Închide meniul

Cristiano Ronaldo, propus la Atletico Madrid! Anunţul a fost şters imediat. Fanii, împărţiţi în două tabere: „Ai băut?” / „Trebuie să vină!”

Dragoș Vasile Publicat: 6 iulie 2022, 9:23

Cristiano Ronaldo, propus la Atletico Madrid! Anunţul a fost şters imediat. Fanii, împărţiţi în două tabere: „Ai băut? / „Trebuie să vină!

Cristiano Ronaldo, propus la Atletico Madrid

Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci cu Atletico Madrid / Profimedia

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajuns la 37 de ani, CR7 vrea să evolueze în UEFA Champions League, lucru pe care nu îl poate face la Manchester United. Astfel, superstarul portughez are de gând să plece, singura necunoscută în acest moment fiind viitorul său club.

Cristiano Ronaldo, propus de Jorge Mendes la Atletico Madrid

Printre echipele interesate de marele jucător cu 5 Baloane de Aur se numără Bayern, Chelsea, PSG, Napoli şi AS Roma. Totuşi, un nou nume a apărut pe listă, iar fanii „au luat foc”. Este vorba despre Atletico Madrid, notează Marca, care anunţă că Jorge Mendes şi-a propus clientul la echipa pe care a „spulberat-o” de-a lungul timpului.

Reclamă

Anunţul transferului a fost făcut de jurnalistul Matthew Thompson, care, fără să ofere vreo explicaţie, a şters postarea. Totuşi, fanii lui Atletico au aflat vestea şi au luat foc. Suporterii nu concep ca jucătorul care a marcat 25 de goluri, dintre care 4 hat-trick-uri, împotriva clubului lor preferat să îmbrace tricoul „los colchoneros”.

„Unii cer să plece un jucător, alţii cer să vină… Aşa am ajuns!”, a notat un suporter, în timp ce altul a răbufnit: „Ai băut două sticle de vin? Să stea cât mai departe!”.

Reclamă

Totuşi, sunt şi unii fani care îşi doresc ca portughezul să vină la Atletico: „Omul acela ‘bolnav’ de performanţă trebuie să ajungă sub comanda lui Simeone, pe care îl apreciază!”

Cristiano Ronaldo i-a anunțat pe cei de la Manchester United că nu ajunge la reunire

Cristiano Ronaldo nu va fi prezent la reunirea lui Manchester United. Starul portughez va rata primul antrenament al „diavolilor” sub comanda lui Erik ten Hag.

Potrivit celebrului jurnalist Fabrizio Romano, Cristiano a invocat „motive legate de familie”, iar conducătorii lui Manchester United i-au acceptat solicitarea.

Reclamă 4 / 0/3

Oficialii lui United sunt conștienți de dorința lui Ronaldo de a părăsi echipa, însă insistă că atacantul de 37 de ani nu este de vânzare și vor să-l păstreze și în sezonul următor, mai scrie sursa citată.

Transferul lui Cristiano Ronaldo a creat un scandal monstru

Cristiano Ronaldo a revenit pe Old Trafford în vara anului trecut, după ce s-a despărţit de Juventus. Atacantul a mai evoluat în tricoul „diavolilor” în perioada 2003-2009, până la transferul la Real Madrid. Acum, marele jucător portughez vrea din nou să plece.

Jamie Carragher, legendă a lui Liverpool, l-a „taxat” pe CR7. „Ronaldo a făcut exact ceea ce credeam că va face. A marcat goluri, dar a făcut echipa mai slabă. Cererea de transfer distruge și ideea că a refuzat Manchester City din dragoste pentru Manchester United!”, a răbufnit Jamie Carragher pe Twitter.

24 de goluri și trei assist-uri în 39 de partide sunt cifrele lui Cristiano Ronaldo din stagiunea precedentă.

Gary Neville a venit cu o replică dură la scurt timp. „Am înţeles. Eşti arogant. S-ar putea să refuze City pentru United pentru că îi place mai mult și încă vrea să plece în această vară. A plecat şi înainte, dar a iubit clubul. Bucură-te de seara de sâmbătă şi de scurta ta perioadă de succes”, a replicat Neville.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:50 Cine va arbitra meciul România – Irlanda de Nord! A mai fost la centru la două partide disputate de ţara noastră 11:29 Surpriza pe care o pregăteşte Edi Iordănescu pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia! Jucătorul care l-a impresionat 11:03 „Nu merita asta” Mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit subit, înainte de a împlini 43 de ani! 10:36 Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei 10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! 9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Atletico Madrid - Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Liga Campionilor • 13 mart., 23:55
Atletico Madrid – Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr - Al Ain
AntenaPLAY • 12 mart., 9:17
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 12 mart., 0:08
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei. Echipa lui Cristiano Ronaldo, învinsă la 11 metri, LIVE în AntenaPLAY