Închide meniul

Cristiano Ronaldo, propus la Atletico Madrid! Anunţul a fost şters imediat. Fanii, împărţiţi în două tabere: „Ai băut?” / „Trebuie să vină!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 iulie 2022, 9:23

Cristiano Ronaldo, propus la Atletico Madrid! Anunţul a fost şters imediat. Fanii, împărţiţi în două tabere: „Ai băut? / „Trebuie să vină!

Cristiano Ronaldo, propus la Atletico Madrid

Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci cu Atletico Madrid / Profimedia

Cristiano Ronaldo a fost propus de Jorge Mendes, agentul său, la Atletico Madrid. Anunţul transferului a fost şters imediat, dar fanii l-au văzut şi „au luat foc” pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajuns la 37 de ani, CR7 vrea să evolueze în UEFA Champions League, lucru pe care nu îl poate face la Manchester United. Astfel, superstarul portughez are de gând să plece, singura necunoscută în acest moment fiind viitorul său club.

Cristiano Ronaldo, propus de Jorge Mendes la Atletico Madrid

Printre echipele interesate de marele jucător cu 5 Baloane de Aur se numără Bayern, Chelsea, PSG, Napoli şi AS Roma. Totuşi, un nou nume a apărut pe listă, iar fanii „au luat foc”. Este vorba despre Atletico Madrid, notează Marca, care anunţă că Jorge Mendes şi-a propus clientul la echipa pe care a „spulberat-o” de-a lungul timpului.

Anunţul transferului a fost făcut de jurnalistul Matthew Thompson, care, fără să ofere vreo explicaţie, a şters postarea. Totuşi, fanii lui Atletico au aflat vestea şi au luat foc. Suporterii nu concep ca jucătorul care a marcat 25 de goluri, dintre care 4 hat-trick-uri, împotriva clubului lor preferat să îmbrace tricoul „los colchoneros”.

„Unii cer să plece un jucător, alţii cer să vină… Aşa am ajuns!”, a notat un suporter, în timp ce altul a răbufnit: „Ai băut două sticle de vin? Să stea cât mai departe!”.

Reclamă

Totuşi, sunt şi unii fani care îşi doresc ca portughezul să vină la Atletico: „Omul acela ‘bolnav’ de performanţă trebuie să ajungă sub comanda lui Simeone, pe care îl apreciază!”

Cristiano Ronaldo i-a anunțat pe cei de la Manchester United că nu ajunge la reunire

Cristiano Ronaldo nu va fi prezent la reunirea lui Manchester United. Starul portughez va rata primul antrenament al „diavolilor” sub comanda lui Erik ten Hag.

Potrivit celebrului jurnalist Fabrizio Romano, Cristiano a invocat „motive legate de familie”, iar conducătorii lui Manchester United i-au acceptat solicitarea.

Reclamă 4 / 0/3

Oficialii lui United sunt conștienți de dorința lui Ronaldo de a părăsi echipa, însă insistă că atacantul de 37 de ani nu este de vânzare și vor să-l păstreze și în sezonul următor, mai scrie sursa citată.

Transferul lui Cristiano Ronaldo a creat un scandal monstru

Cristiano Ronaldo a revenit pe Old Trafford în vara anului trecut, după ce s-a despărţit de Juventus. Atacantul a mai evoluat în tricoul „diavolilor” în perioada 2003-2009, până la transferul la Real Madrid. Acum, marele jucător portughez vrea din nou să plece.

Jamie Carragher, legendă a lui Liverpool, l-a „taxat” pe CR7. „Ronaldo a făcut exact ceea ce credeam că va face. A marcat goluri, dar a făcut echipa mai slabă. Cererea de transfer distruge și ideea că a refuzat Manchester City din dragoste pentru Manchester United!”, a răbufnit Jamie Carragher pe Twitter.

24 de goluri și trei assist-uri în 39 de partide sunt cifrele lui Cristiano Ronaldo din stagiunea precedentă.

Gary Neville a venit cu o replică dură la scurt timp. „Am înţeles. Eşti arogant. S-ar putea să refuze City pentru United pentru că îi place mai mult și încă vrea să plece în această vară. A plecat şi înainte, dar a iubit clubul. Bucură-te de seara de sâmbătă şi de scurta ta perioadă de succes”, a replicat Neville.

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo, propus de Jorge Mendes la Atletico Madrid
  • Anunţul transferului a fost şters imediat, dar fanii „au luat foc”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:05 Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor 18:50 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele de start 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:15 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-1. „Câinii” au făcut șah-mat apărarea oltenilor! Șutul lui Milanov l-a învins pe Gurău 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB Vezi toate știrile
Citește și