Închide meniul

Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona! Anunţul făcut de spanioli

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 martie 2024, 20:41

Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona! Anunţul făcut de spanioli

Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona

Robert Lewandowski, în timpul unui meci la Barcelona/ Profimedia

Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona. Presa din Spania susţine că starul polonez a primit un ofertă uriaşă din Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arabii i-ar fi oferit lui Robert Lewandowski un contract în valoare de 100 de milioane de euro pe an, potrivit Mundo Deportivo. Cu toate acestea, polonezul vrea să rămână la Barça şi este puţin probabil să ajungă lângă Ronaldo şi Benzema la arabi.

Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona

Nu este pentru prima dată când Arabia Saudită se arată interesată de atacantul polonez, pe care ar fi dorit să îl achiziţioneze în urmă cu mai puţin de un an. De data aceasta însă, oferta este şi mai spectaculoasă. Cu toate acestea, atacantul polonez, în vârstă de 35 de ani, nu este interesat de provocarea saudită. Potrivit presei catalane, el ar dori să rămână la FC Barcelona, unde mai are un an de contract, cu opţiune pentru încă un an, scrie news.ro.

Lewandowski consideră, fără îndoială, că mai are lucruri de reuşit în Europa. Stilul de viaţă din Barcelona, de care se bucură polonezul şi familia sa, este de asemenea un argument împotriva unei mutări în Arabia Saudită.

Dacă Lewandowski ar părăsi Barcelona în viitor, Mundo Deportivo susţine că atacantul ar prefera să se mute în Statele Unite.

Reclamă

Preşedintele Barcelonei a analizat transferul lui Kylian Mbappe şi asigură: „Le strică vestiarul!”

Preşedintele Barcelonei a analizat transferul lui Kylian Mbappe şi asigură că Real Madrid va avea de suferit sezonul viitor din La Liga. Joan Laporta nu se teme de mutarea de senzaţie pregătită de marea rivală. Se aşteaptă ca Carlo Ancelotti să aibă probleme în vestiar.

Joan Laporta consideră că sosirea starului francez Kylian Mbappe la Real Madrid, în această vară, va genera probleme şi va forţa plecarea unei alte vedete a rivalei din La Liga, informează presa spaniolă.

Nu, deloc, deloc. Am intuiţie, acolo au o problemă. Trebuie să vinzi un jucător (dacă soseşte Mbappe), nu-i aşa? Pentru că nu vor juca amândoi pe acelaşi post. Şi sunt, de asemenea, jucători foarte marcanţi. Vorbim despre cifrele care vor fi, iar asta va perturba vestiarul cu siguranţă. Ăsta nu este un cadou„, a declarat Joan Laporta, citat de agerpres.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Laporta s-a referit la faptul că Mbappe evoluează de obicei în banda stângă, acolo unde Real Madrid îl are deja pe brazilianul Vinicius Junior, unul dintre jucătorii de bază ai echipei pregătite de Carlo Ancelotti.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și