Închide meniul

Dani Alves ar putea semna cu Mallorca după ce a fost dat afară de Barcelona. Anunțul făcut de spanioli

Alexandru Ivan Publicat: 17 iunie 2022, 12:01 / Actualizat: 17 iunie 2022, 13:03

Dani Alves ar putea semna cu Mallorca după ce a fost dat afară de Barcelona. Anunțul făcut de spanioli

Dani Alves a plecat de la Barcelona

Dani Alves, într-un meci pentru Barcelona / Profimedia

  • Dani Alves, în negocieri cu Mallorca
  • Brazilianul a plecat de la Barcelona

Dani Alves e în negocieri cu Mallorca, după ce Barcelona a refuzat să-i prelungească contractul. Fundașul brazilian ar putea să-și întâlnească fosta echipă în sezonul următor de La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona nu a vrut să-i mai prelungească contractul lui Dani Alves la finalul sezonului. Fundașul de 39 de ani e disperat să-și găsească o echipă, ca să se mențină în formă pentru Campionatul Mondial din Qatar, unde speră să primească o convocare din partea selecționerului Tite.

Dani Alves ar putea semna cu Mallorca după ce a fost dată afară de Barcelona

Potrivit Diario de Mallorca, Dani Alves e negocieri cu echipa care a terminat pe locul 16 sezonul precedent din Spania. Mallorca își dorește un jucător cu experiența lui Dani Alves.

Reclamă

Alves vrea să semneze un contract valabil cel puțin șase luni, ca să fie sigur că pregătirea pentru Cupa Mondial nu este periclitată.

Dani Alves revenise la FC Barcelona în ianuarie, după cinci ani petrecuţi la Juventus, Paris SG şi clubul brazilian Sao Paulo.

Reclamă

De atunci, a devenit cel mai bătrân jucător din istoria FC Barcelona care a jucat într-un meci din La Liga, un record deţinut anterior de portarul José Manuel Pinto.

Dani Alves, despărțire emoționantă de fanii Barcelonei

Dani Alves şi-a luat adio de la fanii Barcelonei. Fundaşul brazilian şi-a anunţat, miercuri, plecarea de la clubul blaugrana.

Astăzi este timpul să ne luăm la revedere”, a scris fundaşul pe Instagram, evocând aceşti „mai bine de 8 ani dedicaţi acestui club, acestor culori, acestei case…”. „Dar ca totul în viaţă, anii trec, drumurile se despart”, continuă în acest mesaj jucătorul, potrivit news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Acum a sosit timpul să ne luăm rămas bun. Au fost mai bine de opt ani dedicaţi acestui club, acestor culori şi acestei case. Drumurile se despart şi poveştile se scriu. Au încercat să mă concedieze, dar nu au reuşit, pentru că nu vă imaginaţi cât de rezistent sunt.

Au mai trecut mulţi ani până când fotbalul şi viaţa au decis să-mi dea ocazia să revin aici şi să-mi iau rămas bun. Vreau să mulţumesc tuturor celor care mi-au oferit oportunitatea să mă întorc la acest club şi să pot purta din nou tricoul minunat. Nici nu ştiţi cât de fericit sunt. Se închide un ciclu foarte frumos şi se deschide altul şi mai provocator. Fieca ca lumea să nu uite niciodată: Un leu, chiar dacă are 39 de ani, este încă un leu bun şi nebun„, a transmis Dani Alves.

Dani Alves, cel mai decorat fotbalist din istorie

La 39 de ani, este cel mai de succes jucător din istoria fotbalului, cu 43 de titluri câştigate de-a lungul carierei, cel mai recent fiind medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Sub tricourile celor de la Sevilla, Barça, Juventus Torino şi Paris SG, a câştigat de trei ori Liga Campionilor, două Cupe UEFA, şase campionate, patru Cupe ale Regelui, două campionate franceze şi un campionat al Italiei.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cât poate valora casa în care va locui Dani Alves după eliberarea din închisoare!
Extra • 26 mart., 16:05
Cât poate valora casa în care va locui Dani Alves după eliberarea din închisoare! De ce a trebuit să fie ajutat pentru cauţiune
Cine i-ar fi plătit, de fapt, cauţiunea de 1 milion de euro lui Dani Alves!
Extra • 26 mart., 11:02
„Neymar şi tatăl lui s-au sustras” Cine i-ar fi plătit, de fapt, cauţiunea de 1 milion de euro lui Dani Alves!
Dani Alves a fost eliberat din închisoare după ce a plătit cauţiunea de 1 milion de euro!
Fotbal extern • 25 mart., 17:36
FOTO
Dani Alves a fost eliberat din închisoare după ce a plătit cauţiunea de 1 milion de euro! Primele imagini cu el în libertate!
Robinho a fost arestat
Extra • 22 mart., 9:07
Robinho a fost arestat! Fostul star al naţionalei Braziliei va sta nouă ani în închisoare pentru viol
Familia lui Neymar i-ar fi plătit cauțiunea lui Dani Alves
Fotbal extern • 20 mart., 18:30
Familia lui Neymar i-ar fi plătit cauțiunea lui Dani Alves! 1 milion de euro pentru a-l elibera pe fostul star de la Barcelona