Închide meniul

Ianis Hagi, prezentat ca un star la Alaves: „Visul meu a fost să joc în La Liga!” Cu cine a vorbit înainte să semneze

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 august 2023, 12:53

Reclamă
Ianis Hagi, prezentat ca un star la Alaves: „Visul meu a fost să joc în La Liga! Cu cine a vorbit înainte să semneze

Ianis Hagi a fost prezentat ca un star la Alaves

Captură Youtube

Ianis Hagi a fost prezentat ca un star la Alaves. Ianis Hagi a vorbit în conferinţa de presă şi despre starea sa de sănătate şi a spus că din punct de vedere fizic este bine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a spus că este extrem de fericit că a semnat cu Alaves şi a promis că va da totul pe teren. Acesta a dezvăluit că înainte să ajungă la Alaves a vorbit cu Adrian Ilie.

Ianis Hagi, prezentat ca un star la Alaves

Vreau să le mulţumesc celor din club şi agenţilor mei care au făcut posibil transferul. Sunt foarte fericit că sunt aici. Visul meu a fost mereu să joc în La Liga, iar Alaves mi-a oferit această posibilitate.

Am vorbit cu foşti jucători de la Alaves, am vorbit cu Adrian Ilie care este un prieten bun cu tatăl meu şi cu familia mea. A fost o decizie bună pentru noi. La Alaves au jucat mulţi jucători talentaţi aici. Cred că orice poziţie în faţă e ok pentru mine. Dar voi juca unde mi se va cere şi voi da totul. Este o responsabilitate pentru mine şi o presiune că tatăl meu a jucat în La Liga. Fizic mă simt foarte bine. Port numărul 10 şi eu trebuie să creez, să dau pase şi să trag. Astea sunt aşteptările mele„, a spus Ianis Hagi în conferinţa de prezentare.

Cum a fost descris Ianis Hagi de Alaves la prezentarea oficială

Cum a fost descris Ianis Hagi de Alaves la prezentarea oficială. Internaţionalul român va evolua în acest sezon sub formă de împrumut la formaţia din La Liga, după ce nu a mai intrat în planurile antrenorului de la Rangers, Michael Beale.

Reclamă

Astfel, scoţienii au decis să îl împrumute la Deportivo Alaves, echipă care l-a prezentat deja pe Ianis Hagi. Ajuns în Spania, Ianis Hagi a fost deja prezentat de cei de la Deportivo Alaves, care au subliniat principalele calităţi ale internaţionalului român.

„Deportivo Alaves adaugă talent, versatilitate, execuții bune și pericol de la loviturile libere odată cu sosirea lui Ianis Hagi, care se află deja la Vitoria-Gasteiz. Va face parte din delegația care se deplasează la Getafe”, au spus cei de la Deportivo Alaves, potrivit deportivoalaves.com.

Ianis Hagi va evolua sub formă de împrumut la Deportivo Alaves în sezonul 2023/24, fără ca formaţia din La Liga să aibă o opţiunea unui transfer definitiv al internaţionalului român.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Ianis Hagi s-a alăturat deja noilor săi coechipieri de la Deportivo Alaves şi se va deplasa alături de noua sa echipă pentru meciul cu Getafe, de luni seară.

Deportivo Alaves are o înfrângere şi o victorie în acest debut de sezon din La Liga. În prima etapă, noua echipă a lui Ianis Hagi a pierdut duelul de pe terenul lui Cadiz, după care s-a impus pe teren propriu în faţa câştigătoarei Europa League, Sevilla, scor 4-3.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! Vezi toate știrile
Citește și