Închide meniul

Decizie radicală luată de Barcelona, după ce Dani Alves a fost condamnat pentru viol

Dan Roșu Publicat: 27 februarie 2024, 14:03

Reclamă
Decizie radicală luată de Barcelona, după ce Dani Alves a fost condamnat pentru viol

Decizie radicală luată de Barcelona, după ce Dani Alves a fost condamnat pentru viol

Dani Alves şi Lionel Messi - Profimedia Images

Decizie radicală luată de Barcelona, după ce Dani Alves a fost condamnat pentru viol este una de a-l „elimina” pe fundaşul dreapta brazilian de pe pagina oficială dedicată legendelor clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Această măsură simbolică a fost luată imediat ce a fost anunţată condamnarea pentru agresiune sexuală. Cu toate acestea, clubul a precizat că imaginile în care Daniel Alves apare cu echipa care a câştigat Liga Campionilor la Berlin în 2015 vor rămâne, deoarece el a făcut parte din acea echipă şi, prin urmare, ar fi nepotrivit să fie eliminat din ea.

Decizie radicală luată de Barcelona, după ce Dani Alves a fost condamnat pentru viol

În ciuda acestei decizii judiciare şi a consecinţelor sale, Daniel Alves, care a fost unul dintre cei mai titraţi jucători din istoria fotbalului, intenţionează să facă apel la condamnare.

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, Daniel Alves a fost obligat să plătească o amendă de 150.000 de euro victimei şi să păstreze o distanţă de nouă ani şi jumătate faţă de aceasta. De asemenea, el va fi supus unei perioade de probă de cinci ani după ce îşi va ispăşi pedeapsa.

De la înfiinţarea sa în 1899, FC Barcelona a onorat 102 jucători, desemnându-i drept legende ale clubului. Printre aceştia se numără nume ilustre precum Xavi, actualul antrenor al echipei, şi Lionel Messi.

Reclamă

Ultimii care au intrat în „panteonul” FC Barcelona sunt Sergio Busquets şi Jordi Alba, care joacă acum alături de starul argentinian la Inter Miami.

Cum a reacţionat Dani Alves când şi-a aflat condamnarea la închisoare cu executare

Cum a primit Dani Alves condamnarea la închisoare cu executare este un lucru dezvăluit chiar de avocatul brazilianului, care a anunţat că Alves a fost la tribunal pentru a afla sentinţa.

4 ani şi 6 luni de închisoare cu executare îl aşteaptă pe Dani Alves, care însă, după spusele lui Ines Guardiola, a înţeles că pedeapsa putea fi una mult mai mare, până la 12 ani de închisoare. El a acceptat pedeapsa, dar asta nu înseamnă că nu speră încă la o diminuare a ei.

Reclamă 4 / 0/3

„Alves este întreg. Înțelegeți că 4 ani și 6 luni e mai bine decât 9 și 12, cât se solicita, însă cred în inocența lui și vom face recurs. Voi merge la el în această după amiază și îi voi explica sentința.

În acest moment pot doar să spun că vom face contestație în cazul sentinței. Cred în continuare în nevinovăția domnului Alves. Trebuie să studiez sentința, dar pot să vă spun că vom face contestație la apel”, a spus Ines Guardiola, citată de Mundo Deportivo.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și