Închide meniul

Cum arată contractul pe care Atletico Madrid i l-a pus pe masă lui Horaţiu Moldovan! Ce salariu poate încasa românul în La Liga

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 ianuarie 2024, 13:57

Reclamă
Cum arată contractul pe care Atletico Madrid i l-a pus pe masă lui Horaţiu Moldovan! Ce salariu poate încasa românul în La Liga

Cum arată contractul pe care Atletico Madrid i l-a pus pe masă lui Horaţiu Moldovan

Horațiu Moldovan, într-un meci pentru Rapid / Hepta

S-a aflat cum arată contractul pe care Atletico Madrid i l-a pus pe masă lui Horaţiu Moldovan! Echipa din capitala Spaniei a intrat pe fir şi este la un pas de a-l transfera pe portarul de 25 de ani. Îl tentează pe titularul Rapidului şi al naţionalei României cu un salariu uriaş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După Radu Drăguşin, Horaţiu Moldovan e pe cale să dea lovitura vieţii. Dorit cu insistenţă de Betis, Horaţiu Moldovan poate ajunge la Atletico Madrid. Diego Simeone a decis să îl cumpere pe internaţionalul român imediat după victoria din Cupa Spaniei cu Real Madrid.

Cum arată contractul pe care Atletico Madrid i l-a pus pe masă lui Horaţiu Moldovan

Potrivit digisport.ro, lui Horaţiu Moldovan i s-a propus un contract valabil pe 4 ani şi jumătate. Atletico este dispusă să îi achite un salariu de 800.000 de euro în primul an, după care va creşte progresiv cu câte 180.000 de euro în fiecare sezon. În Giuleşti, Moldovan câştigă 10.000 de euro pe lună. Horaţiu nici nu a stat pe gânduri şi ar fi acceptat pe loc oferta.

Şefii lui Atletico nu trebuie să se înţeleagă şi cu omologii de la Rapid. Trebuie doar să achite clauza de reziliere de 800.000 de euro.

Horaţiu Moldovan este anunţat titular în primul meci al giuleştenilor din 2024. Rapid – FCU Craiova va fi în această seară, de la ora 20:00, LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Horaţiu Moldovan se va lupta pentru postul de titular cu Jan Oblak, unul dintre cei mai buni portari din lume. Diego Simeone are cinci portari în lot. Jan Oblak a jucat în toate meciurile din campionat. Rezervele lui sunt Ivo Grbic (28 de ani), Antonio Gomis (20 de ani), Sergio Mestre (18 ani) şi Alejandro Iturbe (20 de ani).

Atletico Madrid tocmai s-a răzbunat pe Real Madrid pentru eliminarea din Supercupa Spaniei. A câştigat în prelungiri confruntarea cu „galacticii” din Cupă. Jucătorii lui Simeone au primit totuşi 12 goluri în ultimele patru meciuri oficiale.

Portarul de 25 de ani a fost titular în toate meciurile Rapidului din această ediţie a Ligii 1. Moldovan a fost prima opţiune şi a lui Edi Iordănescu şi a ajutat naţionala României să se califice la EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Bergodi l-a sfătuit pe Horaţiu Moldovan să aleagă La Liga, dacă va pleca de la Rapid

Cristiano Bergodi speră ca portarul naţionalei României să rămână în Giuleşti până la finalul sezonului.

Dacă pleacă? Până nu semnează, el este portarul nostru. El rămâne portarul nostru. Dacă se întâmplă, probabil că suntem și noi în căutare. Am căutat cu scoutingul, dar vedem dacă pleacă Horațiu.

Moral, el nu are nicio problemă. El nu se face râs. Nu îi scade concentrarea că poate pleca. El are încredere, e bine. E o pierdere, dar eu nu pot să fac nimic, dacă există această clauză.

Mă bazez pe el, dar vom vedea. Eu l-am sfătuit să rămână aici. El joacă într-o echipă care e în lupta pentru titlu. El cunoaște campionatul, iar în străinătate nu se știe niciodată. Eu l-am sfătuit.

Betis și Celtic? Eu Betis aș alege. E un campionat mai important în La Liga. Nu se poate face comparație. Dacă ar fi să aleg, aș alege Spania„, a spus Cristiano Bergodi la conferinţa de presă.

Şi Damjan Djokovic a avut un mesaj clar pentru Horaţiu Moldovan. „(Ce l-ai sfătui pe Horaţiu Moldovan să facă? Se vorbeşte despre transferul lui la Betis sau Celtic) Nu răspund la zvonuri, până nu pleacă cineva… dacă oricare jucător primeşte o ofertă dintr-o ţară ca şi Spania, de exemplu, îl sfătuiască să se ducă cât mai repede posibil la aeroport. Şi fără bagaje!”, a transmis Damjan Djokovic, la conferinţa de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 LIVE VIDEOCalificările din Formula 3 de la Imola sunt ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 15:42 „Ziua în care s-a făcut dreptate!” CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel 15:30 VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 15:27 Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: „Eu aşa cred” 15:22 Robin Van Persie a devenit antrenor principal! A semnat cu Heerenveen, din prima ligă a Olandei 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen: „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României Vezi toate știrile
Citește și