Închide meniul

Cum ar putea pleca Xavi de la Barcelona: „Vor exista consecinţe”. Care este obiectivul catalanilor

Viviana Moraru Publicat: 19 octombrie 2022, 18:15

Cum ar putea pleca Xavi de la Barcelona: „Vor exista consecinţe. Care este obiectivul catalanilor

Ce l-a deranjat pe Xavi, după ce Barcelona s-a distanțat la opt puncte de Real Madrid

Xavi, în timpul unui meci pe banca Barcelonei / Profimedia

  • Xavi, anunţ clar
  • Care este obiectivul Barcelonei

Xavi a tras concluziile, după o săptămână „neagră” la Barcelona. Managerul catalanilor a dezvăluit că obiectivul formaţiei blaugrana este câştigarea titlului, iar dacă nu-şi va atinge targetul, ar putea fi demis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona traversează o perioadă dificilă. Pe lângă înfrângerea suferită în El Clasico, trupa lui Xavi păstrează doar şanse teoretice pentru a se califica în optimile Ligii Campionilor, după egalul dramatic cu Inter din runda precedentă.

Xavi a tras concluziile, după o perioadă „neagră” la Barcelona

Xavi a declarat că va înţelege decizia oficialilor clubului de a-l demite, în cazul în care îşi va rata obiectivul. Managerul catalan a mărturisit că, în ciuda rezultatelor modeste din ultima perioadă, şefii clubului de pe Camp Nou nu i-au comunicat nicio decizie în privinţa viitorului său.

Reclamă

Dacă nu voi câștiga titlul, atunci vor exista consecințe, un alt antrenor m-ar putea înlocui. Sunt mereu pozitiv. Aș înțelege dacă patronul vrea să-mi transmită ceva, dar încă nu s-a întâmplat un asemenea lucru. Nu mi-a spus nimic.

Dar, asta este Barcelona, antrenorii trebuie să câștige titlul și asta este și ținta noastră pentru acest sezon”, a declarat Xavi, citat de Marca.

Reclamă

Totodată, antrenorul Barcelonei a declarat că a primit numeroase apeluri de la apropiaţi, după înfrângerea suferită în El Clasico.

„Cei apropiați mă încurajează, primesc mesaje pe telefon de parcă mi-ar fi murit o rudă. Eu sunt conștient că pot apărea consecințe, dar nu sunt îngrijorat”, a mai spus Xavi, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Barcelona se pregăteşte de duelul cu Villareal, din La Liga, meci ce va avea loc joi. Catalanii păstrează şanse la titlu în Spania, fiind la trei puncte în spatele liderului Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Xavi, la pământ după înfrângerea din El Clasico

Xavi a oferit prima reacție după El Clasico, Real Madrid – Barcelona 3-1. Antrenorul catalanilor a fost dărâmat la finalul partidei de pe Santiago Bernabeu.

Catalanii încă nu au trecut peste șocul remizei 3-3 cu Inter, care a eliminat-o în proporție de 99% din Champions League. Xavi a dezvăluit că echipa sa e cu moralul la pământ.

„Sentimentul pe care îl am este că suntem într-o dinamică negativă, că nu ne iese nimic. Ăsta e fotbalul. Sunt trei puncte, nenorocirea s-a întâmplat miercuri, astăzi am pierdut doar trei puncte. Madridul s-a apărat foarte bine. Parcă nouă nu ne iese nimic.

Sentimentul este foarte rău. Suntem într-o dinamică proastă. Eram într-o formă bună în campionat, am vorbit cu jucătorii de faptul că trebuie să-i blocăm pe contraatac și la prima ocazie ne-au prins și ne-au dat gol. Suntem în construcție și trebuie să fim mai competitivi.

Meciul din Liga Campionilor a cântărit mult. Am dominat, am avut momentele noastre, dar când ești ezitant pe Bernabéu asta se întâmplă„, a spus Xavi, pentru DAZN, citat de marca.com.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Endrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile
Fotbal extern • 10:50
FOTO
Endrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani