Închide meniul

Cum i-a ratat Barcelona pe Kylian Mbappe şi Erling Haaland. Dezvăluiri uluitoare făcute de un fost director sportiv al clubului

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 mai 2023, 21:13

Cum i-a ratat Barcelona pe Kylian Mbappe şi Erling Haaland. Dezvăluiri uluitoare făcute de un fost director sportiv al clubului

Cum i-a ratat Barcelona pe Kylian Mbappe şi Erling Haaland

Kylian Mbappe şi Erling Haaland puteau ajunge pe Camp Nou / Profimediaimages

Javier Bordas a făcut dezvăluiri uluitoare şi a anunţat cum i-a ratat Barcelona pe Kylian Mbappe şi Erling Haaland. Fostul director sportiv al catalanilor a vorbit despre cei zece ani în care a avut o funcţie de conducere la gruparea de pe Camp Nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul de afaceri a recunoscut că Barcelona putea avea acum, în lot, cei mai valoroşi doi jucători din lume. Kylian Mbappe are o cotă de piaţă de 180 de milioane de euro, în timp ce Erling Haaland valorează 170 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Cum i-a ratat Barcelona pe Kylian Mbappe şi Erling Haaland

Javier Bordas a anunţat că Mbappe putea semna cu campioana Spaniei în 2017, în momentul în care PSG a plătit 222 de milioane de euro în schimbul lui Neymar. Momentul a fost ratat de echipa blaugrana.

Kylian Mbappe ar fi putut veni la Barcelona pentru 100 de milioane de euro. Aveam nevoie de o extremă în momentul în care Neymar a plecat. Barcelona a semnat cu Dembele, dar era varianta de a-i aduce pe amândoi. Apoi, a fost adus Coutinho„, a declarat Javier Bordas, citat de mundodeportivo.com.

Şefii Barcelonei nu au fost mai inspiraţi nici când le-a fost propus Erling Haaland, golgheterul din Premier League care spulberă record după record. Suma propusă de agentul atacantului norvegian nu a fost pe placul catalanilor.

Reclamă

M-am întâlnit cu Mino Raiola şi îl puteam transfera pe Haaland cu 20 de milioane de euro. Totuşi, el a mai cerut 20 de milioane de euro drept comisioane. Eu am fost doar un membru din acţionariat şi am venit cu propuneri„, a spus cel care a fost directorul sportiv al Barcelonei între 2010 şi 2020.

Kylian Mbappe a fost golgheterului acestui sezon din Ligue 1. A marcat 28 de goluri şi a oferit 6 pase decisive. Şi-a mai trecut în cont 7 goluri şi 3 assist-uri în cele 8 partide din Champions League.

Erling Haaland este jucătorul momentului în fotbalul mondial. La 22 de ani, norvegianul a devenit cel mai bun marcator dintr-un singur sezon de Premier League. În 35 de apariţii, atacantul lui Manchester City a reuşit 36 de goluri şi 8 pase decisive. E şi golgheterul la zi din Champions League, cu 12 goluri în 10 meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

„Unde poate ajunge Erling Haaland?”. Agentul starului de la Manchester City a răspuns imediat

Unde poate ajunge Erling Haaland?” a fost întrebarea la care Rafaela Pimenta, agentul golgheterului de la Manchester City, nu s-a ferit să răspundă. Norvegianul în vârstă de 22 de ani este cel mai râvinit jucător din fotbalul mondial.

Oriunde vrea el. Este un jucător cum nu s-a mai văzut vreodată. Pentru mine, calităţile lui sunt impresionante. Este capabil să se adapteze rapid la un nou club, la un nou antrenor… parcă ar fi fost mereu acolo. Asta oferă multă liniște sufletească și îţi permite să mergeți mai departe.

Este foarte calm în viața profesională și personală, are calitate, este la locul potrivit, cu echipa potrivită și antrenorul potrivit. În Brazilia spunem că cerul este limita. Cred că va doborî toate recordurile„, a spus Rafaela Pimenta.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și