Închide meniul

Cosmin Contra visează la dueluri stelare cu Real Madrid şi Barcelona: „Vreau să antrenez în La Liga!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 iulie 2022, 17:11

Cosmin Contra visează la dueluri stelare cu Real Madrid şi Barcelona: „Vreau să antrenez în La Liga!

Cosmin Contra visează să antreneze în La Liga

Cosmin Contra, în timpul unui meci / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Cosmin Contra (46 ani) visează la dueluri stelare cu Real Madrid şi Barcelona. Antrenorul român, care s-a despărţit recent de Al-Ittihad, a vorbit cu jurnaliştii spanioli despre obiectivele sale în viitorul apropiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra le-a antrenat în Spania pe Fuenlabrada, Getafe și Alcorcon. Fotbalul spaniol îi lipseşte fostului selecţioner, care vrea din nou dueluri tari în La Liga.

Cosmin Contra visează la dueluri stelare cu Real Madrid şi Barcelona

Cosmin Contra nu doar că a antrenat în Spania, dar a şi jucat în La Liga. Acesta a îmbărcat tricoul lui Alaves, Atletico Madrid şi Getafe.

„A venit momentul să aştept şi să văd ce oferte apar. Visul meu este să antrenez din nou aici, în Spania, în Primera Division, dar pe zi ce trece devine mai greu şi ştiu asta. Mi-ar plăcea şi acesta este obiectivul meu”, a declarat Cosmin Contra, potrivit Marca.

Cosmin Contra, mesaj pentru fanii lui Al-Ittihad după ce a fost demis

Cosmin Contra a avut un mesaj de despărțire pentru fanii lui Al-Ittihad, după ce a ratat titlul și a fost demis. Antrenorul și-a cerut scuze după ce a ratat mult râvnitul trofeu.

Reclamă

Aventura lui Cosmin Contra la Al-Ittihad s-a încheiat. Președintele clubului a hotărât să nu îi prelungească contractul antrenorului român, după ce a ratat obiectivul principal din sezonul 2021/2022. ”Guriță” a ratat „la mustață” titlul.

”Îi salut pe fanii lui Al-Ittihad. În primul rând, vreau să-mi cer scuze pentru că v-am eșuat în ultimul moment și, deși am făcut tot posibilul, nu am fost la înălțimea măreției voastre.

Marii campioni se ridică și din înfrângeri grele și învață din greșeli”, a transmis Cosmin Contra pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Cosmin Contra a pierdut dramatic titlul în Arabia Saudită.

Potrivit publicației kooora.com, președintele lui Al-Ittihad, Anmar Al-Haili, a anunțat că nu îi va prelungi contractul lui Contra. „Guriță” a ajuns la Al-Ittihad vara trecută și a semnat un contract valabil pe un sezon. Antrenorul român spera să continue pe banca formației din Arabia Saudită, dar ratarea titlului a cântărit enorm în decizia conducătorilor.

Oficialii viecampioanei au decis să se despartă de Contra după un singur sezon și să caute un nou antrenor care să ducă echipa către primul titlu după o așteptare de 14 ani.

Al-Ittihad avea nevoie de victorie în ultima rundă a sezonului din Arabia Saudită, precum și de un pas greșit făcut de Al-Hilal. Din păcate pentru Cosmin Contra, echipa sa a obținut numai o remiză pe teren propriu, contra celor de la Al Batin, scor 0-0. De cealaltă parte, Al-Hilal și-a câștigat meciul cu Al-Fysaly, scor 2-1, și a cucerit titlul.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și