Închide meniul

Cota lui Ianis Hagi s-a prăbuşit! Cât a ajuns să valoreze mijlocaşul naţionalei României, cu trei luni înainte de EURO 2024

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 martie 2024, 9:34

Reclamă
Cota lui Ianis Hagi s-a prăbuşit! Cât a ajuns să valoreze mijlocaşul naţionalei României, cu trei luni înainte de EURO 2024

Cota lui Ianis Hagi s-a prăbuşit

Ianis Hagi şi Denis Alibec, după calificarea României la EURO 2024 / Profimediaimages

Cota lui Ianis Hagi s-a prăbuşit cu trei luni înainte de EURO 2024. Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani nu a reuşit să se impună în echipa de start la Deportivo Alaves şi a fost „taxat” dur de specialiştii de la Transfermarkt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi este în lotul naţionalei României pentru amicalele cu Irlanda de Nord şi Columbia. Fiul „Regelui” ar putea fi titular în meciul de lux al tricolorilor cu Columbia care va fi marţi, de la ora 21:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Cota de piaţă a lui Ianis Hagi s-a prăbuşit

După ultima actualizare a cotelor de piaţă a jucătorilor din La Liga, transfermarkt.com a anunţat cât ar valora acum Ianis Hagi. De la 3.5 milioane de euro, cota internaţionalului român a ajuns la 2.5 milioane de euro.

Din 2018, de când îmbrăca tricoul Viitorului (n.r. actuala Farul), cota lui Ianis Hagi nu a mai fost atât de jos. Jucătorul care în vară se va întoarce la Rangers a valorat cel mai mult în 2022, 7 milioane de euro. A venit apoi accidentarea gravă care l-a ţinut un an departe de terenul de fotbal.

Deportivo Alaves nu are clauza unui transfer definitiv a lui Ianis Hagi. Totuşi, fiul lui Gică Hagi a anunţat că îşi doreşte să rămână în campionatul Spaniei.

Reclamă

Iubesc nivelul din La Liga, iubesc totul în Spania: echipele, competiția dintre jucători și echipe, presiunea care există aici.

Simt că este campionatul în care pot avea cel mai mare succes și în care îmi pot arăta toate calitățile. Este liga pe care am urmărit-o de când eram copil și a fost mereu visul meu să fiu aici. Sunt aici acum și vreau să fiu aici mult timp!

(n.r. Te vezi aici în viitor, peste un an?) Da, sunt acolo unde vreau să fiu. Este fotbalul în care vreau să cresc, este fotbalul care cred că poate debloca versiunea mea cea mai bună. Sunt aici de doar 6-7 luni și deja simt că sunt un jucător mai bun, cresc în fiecare zi, la antrenamente și la jocuri. Simt că progresez în fiecare zi și cred că în viitorul apropiat voi arăta tuturor cine sunt”, a declarat Ianis Hagi într-un interviu pentru marca.com.

Reclamă 4 / 0/3

În acest sezon din La Liga, Ianis Hagi a jucat în 18 meciuri pentru Alaves şi a adunat 607 minute. A fost titular în 6 partide.

Edi Iordănescu, avertisment pentru Ianis Hagi şi Horaţiu Moldovan

Edi Iordănescu a transmis un avertisment pentru Ianis Hagi şi Horaţiu Moldovan cu trei luni înainte de EURO 2024. Selecţionerul României a ţinut să anunţe că lotul pentru turneul final nu este finalizat şi că jucătorii care nu prind minute la echipele de club riscă să fie lăsaţi acasă.

Horaţiu Moldovan, Ianis Hagi şi Andrei Raţiu riscă să piardă primul 11, dacă nu se impun la club. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru AntenaSport, selecţionerul Iordănescu i-a „tras de urechi”.

Este o provocare pentru mine, e un semnal de alarmă pentru noi toţi! Ei trebuie să facă eforturi ca să se impună. E o provocare ca ei să dea totul, ca în aceste puţine zile rămase până la turneul final să încerce să ia cât mai multe minute jucate şi să se impună!

Acum, ca să vorbim de o selecţie finală e prematur. Este şi această acţiune care ne va răspunde şi la alte întrebări. Vom trage linie la final şi vom lua deciziile cele mai pragmatice şi practice în acelaşi timp.

Nu pot să gândesc cu sufletul, decât cu mintea şi nu putem să mergem numeric aşa cum mi-aş fi dorit. Trebuie să fim 23, trebuie să fim cât mai acoperiţi pentru turneul final„, a declarat Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și