Închide meniul

Deportivo Alaves l-a comparat pe Ianis Hagi cu tatăl său: „Responsabilitate şi onoare”

Alex Masgras Publicat: 30 august 2023, 17:12

Reclamă
Deportivo Alaves l-a comparat pe Ianis Hagi cu tatăl său: „Responsabilitate şi onoare

Deportivo Alaves l-a comparat pe Ianis Hagi cu tatăl său

Ianis Hagi, prezentat la Deportivo Alaves / Instagram Deportivo Alaves

Deportivo Alaves l-a comparat pe Ianis Hagi cu tatăl său! Internaţionalul român de 24 de ani a fost prezentat de formaţia din La Liga, acolo unde a fost împrumutat până la finalul sezonului de Rangers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La scurt timp după prezentarea oficială a lui Ianis Hagi, conturile de social media ale celor de la Deportivo Alaves au postat o fotografie în care Ianis apare alături de tatăl său.

Deportivo Alaves l-a comparat pe Ianis Hagi cu tatăl său!

Cei de la Deportivo Alaves au aşteptări mari de la Ianis Hagi. La scurt timp după ce a fost prezentat oficial la formaţia din La Liga, pe conturile de social media ale celor de la Deportivo Alaves a fost publicată o fotografie cu Ianis şi Gheorghe Hagi.

Amândoi poartă numărul 10, iar fostul mare jucător este îmbrăcat în echipamentul naţionalei României. Mesajul celor de la Alaves este unul sugestiv: „Responsabilitate şi onoare”.

Reclamă

Ianis Hagi nu a mai intrat în planurile antrenorului de la Rangers, Michael Beale. Internaţionalul român de 24 de ani nu s-a ferit să îşi exprime nemulţumirile, după puţinele minute primite în acest sezon.

La doar două zile după ce a fost sincer la conferinţa de presă, Ianis Hagi nu a fost inclus pe lista UEFA pentru dubla lui Rangers din play-off-ul Champions League cu PSV. În cele din urmă, Ianis Hagi a fost împrumutat de scoţieni la Deportivo Alaves.

Ianis Hagi, prezentat ca un star la Alaves

Ianis Hagi a fost prezentat ca un star la Alaves. Ianis Hagi a vorbit în conferinţa de presă şi despre starea sa de sănătate şi a spus că din punct de vedere fizic este bine.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi a spus că este extrem de fericit că a semnat cu Alaves şi a promis că va da totul pe teren. Acesta a dezvăluit că înainte să ajungă la Alaves a vorbit cu Adrian Ilie.

„Vreau să le mulţumesc celor din club şi agenţilor mei care au făcut posibil transferul. Sunt foarte fericit că sunt aici. Visul meu a fost mereu să joc în La Liga, iar Alaves mi-a oferit această posibilitate.

Am vorbit cu foşti jucători de la Alaves, am vorbit cu Adrian Ilie care este un prieten bun cu tatăl meu şi cu familia mea. A fost o decizie bună pentru noi. La Alaves au jucat mulţi jucători talentaţi aici. Cred că orice poziţie în faţă e ok pentru mine. Dar voi juca unde mi se va cere şi voi da totul. Este o responsabilitate pentru mine şi o presiune că tatăl meu a jucat în La Liga. Fizic mă simt foarte bine. Port numărul 10 şi eu trebuie să creez, să dau pase şi să trag. Astea sunt aşteptările mele„, a spus Ianis Hagi în conferinţa de prezentare.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și