Închide meniul

Dani Alves, cucerit de Karim Benzema: „Merită Balonul de Aur! A dus-o pe Real Madrid pe alte culmi!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 mai 2022, 10:57

Dani Alves, cucerit de Karim Benzema: „Merită Balonul de Aur! A dus-o pe Real Madrid pe alte culmi!

Dani Alves crede că Karim Benzema va câștiga Balonul de Aur

Dani Alves crede că Karim Benzema va câștiga Balonul de Aur / Hepta

Dani Alves a fost cucerit de Karim Benzema, după prestațiile francezului în UEFA Champions League. Atacantul lui Real Madrid si-a calificat echipa în finala de la Paris, după o semifinală nebună cu Manchester City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dani Alves crede că Karim Benzema e unul dintre favoriții la Balonul de Aur. Fundașul Barcelonei suștine că atacantul lui Real Madrid merită să câștige râvnitul trofeu.

Dani Alves, cucerit de Karim Benzema: „Merită Balonul de Aur!”

„Benzema are totul ca să câștige Balionul de Aur, pentru ceea ce face. Dar Liga Campionilor va avea conta foarte mult. Dacă câștigă trofeul, este un candidat serios la Balonul de Aur, deși există și alte nume. La City, la Liverpool… sunt jucători care se pot lupta. L-ar câștiga pentru că a dus-o pe Real Madrid pe alte culmi în ceea ce privește jocul. Îl merită!”, a spus Dani Alves, conform marca.com.

Benzema a marcat în ambele manșe din semifinala cu Manchester City. Francezul a reușit o „dublă” pe Etihad Stadium și a înscris golul calificării în returul de pe Santiago Bernabeu.

Karim Benzema a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo de goluri marcate în fazele eliminatorii din UEFA Champions League. Starul lui Real Madrid a marcat 10 goluri în cele 6 meciuri din fazele eliminatorii. Benzema a marcat 3 goluri cu PSG, 4 cu Chelsea şi 3 cu Manchester City.

Reclamă

Ronaldo reuşise această performanţă în sezonul 2016 – 2017, tot în tricoul celor de la Real Madrid.

Karim Benzema l-a egalat pe Robert Lewandowski în topul golgheterilor all-time din Liga Campionilor

Karim Benzema l-a egalat şi pe Robert Lewandowski în clasamentul golgheterilor all-time din UEFA Champions League. Starul francez a ajuns la cota 86 de goluri în cea mai bună competiţie intercluburi.

Benzema are un sezon de vis la Real Madrid. Are o medie de un gol pe meci în acest sezon pentru echipa lui Carlo Ancelotti.

Reclamă 4 / 0/3

34 de ani are Karim Benzema, fiind cotat la 25 de milioane de euro. Pe lângă accederea în finala Ligii Campionilor, starul francez și-a condus echipa și spre cucerirea titlului în La Liga, al 35-lea din istoria clubului.

France Football a anunțat noi reguli pentru Balonul de Aur

Recent, France Football a anunțat că Balonul de Aur se va acorda doar pe baza performanțelor stagionare, nu pentru întregul an calendaristic.

Acordat la sfârşitul anului calendaristic de la crearea sa în 1956, trofeul va fi acum aliniat cu sezonul de fotbal, care se desfăşoară din august până în iulie, şi va include un juriu mai mic, o preselecţie şi criterii de atribuire mai clare.

„Performanţa individuală” şi „caracterul decisiv şi impresionant al pretendenţilor” va fi criteriul numărul unu, înaintea „aspectului colectiv şi trofeelor ​​câştigate” şi „clasa jucătorului şi simţul său de fair-play”.  Juriul va include acum doar 100 de juraţi pentru Balonul de Aur masculin (faţă de 170 anterior),

Această reformă vine în condiţiile în care calendarul va fi dat peste cap în sezonul viitor odată cu organizarea Cupei Mondiale din Qatar în noiembrie-decembrie şi nu în timpul verii, competiţie ai cărei cei mai buni jucători vor fi, prin urmare, recompensaţi în cadrul Balonului de Aur 2023.

Recomandări
  • Dani Alves crede pe Benzema e favorit la Balonul de Aur
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și