Închide meniul

Xavi a vorbit despre viitorul său la FC Barcelona. Detalii despre o posibilă demisie, după ultimele rezultate

Alex Ioniță Publicat: 15 decembrie 2023, 21:50

Reclamă
Xavi a vorbit despre viitorul său la FC Barcelona. Detalii despre o posibilă demisie, după ultimele rezultate

Xavi a vorbit despre viitorul său la FC Barcelona

Xavi, antrenorul de la FC Barcelona, în timpul unei conferințe de presă / Profimedia

Xavi a vorbit despre viitorul său la FC Barcelona. Tehnicianul formației catalane a tratat un subiect sensibil, legat de o posibilă plecare de pe banca formației catalane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, echipa „blaugrana” trece printr-o perioadă slabă din punct de vedere al rezultatelor. Catalanii au ajuns la 2 înfrângeri la rând, cu Girona, revelația sezonului din La Liga, scor 2-4, dar și, în mod surprinzător, cu Antwerp, 2-3, în ultima etapă a grupelor UEFA Champions League.

Xavi a vorbit despre viitorul său la FC Barcelona. Dezvăluirile tehnicianului

În cadrul unei conferințe de presă, antrenorul echipei catalane a dezvăluit faptul că nu se gândește la o posibilă plecare de la FC Barcelona. Xavi a declarat faptul că are o relație senzațională cu oficialii clubului și că are încredere în proiectul de la echipa „blaugrana”.

„Nu mă gândesc să îmi dau demisia de la FC Barcelona! Sunt bine, abia aștept să văd ce ne rezervă acest sezon, mă gândesc că va fi unul foarte bun.

Am foarte mare încredere în acest proiect, dar și în jucători. De asemenea, am o relație foarte bună cu președintele clubului, Deco, dar și cu Yuste (n.r. Rafael Yuste, directorul sportiv de la FC Barcelona)”, a spus Xavi, citat de jurnalistul sportiv Fabrizio Romano.

Reclamă

Xavi, reacție surprinzătoare despre implicarea lui Joan Laporta în alcătuirea echipei

Tehnicianul catalanilor a vorbit despre oficial care, potrivit presei din Spania, s-ar fi implicat în alcătuirea echipei pentru ultima partidă din grupele UEFA Champions League.

FC Barcelona a fost învinsă de belgienii de la Antwerp cu scorul de 2-3, în ultima etapă din grupele Ligii Campionilor. Este de notat faptul că, înainte de această partidă, nicio echipă nu mai avea vreo miză, având în vedere faptul că echipa „blaugrana” era calificată de pe primul loc al grupei, în timp ce belgienii ocupau ultima poziție.

Reclamă 4 / 0/3

După ce a pierdut partida cu Girona, scor 2-4, în La Liga, FC Barcelona și-a continuat forma slabă și în UEFA Champions League. După meciul cu Antwerp, Xavi a dezvăluit faptul că jucătorii săi trebuie să joace un fotbal mai bun, pentru a putea ieși din această criză a echipei „blaugrana”.

„Da, e clar că echipa nu se simte bine. Suntem într-o serie negativă, cu două rezultate proaste. Asta trebuie să se termine. E clar că trebuie să fim mai buni. Trebuie să ne criticăm singuri și, mai ales, să fim mai buni. 

Echipele au multe ocazii împotriva noastră, în timp ce nouă ne e greu să punem în pericol poarta adversă. Nu îmi place să vorbesc de rău de jucători în public. Doar îi încurajez, pentru că au un nivel mai ridicat decât cel arătat în ultim perioadă”, a spus Xavi, citat de mundodeportivo.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și