Închide meniul

„Credeam că mănâncă aur!” Jude Bellingham, reacţie savuroasă despre momentul în care a ajuns în vestiarul lui Real Madrid

Viviana Moraru Publicat: 2 noiembrie 2023, 21:33

Reclamă
„Credeam că mănâncă aur! Jude Bellingham, reacţie savuroasă despre momentul în care a ajuns în vestiarul lui Real Madrid

Jude Bellingham, reacţie savuroasă despre momentul în care a ajuns prima dată în vestiarul lui Real Madrid

Jude Bellingham, în timpul unui meci al lui Real Madrid/ Profimedia

Jude Bellingham a oferit o reacţie savuroasă despre momentul în care a ajuns pentru prima dată în vestiarul lui Real Madrid. Acesta a declarat că a fost emoţionat atunci când a fost alături de jucători care au scris istorie pe Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jude Bellingham a fost transferat de Real Madrid la începutul sezonului de la Borussia Dortmund. Starul englez s-a adaptat perfect la formaţia madrileană şi marchează pe bandă rulantă.

Jude Bellingham, reacţie savuroasă despre momentul în care a ajuns prima dată în vestiarul lui Real Madrid

Jude Bellingham a dezvăluit că în momentul în care a mâncat pentru prima dată alături de Toni Kroos, avea impresia că jucătorii lui Real Madrid „mănâncă aur”, date fiind performanţele reuşite de madrileni.

Pe parcurs însă, starul englez s-a acomodat perfect alături de noii săi coechipieri, despre care susţine că sunt persoane modeste, în ciuda performanţelor reuşite de-a lungul carierei.

„Am fost puţin stresat. Nu am fost niciodată impresionat de staruri. Dar când ajungi acolo (n.r. în vestiarul lui Real Madrid), cu lucrurile pe care ei le-au obţinut, e greu să nu te gândeşti că acolo este apogeul fotbalului. În primele săptămâni, când am început să-i cunosc, am mâncat alături de Toni Kroos, şi mă gândeam: ‘Cumva mănâncă aur’.

Reclamă

Şi după am realizat că sunt oameni normali, care te ajută să te simţi bine. Sunt foarte umili. Este o lecţie foarte bună pentru mine asta. Nu contează cât de mult succes ai, nu contează ce ai obţinut, tot poţi să fii un om grozav la fel ca oamenii aceştia, care mă inspiră ca jucător şi ca om”, a declarat Jude Bellingham, conform as.com.

Jude Bellingham, prima reacţie după ce a câştigat Trofeul Kopa

Jude Bellingham a avut prima reacţie după ce a câştigat Trofeul Kopa. Mijlocaşul englez, în vârstă de 20 de ani, a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător în cadrul galei în care a fost acordat Balonul de Aur.

Bellingham a urcat pe scenă în aplauzele tuturor celor prezenţi şi a ţinut un discurs. A vorbit despre tricoul cu numărul 5 pe care îl poartă la Real Madrid şi care i-a „aparţinut”, în trecut, lui Zinedine Zidane.

Reclamă 4 / 0/3

„Vreau să le mulțumesc tuturor pentru acest premiu. Tricoul cu numărul 5 al lui Zidane? Mai am un drum lung până ajung la performanţele lui Zidane, dar este un jucător care m-a inspirat. Este o presiune, dar am vrut aşa să-l omagiez pe unul dintre eroii mei. Acest trofeu înseamnă foarte mult pentru mine„, a declarat, pe scenă, Bellingham, potrivit bbc.co.uk.

Bellingham scrie istorie la primul sezon în La Liga. Tocmai a ajutat-o pe Real Madrid să câştige El Clasico. A marcat o „dublă” de senzaţie împotriva Barcelonei.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei Vezi toate știrile
Citește și