Închide meniul

Atletico Madrid, ofertă bombă pentru Horaţiu Moldovan! Diego Simeone, asalt total pentru portarul Rapidului

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 ianuarie 2024, 11:13

Reclamă
Atletico Madrid, ofertă bombă pentru Horaţiu Moldovan! Diego Simeone, asalt total pentru portarul Rapidului

Atletico Madrid a făcut o ofertă bombă pentru Horaţiu Moldovan. Echipa lui Diego Simeone a decis să plătească clauză de reziliere a portarului de la Rapid

Horaţiu Moldovan, în tricoul Rapidului / Hepta

Atletico Madrid a făcut o ofertă bombă pentru Horaţiu Moldovan. Echipa lui Diego Simeone a decis să plătească clauză de reziliere a portarului de la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horaţiu Moldovan este la un pas de transferul carierei. Fanatik.ro anunţă că Atletico Madrid a decis să îi achite clauza de reziliere. Atletico Madrid s-a decis să îl cumpere pe portarul Rapidului imediat după victoria din Cupa Spaniei cu Real Madrid.

Atletico Madrid, ofertă bombă pentru Horaţiu Moldovan

După Radu Drăguşin, Horaţiu Moldovan e pe cale să dea lovitura vieţii. Dorit cu insistenţă de Betis, Horaţiu Moldovan poate ajunge la Atletico Madrid. Cristiano Bergodi speră ca portarul naţionalei României să rămână în Giuleşti până la finalul sezonului.

Dacă pleacă? Până nu semnează, el este portarul nostru. El rămâne portarul nostru. Dacă se întâmplă, probabil că suntem și noi în căutare. Am căutat cu scoutingul, dar vedem dacă pleacă Horațiu.

Moral, el nu are nicio problemă. El nu se face râs. Nu îi scade concentrarea că poate pleca. El are încredere, e bine. E o pierdere, dar eu nu pot să fac nimic, dacă există această clauză.

Reclamă

Mă bazez pe el, dar vom vedea. Eu l-am sfătuit să rămână aici. El joacă într-o echipă care e în lupta pentru titlu. El cunoaște campionatul, iar în străinătate nu se știe niciodată. Eu l-am sfătuit.

Betis și Celtic? Eu Betis aș alege. E un campionat mai important în La Liga. Nu se poate face comparație. Dacă ar fi să aleg, aș alege Spania„, a spus Cristiano Bergodi la conferinţa de presă.

Şi Damjan Djokovic a avut un mesaj clar pentru Horaţiu Moldovan. „(Ce l-ai sfătui pe Horaţiu Moldovan să facă? Se vorbeşte despre transferul lui la Betis sau Celtic) Nu răspund la zvonuri, până nu pleacă cineva… dacă oricare jucător primeşte o ofertă dintr-o ţară ca şi Spania, de exemplu, îl sfătuiască să se ducă cât mai repede posibil la aeroport. Şi fără bagaje!”, a transmis Damjan Djokovic, la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Horaţiu Moldovan se va lupta pentru postul de titular cu Jan Oblak, unul dintre cei mai buni portari din lume. Diego Simeone are cinci portari în lot. Jan Oblak a jucat în toate meciurile din campionat. Rezervele lui sunt Ivo Grbic (28 de ani), Antonio Gomis (20 de ani), Sergio Mestre (18 ani) şi Alejandro Iturbe (20 de ani).

Atletico Madrid tocmai s-a răzbunat pe Real Madrid pentru eliminarea din Supercupa Spaniei. A câştigat în prelungiri confruntarea cu „galacticii” din Cupă. Jucătorii lui Simeone au primit totuşi 12 goluri în ultimele patru meciuri oficiale.

Portarul de 25 de ani a fost titular în toate meciurile Rapidului din această ediţie a Ligii 1. Moldovan a fost prima opţiune şi a lui Edi Iordănescu şi a ajutat naţionala României să se califice la EURO 2024.

Ce spunea Horaţiu Moldovan despre plecarea de la Rapid

Horaţiu Moldovan a rupt tăcerea după informaţiile apărute în ultima vreme, care susţineau că portarul Rapidului a cerut un salariu de 30.000 de euro pentru a rămâne în Giuleşti.

Sper să fie un an mult mai bun decât 2023, care oricum a fost cel mai bun an din carieră. Sper să fiu sănătos. Nu am stat să am tratative. Nu a fost nicio discuţie cu conducerea clubului. Am o relaţie foarte bună cu cei de la Rapid.

Faţă de domnul Şucu nu am niciun reproş. E cel mai corect om pe care l-am întâlnit până acum. Faţă de domnul Angelescu am cel mai mare respect. Mi-a întins o mână când probabil că nimeni nu mai credea în mine. Nu pot să mă cert niciodată cu clubul Rapid. E perioada de transferuri, dacă va veni o ofertă de nerefuzat, voi face pasul.

Mi-e gândul doar la Rapid, nu sunt disperat să plec. Mă gândesc şi la EURO. Nu poate nici Neuer condiţii să fie titular. Şi aici am o concurenţă bună cu Drăghia. Sunt aici, mă bucur că am venit la reunire. Mă bucur că am ajuns la EURO, nu mă ţine pe loc. Sunt mândru că sunt român.

Reclamă

Dacă vine o ofertă foarte bună, mă gândesc şi la EURO, dar şi la mine. O ofertă foarte bună înseamnă un campionat foarte bun din Europa. Sper să câştigăm titlul. Am mare respect faţă de suporterii rapidişti. Ne bucurăm că sunt alături de noi şi sper la final să arătăm că suntem de neclintit”, a spus Moldovan, la reunirea Rapidului.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet 12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” Vezi toate știrile
Citește și