Închide meniul

Dani Alves şi-a luat adio de la fanii Barcelonei. Mesaj emoţionant al brazilianului: „E timpul să ne luăm rămas bun!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 iunie 2022, 9:55

Dani Alves şi-a luat adio de la fanii Barcelonei. Mesaj emoţionant al brazilianului: „E timpul să ne luăm rămas bun!

Dani Alves ar putea fi arestat vineri, după ce a fost acuzat de agresiune sexuală

Dani Alves, la Barcelona / Profimediaimages

Dani Alves şi-a luat adio de la fanii Barcelonei. Fundaşul brazilian şi-a anunţat, miercuri, plecarea de la clubul blaugrana, ​​​unde revenise în ianuarie după o pauză de cinci ani, şi unde a jucat în total 408 meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astăzi este timpul să ne luăm la revedere”, a scris fundaşul pe Instagram, evocând aceşti „mai bine de 8 ani dedicaţi acestui club, acestor culori, acestei case…”. „Dar ca totul în viaţă, anii trec, drumurile se despart”, continuă în acest mesaj jucătorul, potrivit news.ro.

Dani Alves şi-a luat adio de la fanii Barcelonei

Acum a sosit timpul să ne luăm rămas bun. Au fost mai bine de opt ani dedicaţi acestui club, acestor culori şi acestei case. Drumurile se despart şi poveştile se scriu. Au încercat să mă concedieze, dar nu au reuşit, pentru că nu vă imaginaţi cât de rezistent sunt.

Au mai trecut mulţi ani până când fotbalul şi viaţa au decis să-mi dea ocazia să revin aici şi să-mi iau rămas bun. Vreau să mulţumesc tuturor celor care mi-au oferit oportunitatea să mă întorc la acest club şi să pot purta din nou tricoul minunat. Nici nu ştiţi cât de fericit sunt. Se închide un ciclu foarte frumos şi se deschide altul şi mai provocator. Fieca ca lumea să nu uite niciodată: Un leu, chiar dacă are 39 de ani, este încă un leu bun şi nebun„, a transmis Dani Alves.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Daniel Alves (@danialves)

La 39 de ani, este cel mai de succes jucător din istoria fotbalului, cu 43 de titluri câştigate de-a lungul carierei, cel mai recent fiind medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Sub tricourile celor de la Sevilla, Barça, Juventus Torino şi Paris SG, a câştigat de trei ori Liga Campionilor, două Cupe UEFA, şase campionate, patru Cupe ale Regelui, două campionate franceze şi un campionat al Italiei.

Reclamă 4 / 0/3

Dani Alves revenise la FC Barcelona în ianuarie, după cinci ani petrecuţi la Juventus, Paris SG şi clubul brazilian Sao Paulo.

De atunci, a devenit cel mai bătrân jucător din istoria FC Barcelona care a jucat într-un meci din La Liga, un record deţinut anterior de portarul José Manuel Pinto.

Dani Alves, cucerit de Karim Benzema: „Merită Balonul de Aur”

Dani Alves a fost cucerit de Karim Benzema, după prestațiile francezului în UEFA Champions League. Atacantul lui Real Madrid si-a ajutat echipa să câştige, din nou, trofeul.

Benzema are totul ca să câștige Balionul de Aur, pentru ceea ce face. Dar Liga Campionilor va avea conta foarte mult. Dacă câștigă trofeul, este un candidat serios la Balonul de Aur, deși există și alte nume. La City, la Liverpool… sunt jucători care se pot lupta. L-ar câștiga pentru că a dus-o pe Real Madrid pe alte culmi în ceea ce privește jocul. Îl merită!”, a spus Dani Alves, conform marca.com.

Benzema a marcat în ambele manșe din semifinala cu Manchester City. Francezul a reușit o „dublă” pe Etihad Stadium și a înscris golul calificării în returul de pe Santiago Bernabeu.

Karim Benzema a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo de goluri marcate în fazele eliminatorii din UEFA Champions League. Starul lui Real Madrid a marcat 10 goluri în cele 6 meciuri din fazele eliminatorii. Benzema a marcat 3 goluri cu PSG, 4 cu Chelsea şi 3 cu Manchester City.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și