Închide meniul

Dani Carvajal, răspuns pentru Xavi după ce antrenorul a luat în vizor performanţele lui Real Madrid: „Ceea ce rămâne în istorie sunt rezultatele”

Viviana Moraru Publicat: 4 octombrie 2022, 17:43

Dani Carvajal, răspuns pentru Xavi după ce antrenorul a luat în vizor performanţele lui Real Madrid: „Ceea ce rămâne în istorie sunt rezultatele

Dani Carvajal, răspuns pentru Xavi

Dani Carvajal, într-un meci pentru Real Madrid/ Profimedia

  • Dani Carvajal l-a taxat pe Xavi
  • Antrenorul catalanilor a luat la ţintă performanţele lui Real Madrid

Dani Carvajal a oferit un răspuns pentru Xavi, după ce antrenorul a pus pe seama norocului performanţele lui Real Madrid din Liga Campionilor. Fundaşul „galacticilor” i-a reamintit managerului catalan că echipa sa a cucerit cinci din ultimele opt trofee din cea mai importantă competiţie din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce Barcelona a urcat pe primul loc în campionatul Spaniei, Xavi a declarat că La Liga este o competiţie mult mai corectă decât Liga Campionilor, unde succesul are o importnaţă deosebită.

Dani Carvajal, răspuns pentru Xavi după ce antrenorul a luat în vizor performanţele lui Real Madrid

Dani Carvajal a declarat că Real Madrid este cea mai ofensivă echipă din ultimii ani, şi astfel se explică performanţele uluitoare din Europa. Fundaşul lui Carlo Ancelotti a mai mărturisit că echipa sa este luată în vizor doar atunci când obţine rezultate notabile, însă tot ceea ce contează este că acestea rămân în istorie.

Reclamă

„Opiniile sunt subiective. Cred că atunci când ai câștigat cinci Ligi ale Campionilor din ultimele opt, nu poate fi vorba de noroc. Fotbalul este despre rezultate: cel care marchează cele mai multe goluri câștigă. Am fost cei mai buni la acest capitol în ultimii 10 ani. Este complex să vorbim despre „dreptate” în fotbal.

Ceea ce rămâne în istorie sunt rezultatele. În viața fiecărei echipe sunt suișuri și coborâșuri, dar Real Madrid a demonstrat că e cea mai bună din lume în momentele cheie. Despre „dreptate” sau „nedreptate” se vorbește doar atunci când Real Madrid câștigă Liga Campionilor. În rest nu se pune problema de astfel de catalogări”, a dezvăluit Dani Carvajal, într-o conferinţă de presă, citat de marca.com.

Reclamă

Real Madrid se pregăteşte de duelul cu Şahtior Doneţk din Liga Campionilor. „Galacticii” se află pe primul loc în grupă, cu maximum de puncte, după primele două runde. Meciul va fi în format live score miercuri, de la 22:00, pe AS.ro.

Xavi a fost cucerit definitiv de Robert Lewandowski în Mallorca – Barcelona 0-1

Xavi a fost cucerit definitiv de Robert Lewandowski. Atacantul de 34 de ani a făcut diferenţa în Mallorca – Barcelona, scor 0-1, în etapa a 7-a din La Liga.

„Încă o dată a făcut diferența, dar și linia defensivă și jocul de pase au contat. Un joc corect, fără strălucire, dar am luat trei puncte foarte importante. Pe acest stadion va fi greu să fie luate puncte. Lewandowski este un jucător care garantează. Este un marcator, un jucător de top, unul dintre cei mai buni jucători din lume, dacă nu cel mai bun. Pe lângă faptul că marchează, este important cum joacă, cum face pressing şi ce le spune coechipierilor…

Reclamă 4 / 0/3

Totuşi, nu ar fi bine să ne rezumăm doar la Lewandowski şi Ter Stegen. E adevărat că sunt la un nivel stelar, dar toată echipa a jucat bine”, a declarat Xavi după meci, potrivit marca.com.

Şi Xavi a stabilit un record. Este neînvins în ultimele 18 deplasări din La Liga, din postura de antrenor al Barcelonei (13 victorii, 5 remize). Niciun alt antrenor nu a avut o serie mai bună în meciurile disputate departe de casă. L-a depăşit astfel pe Zinedine Zidane, care se oprise în 2016 la 17 partide fără eşec în deplasare.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul