Închide meniul

Cum încearcă Laporta să îl convingă pe Xavi să rămână la Barcelona. Erling Haaland, inclus în proiectul grandios al catalanilor

Alex Masgras Publicat: 2 aprilie 2024, 18:51

Reclamă
Cum încearcă Laporta să îl convingă pe Xavi să rămână la Barcelona. Erling Haaland, inclus în proiectul grandios al catalanilor

Cum încearcă Laporta să îl convingă pe Xavi să rămână la Barcelona. Erling Haaland, inclus în proiectul grandios al catalanilor

Xavi, Joan Laporta şi Erling Haaland / Profimedia

Presa din Spania a dezvăluit cum încearcă Laporta să îl convingă pe Xavi să rămână la Barcelona. Antrenorul de 44 de ani a anunţat în urmă cu câteva luni că va părăsi formaţia catalană la finalul acestui sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul mijlocaş a făcut acest anunţ după înfrângerea Barcelonei cu Villarreal, scor 3-5. Cu toate acestea, Joan Laporta, preşedintele catalanilor, nu şi-a pierdut speranţa şi a pus la cale un plan pentru a-l convinge pe Xavi să continue pe banca echipei şi din sezonul viitor.

Cum încearcă Laporta să îl convingă pe Xavi să rămână la Barcelona. Erling Haaland, inclus în proiectul grandios al catalanilor

Joan Laporta nu a ascus în niciun moment faptul că face tot posibilul pentru a-l convinge pe Xavi să continue la Barcelona. Preşedintele catalanilor, alături de Rafa Yuste, vicepreşedintele echipei, şi Deco, directorul sportiv, au pus la cale un plan prin care speră ca Xavi să-şi schimbe decizia.

Potrivit mundodeportivo.com, Laporta consideră că Xavi va fi de acord să continue, dacă Barcelona va ajunge cel puţin până în finala Champions League sau dacă se va lupta pentru titlul din La Liga până la finalul sezonului. Laporta este hotărât să altepte şi să nu caute un înlocuitor, deoarece este convins că Xavi poate face mult mai multe lucruri cu actualul lot al catalanilor, în mod special cu jucătorii tineri precum Lamine Yamal, Fermin Lopez, Pau Cubarsi, Hector Fort sau Marc Casado.

Contractul lui Xavi cu Barcelona este până în 2025, iar antrenorul are şi o opţiune de prelungire până în 2026. Laporta speră să îl poată convinge pe Xavi şi cu ideea unui transfer al lui Erling Haaland. Atacantul norvegian este ţinta catalanilor în 2025, pentru a-l înlocui pe Robert Lewandowski, care va avea 37 de ani la momentul respectiv. Pe lângă Haaland, jucător pe care vrea să îl aducă în vara anului 2025, Laporta îi promite lui Xavi mai multe transferuri importante în această vară.

Reclamă

În plus, presa din Spania susţine că Xavi şi Erling Haaland s-au întâlnit în 2022 şi au ajuns la o înţelegere pentru transferul la Barcelona, dar problemele financiare ale catalanilor au făcut imposibilă această mutare şi norvegianul a ajuns în cele din urmă la Manchester City.

Erling Haaland a spus cine este cel mai bun jucător din istoria fotbalului

Erling Haaland a spus cine este cel mai bun jucător din istoria fotbalului. Starul norvegian nu a stat pe gânduri, atunci când a vorbit despre performanțele acestuia. Este vorba despre Lionel Messi, jucător care i-a „suflat” 2 trofee starului de la Manchester City. Este vorba despre Balonul de Aur și trofeul „FIFA The Best”.

Superstarul din lotul lui Pep Guardiola a spus că Lionel Messi este, în opinia sa, cel mai bun jucător din istoria fotbalului. Erling Haaland a menționat faptul că superstarul argentinian a câștigat toate trofeele importante și că acest lucru l-a trimis direct pe prima poziție, în topul jucătorilor legendari.

Reclamă 4 / 0/3

„A câștigat toate trofeele, a câștigat și Cupa Mondială. În opinia mea este cel mai bun jucător din istorie”, a spus Erling Haaland, citat de marca.com, la conferința de presă premergătoare partidei cu FC Copenhaga, din optimile UEFA Champions League.

Returul din „dubla” dintre Manchester City și FC Copenhaga este programat miercuri, de la ora 22:00. Partida va fi în format LIVE SCORE pe AS.ro. În manșa tur, elevii lui Pep Guardiola s-au impus cu scorul de 3-1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și