Închide meniul

Oficial Ianis Hagi a fost împrumutat la Alaves, până la finalul sezonului

Dan Roșu Publicat: 27 august 2023, 15:22

Reclamă
Oficial Ianis Hagi a fost împrumutat la Alaves, până la finalul sezonului

Oficial Ianis Hagi a fost împrumutat la Alaves, până la finalul sezonului

Ianis Hagi, în tricoul lui Rangers / Rangers FC

Ianis Hagi a fost împrumutat de Rangers la Alaves până la finalul sezonului. Anunţul oficial a fost făcut de scoţieni pe site-ul clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ianis Hagi a fost azi împrumutat la Alaves, până la finalul sezonului. Internaţionalul român ajunsese la Rangers sub formă de împrumut, în ianuarie 2020, înainte de transferul definitiv din aceeaşi vară.

Oficial Ianis Hagi a fost împrumutat la Alaves, până la finalul sezonului

Toată lumea de la Rangers îi doreşte lui Ianis pentru noua sa aventură, care îi oferă oportunitatea de a juca din nou după un an în care a lipsit din cauza accidentării”, se arată pe site-ul oficial al clubului.

Alaves vrea să înregistreze încă de mâine transferul mijlocaşului de 24 de ani, care va ajunge în Spania, sub formă de împrumut de la Rangers, echipă la care a jucat doar 35 de minute în acest sezon.

Ianis Hagi ar putea debuta pentru Alaves chiar în partida cu Getafe, ce va avea loc luni seară, de la ora 20:30.

Reclamă

Ianis a dorit extrem de mult să ajungă în La Liga, astfel că Rangers a ratat şi varianta unui transfer, în urma căruia ar fi câştigat şi o sumă importantă de bani, 600.000 de euro de la Maccabi Tel-Aviv. Trabzonsport este un alt club care l-a dorit pe Hagi, în această campanie de mercato.

Antrenorul lui Rangers, ultimele detalii despre situaţia lui Ianis Hagi

Michael Beale, antrenorul lui Rangers, a dezvăluit că a purtat o discuţie cu Ianis Hagi, după ce acestas-a declarat nemulţumit de faptul că nu prinde suficiente minute la trupa scoţiană.

„A fost multă agitație cu situația lui Ianis săptămână trecută, așa că am avut o discuție pe care era logic să o avem. El a stat departe de teren un an și noi avem mulți jucători pentru pozițiile pe care el le poate acoperi.

Reclamă 4 / 0/3

El a vrut să știe dacă va fi un jucător de bază. S-a antrenat bine și, când a jucat, cred că a făcut-o bine, însă recent concurenții săi pe post s-au descurcat excelent.

Abdallah, Rabii, Danilo, Dessers și Lammers au marcat. Avem mulți jucători pentru posturile din ofensivă, mai sunt Kemar, Tom Lawrance și Cantwell.

A fost o conversație logică despre minutele pe care le-ar primi și anumite garanții în această privință. Vom vedea. Trebuie să fie decizia corectă pentru Ianis”, a declarat Micahel Beale, conform presei din Scoţia.

Jucătorul de 24 de ani cotat la 4 milioane de euro a fost folosit în acest debut de sezon doar 35 de minute în toate competiţiile.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și