Închide meniul

Cosmin Contra, analist sportiv în Spania! Unde s-a angajat fostul selecţioner al României

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 10 februarie 2023, 13:27

Cosmin Contra, analist sportiv în Spania! Unde s-a angajat fostul selecţioner al României

Cosmin Contra, analist sportiv în Spania

Cosmin Contra, în timpul unui meci / Profimedia Images

Cosmin Contra a devenit analist sportiv în Spania, după despărţirea de Al-Ittihad din iulie 2022. Până să preia o nouă echipă, „Guriţă” s-a „reprofilat” în expert pe o platformă de streaming din ţara unde a făcut performanţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contra este analist la platforma DAZN, una dintre cele mai cunoscute din Spania. El comentează anumite meciuri alături de Andrea Orlandi, fostul său coleg de la Deportivo Alaves.

Cosmin Contra, analist sportiv în Spania

Până să ajungă analist sportiv, Cosmin Contra s-a pregătit cum se cuvine la antrenamentele lui Carlo Ancelotti, de la Real Madrid. La acel moment, el era liber de contract.

Cosmin Contra că a fost invitat, pentru o săptămână, în „staff-ul” lui Carlo Ancelotti, la Real Madrid. Fostul antrenor din „Ștefan cel Mare” a povestit, în exclusivitate, pentru Antena Sport, ce a văzut în „curtea” actualei deținătoare a Ligii Campionilor.

„Eu sunt bine. Încerc să rămân conectat la ceea ce înseamnă fotbalul. Am fost o săptămână la antrenamentele fostului meu antrenor, Carlo Ancelotti.

Reclamă

Săptămâna aceasta merg la baza de antrenament a lui Atletico, să văd antrenamentele lui «Cholo». Sunt conectat și cu Champions League. Când începe Champions League, o să fiu observator UEFA. Încerc să rămân conectat la ceea ce înseamnă fotbalul, încerc să mă documentez, încerc să văd cum lucrează marii antrenori… Sunt lucruri normale pentru un antrenor care nu are de lucru.

Am fost o săptămână invitat efectiv să fiu un plus din staff-ul lui (n.r. Carlo Ancelotti). Am participat la ședințele cu jucătorii, la cum pregătește video următoarele meciuri. Mi-au explicat cum pregătesc o săptămână cu două meciuri. Deci, a fost o experiență foarte mișto, pentru că Carlo m-a primit ca și cum aș fi fost un om din staff-ul lui.

Întotdeauna este de apreciat că un antrenor de talia lui Ancelotti își deschide casa ca și cum ar fi a ta. Mi-a spus că am poarta deschisă oricând vreau eu să mă duc.

Reclamă 4 / 0/3

E un staff foarte bine organizat, din toate punctele de vedere, care nu lasă niciun detaliu deoparte. Au un preparator fizic foarte bun. Nu e nimic diferit față de ceea ce cred că lucrează fiecare. Diferența o face calitatea jucătorilor. Și, atunci, calitatea antrenamentelor este foarte ridicată. În plus, sunt foarte profesioniști. M-a surprins să văd un grup așa de unit și de profesionist”, a declarat Cosmin Contra, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Cosmin Contra: „Am refuzat câteva echipe!”

Totodată, „Guriță” a vorbit despre ofertele, pe care le-a primit, pentru a reveni în antrenorat la echipe de club.

„De șase luni sunt în discuții. Am refuzat câteva echipe. Proiectul nu era cel care trebuia să fie. Mai sunt discuții și în momentul de față, dar e același lucru. Trebuie să mă atragă proiectul și să fie seriozitate. Altfel, nu accept să revin pe bancă. Din România nu am oferte.

Nu pot să spun nume, pentru că nu e nimic sigur și nu vor să se se afle. Am fost în discuții cu echipe din prima și a doua divizie din Spania”, a mai spus Cosmin Contra.

Recomandări
  • Cosmin Contra, analist sportiv în Spania
  • Contra s-a pregătit la antrenamentele lui Real Madrid

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
5:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și