Închide meniul

Decizia luată de Atletico Madrid după ce Horaţiu Moldovan a anunţat că vrea să părăsească echipa antrenată de Diego Simeone!

Bogdan Stănescu Publicat: 15 iunie 2024, 14:39

Reclamă
Decizia luată de Atletico Madrid după ce Horaţiu Moldovan a anunţat că vrea să părăsească echipa antrenată de Diego Simeone!

Decizia luată de Atletico Madrid după ce Horaţiu Moldovan a anunţat că vrea să părăsească echipa

Horaţiu Moldovan, în timpul unui antrenament la Atletico Madrid/ Profimedia Images

Decizia lui Atletico Madrid a venit imediat ce Horaţiu Moldovan a anunţat că vrea să părăsească echipa antrenată de Diego Simeone.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atletico i-a găsit deja înlocuitor lui Horaţiu Moldovan. Rivala lui Real Madrid vrea să îl achiziţioneze pe David Soria (31 de ani), portarul titular al celor de la Getafe. Soria e văzut ca un înlocuitor perfect pentru Moldovan. Ar urma să fie rezerva lui Jan Oblak în sezonul următor.

Decizia luată de Atletico Madrid după ce Horaţiu Moldovan a anunţat că vrea să părăsească echipa antrenată de Diego Simeone!

”Portarul este pe placul clubului și ar putea fi înlocuitorul perfect al unui Horațiu Moldovan, portarul care este nemulțumit”, a transmis Atletico Madrid News, pe contul de X (fostul Twitter).

Horaţiu Moldovan e dorit de Celtic Glasgow! Portarul naţionalei ar putea fi implicat într-un alt transfer de senzaţie, după ce în iarna anului acesta a semnat cu Atletico.

Reclamă
Reclamă 4

Moldovan nu a apucat să debuteze pentru Atletico. De când s-a transferat la echipa antrenată de Diego Simeone nu a fost decât rezerva lui Jan Oblak.

Portarul naţionalei e cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 2.5 milioane de euro.

Martin Dubravka (Newcastle) şi Peter Jensen (Sparta Praga) s-ar mai afla pe lista lui Celtic pentru postul de portar. Campioana Scoţiei caută un portar după retragerea lui Joe Hart.

Reclamă

Transferul la Celtic ar putea fi o mutare foarte bună pentru Moldovan din două perspective. Ar avea o mare şansă să fie titular, în primul rând. În al doilea rând, Celtic va juca în grupele Ligii Campionilor după ce a luat titlul în Scoţia.

„Frustrare!” Reacția presei din Spania, după ce Horațiu Moldovan a anunțat că vrea să plece de la Atletico Madrid!

Iată reacția presei din Spania, după ce Horațiu Moldovan a anunțat că vrea să plece de la Atletico Madrid! Jurnaliștii iberici au transmis rapid un mesaj, după ce portarul echipei naționale a făcut anunțul surprinzător.

În cadrul unui podcast, Horațiu Moldovan a dezvăluit că și-ar dori să meargă la o altă echipă în perioada de mercato din vară, sau în cea din toamnă. Acesta a anunțat că își dorește să prindă minute în poarta unei echipe dintr-un campionat puternic.

Acum, jurnaliștii spanioli au prezentat informația conform căreia Moldovan își dorește să plece de la Atletico. Aceștia au venit și cu un verdict dur și au notat că românul a trăit în „umbra lui Oblak”, de la transferul la echipa din capitala Spaniei.

”Horațiu Moldovan se pregătește de EURO 2024, dar se gândește și la viitorul sau. Portarul crede că nu va mai petrece mult timp la Atletico de Madrid .

Clubul i-a achiziționat serviciile în iarnă, după ce Ivo Grbic a plecat în Premier League. Toată emoția din acel moment s-a transformat în frustrare doar câteva luni mai târziu, după ce nu a jucat niciun minut.

Astfel, Moldovan a fost sincer și a spus că vrea să plece. Așa cum spuneam și noi, Moldovan a trăit în umbra lui Oblak și nu a avut nicio ocazie.

Când a primit oferta de la Atletico, Moldovan a mai avut una de la Betis , dar a optat pentru formația din Madrid.”, au notat jurnaliștii publicației mundodeportivo.com.

 

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:41

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce FCSB şi-a aflat adversara din primul tur preliminar al Ligii Campionilor

16:30

Denis Popescu şi Aissia Prisecariu, în finale la 50 m fluture şi 200 m spate, LIVE STREAM (19:00), în AntenaPLAY

16:25

LIVE VIDEOAmelie Foerester şi Alexandru Avasiloae, în finala de sincron platformă mixt a Campionatului European e ACUM în AntenPLAY

16:05

Mircea Lucescu: „Pentru mine nu a existat niciodată o Generaţie de Aur”! Jucătorii naţionalei care l-au impresionat pe „Il Luce”

16:01

Edi Iordănescu, în top 10 selecţioneri ai României din toate timpurile

16:00

Turcia – Georgia, LIVE TEXT, 19:00! Primul meci din istorie pentru Georgia, la EURO! Echipele probabile

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și