Închide meniul

Dezvăluiri surprinzătoare făcute de bunicul lui Gerard Pique. Care este marele vis după retragerea de la Barcelona: „A renunţat la tot pentru fericirea lui”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 noiembrie 2022, 16:41

Dezvăluiri surprinzătoare făcute de bunicul lui Gerard Pique. Care este marele vis după retragerea de la Barcelona: „A renunţat la tot pentru fericirea lui

Dezvăluiri surprinzătoare făcute de bunicul lui Gerard Pique. Care este marele vis după retragerea de la Barcelona

Gerard Pique, în lacrimi după despărţirea de Barcelona / DPA Images / Gerard Franco via Hepta

Dezvăluiri surprinzătoare făcute de bunicul lui Gerard Pique, la o zi după ce fundaşul de 35 de ani s-a retras de la Barcelona. Amador Bernabeu a dezvăluit care este marele vis al legendei clubului de pe Camp Nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul vicepreşedinte al grupării blaugrana a venit cu lămuriri despre motivele pentru care Pique şi-a grăbit retragerea din fotbal. Un rol important l-a avut faptul că Xavi l-a ţinut mai mult pe bancă. Internaţionalul spaniol devenise rezervă de lux la Barcelona.

Dezvăluiri surprinzătoare făcute de bunicul lui Gerard Pique

Este o emoţie şi o tristeţe foarte mare, un amestec de sentimente negative şi pozitive. A fost un final la care nu ne aşteptam, lucrurile uneori sunt forţate.

Sunt emoţionat, da, pentru că au trecut mulţi ani de când l-am adus în această ‘casă’. El părăseşte clubul ca un domn, aşa cum este cu adevărat. Oricine nu-l cunoaşte cu adevărat nu are dreptul să-l critice.

Am văzut acest final venint pentru că are prea multă personalitate pentru a sta pe o bancă şi ştiam că, într-o zi, s-ar putea termina aşa. Este o chestie de personalitate a fiecăruia. A renunţat la tot pentru fericirea lui şi mi se pare că a fost foarte bine aşa.

Reclamă

El se ducea mereu în grabă (n.r. după ce era schimbat) pentru că aşa era felul său de a fi. Nu este un jucător care să stea pe bancă. A arătat până în ultimul moment că poate juca. Este o problemă sportivă şi trebuie să o accepţi, mi se pare corect, dar până aici. Gerard Pique nu va părăsi niciodată Barcelona rănit. Este este parte din Barca, suntem o întreagă familie, este viaţa şi istoria noastră. Nu am de gând să intru în zona asta şi să dau nume (n.r. dacă Laporta l-ar fi putut convinge să renunţe la retragere)„, a declarat Amador Bernabeu, citat de marca.com.

Fundaşul de legendă al Barcelonei îşi va îndrepta acum toată atenţia asupra cubului FC Andorra, pe care l-a cumpărat la finalul anului 2018. De atunci echipa a promovat până în campionatul regional catala în La Liga 2.

Viziunea sa o reprezintă FC Andorra, este foarte încântat. Marele său vis este să aducă Andorra în prima ligă„, a mai spus bunicul lui Gerard Pique.

Reclamă 4 / 0/3

Gerard Pique, aclamat de 90.000 de fani la ultimul meci pe Camp Nou

Gerard Pique a fost omagiat de 90.000 de fani la ultimul său meci pe Camp Nou și a izbucnit în lacrimi. Fundașul Barcelonei a fost copleșit de emoții.

Gerard Pique a anunțat în cursul săptămânii că își va agăța ghetele în cui. Partida cu Almeria, 2-0, a fost ultima pentru el pe Camp Nou. Fundașul de 35 de ani a fost căpitan și a purtat banderola de căpitan.

Xavi i-a oferit momentul de glorie lui Gerard Pique în minutul 84, când l-a scos din teren, moment în care întregul Camp Nou s-a ridicat în picioare și l-a omagiat pe legendarul fundaș.

Pique nu și-a mai putut stăpânii emoțiile și a izbucnit în lacrimi. Și Xavi a plâns când s-a îmbrățișat cu fostul său coechipier. Pique s-a îmbrățisat cu toți jucătorii și oamenii din staff-ul Barcelonei.

La finalul partidei, Pique a ţinut un discurs pe stadionul pe care a scris istorie.

În primul rând, mulțumesc tuturor colegilor mei, personalului, oamenilor din club, tuturor celor care ne ajută în fiecare zi să facem totul mai ușor. În viață, când îmbătrânești, uneori să vrei e să te lași.

O relație de atâta dragoste, de atâta pasiune, cred că era timpul să ne lase un spațiu, să ne dea aer, și sunt convins că în viitor voi fi din nou aici. Acesta nu este un rămas bun, am plecat cu ani în urmă și apoi m-am întors. M-am născut aici și voi muri aici. Visca Barça„, a fost discursul lui Pique pe stadion.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și