Închide meniul

„Dacă aș fi director sportiv, l-aș aduce fără îndoială!” Joao Felix, propunere de senzație pentru Barcelona

Alex Ioniță Publicat: 4 aprilie 2024, 18:39

Reclamă
„Dacă aș fi director sportiv, l-aș aduce fără îndoială!” Joao Felix, propunere de senzație pentru Barcelona

Joao Felix, propunere de senzație pentru Barcelona

Joao Felix / Profimedia

Joao Felix a făcut o propunere de senzație pentru Barcelona. Jucătorul catalanilor a forbit despre un om care ar putea ajuta formația blaugrana, din sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Bernardo Silva, starul lui Pep Guardiola, de la Manchester City. Felix este de părere că jucătorul din Premier League s-ar integra perfect în echipa condusă de Xavi.

Joao Felix, propunere de senzație pentru Barcelona

Felix este de părere că Bernardo Silva este un jucător excepțional și un om „de nota 10”. Jucătorul de la Barcelona a spus că portughezul de la Manchester City ar putea fi cumpărat în schimbul unei sume cuprinse între 50 și 70 de milioane de euro, dar a dat asigurări că suma de transfer nu este una mare pentru un astfel de jucător.

„Dacă aș fi director sportiv pentru o zi, l-aș aduce pe Bernardo Silva, fără îndoială. Ai văzut cum joacă? Este și mai bun ca om. Este din generația lui Cancelo. Rezistă până la 35-36 de ani.

Cumnata sa este aici, m-a întrebat despre cum merg lucrurile prin Barcelona, despre vreme, despre taxe. I-am spus că este ok să vină.

Reclamă

Nu cred că Manchester City se va lăsa ușor. Pentru 50 de milioane de euro l-aș aduce. Și pentru 60-70 de milioane. Merită fiecare ban. I-ar plăcea să poarte numărul 10. Este un număr foarte important pentru club, nu-l poți da oricui”, a spus Joao Felix, citat de marca.com.

Cum încearcă Laporta să îl convingă pe Xavi să rămână la Barcelona

Joan Laporta nu a ascus în niciun moment faptul că face tot posibilul pentru a-l convinge pe Xavi să continue la Barcelona. Preşedintele catalanilor, alături de Rafa Yuste, vicepreşedintele echipei, şi Deco, directorul sportiv, au pus la cale un plan prin care speră ca Xavi să-şi schimbe decizia.

Potrivit mundodeportivo.com, Laporta consideră că Xavi va fi de acord să continue, dacă Barcelona va ajunge cel puţin până în finala Champions League sau dacă se va lupta pentru titlul din La Liga până la finalul sezonului. Laporta este hotărât să altepte şi să nu caute un înlocuitor, deoarece este convins că Xavi poate face mult mai multe lucruri cu actualul lot al catalanilor, în mod special cu jucătorii tineri precum Lamine Yamal, Fermin Lopez, Pau Cubarsi, Hector Fort sau Marc Casado.

Reclamă 4 / 0/3

Contractul lui Xavi cu Barcelona este până în 2025, iar antrenorul are şi o opţiune de prelungire până în 2026. Laporta speră să îl poată convinge pe Xavi şi cu ideea unui transfer al lui Erling Haaland. Atacantul norvegian este ţinta catalanilor în 2025, pentru a-l înlocui pe Robert Lewandowski, care va avea 37 de ani la momentul respectiv. Pe lângă Haaland, jucător pe care vrea să îl aducă în vara anului 2025, Laporta îi promite lui Xavi mai multe transferuri importante în această vară.

În plus, presa din Spania susţine că Xavi şi Erling Haaland s-au întâlnit în 2022 şi au ajuns la o înţelegere pentru transferul la Barcelona, dar problemele financiare ale catalanilor au făcut imposibilă această mutare şi norvegianul a ajuns în cele din urmă la Manchester City.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și