și că are încredere în proiectul de la echipa „blaugrana”.

„Nu mă gândesc să îmi dau demisia de la FC Barcelona! Sunt bine, abia aștept să văd ce ne rezervă acest sezon, mă gândesc că va fi unul foarte bun.

Am foarte mare încredere în acest proiect, dar și în jucători. De asemenea, am o relație foarte bună cu președintele clubului, Deco, dar și cu Yuste (n.r. Rafael Yuste, directorul sportiv de la FC Barcelona)”, a spus Xavi, citat de jurnalistul sportiv Fabrizio Romano.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și