Închide meniul

Doi tricolori, în luptă directă pentru un transfer în La Liga! Anunţul făcut de presa din Spania

Alex Masgras Publicat: 19 iulie 2024, 8:16

Reclamă
Doi tricolori, în luptă directă pentru un transfer în La Liga! Anunţul făcut de presa din Spania

Doi tricolori, în luptă directă pentru un transfer în La Liga! Anunţul făcut de presa din Spania

Jucătorii naţionalei României, după calificarea la EURO 2024 / Profimedia

Doi tricolori sunt în luptă directă pentru un transfer în La Liga. Horaţiu Moldovan şi Ionuţ Radu se numără printre portarii doriţi de Real Valladolid, formaţie care a promovat vara aceasta în La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horaţiu Moldovan, ajuns la începutul acestui an la Atletico Madrid, are şanse mici să prindă un loc de titular în echipa lui Diego Simeone, în timp ce Ionuţ Radu nu mai intră în planurile celor de la Inter.

Doi tricolori, în luptă directă pentru un transfer în La Liga! Anunţul făcut de presa din Spania

Revenită în La Liga, Real Valladolid este în căutarea unui portar, post care este descoperit în acest moment. Potrivit presei din Spania, cei doi portari români sunt pe lista formaţiei spaniole, dar fostul portar de la Rapid are şanse mai mari să prindă acest transfer:

„Real Valladolid este cufundată în căutarea unui portar. Nu l-a reînnoit pe Jordi Masip și nici pe Alvaro Aceves. Așa că îl are doar pe Andre Ferreira, care nici măcar nu a debutat în sezonul trecut și a costat un milion euro.

În ultimele zile, doi portari români au fost legați de Real Valladolid, Horațiu Moldovan de la Atletico Madrid și Ionuț Radu de la Inter Milano.

Reclamă
Reclamă 4

Conducerea sportivă a clubului îl place mai mult pe Moldovan, dar Radu nu este exclus. Cel din urmă a fost deja legat în sezonul trecut de Real Valladolid”, au scris cei de la pucelafichajes.com.

Motivul real pentru care Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid

S-a aflat motivul real pentru care Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid. Jurnaliştii britanici au dezvăluit că portarul român l-a deranjat pe Diego Simeone, prin afirmaţiile făcute înainte de Campionatul European.

Cu puţin timp înainte de plecarea la EURO 2024, Horaţiu Moldovan a anunţat că îşi doreşte să plece de la Atletico Madrid, după doar jumătate de sezon.

Reclamă

Englezii anunţă că declaraţiile nu l-au încântat pe Diego Simeone, care este dispus să renunţe la serviciile portarului român, în această vară.

„Se pare că Horațiu Moldovan și-a dat foc la valiză în relația cu Diego Simeone după comentariile făcute la un podcast înainte de Campionatul European, când portarul și-a exprimat poziția clară”, mai scriau cei de la Daily Mail.

Horaţiu Moldovan şi-a pierdut postul de titular în naţionala României după ce nu a evoluat la Atletico Madrid în niciun meci oficial. La EURO 2024, titular a fost Florin Niţă. Moldovan este cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 2.5 milioane de euro. Portarul român a ales Atletico Madrid în dauna lui Betis Sevilla în ianuarie 2024. Slovenul Jan Oblak este titularul de drept al postului de portar la Atletico Madrid.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:32

Decizie fără precedent luată de Neluţu Varga! Unde se va disputa derby-ul cu rivala U Cluj

11:30

Antrenorul lui Rijeka, precaut înaintea dublei cu Corvinul Hunedoara din Europa League: „E un avertisment pentru noi”

11:20

Numele exclus de pe lista posibililor înlocuitori ai lui Edi Iordănescu! Reacţie fermă: „Nici vorbă!”

10:53

LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 3 ale Marelui Premiu al Ungariei sunt ACUM în AntenaPLAY

10:43

Mihai Stoica, săgeţi către Maccabi Tel Aviv, înaintea dublei cu FCSB: „Ne-au dus cu vorba. Au crezut că avem gânduri ascunse”

10:36

Câte bilete s-au vândut deja la FCSB – Maccabi Tel Aviv! Fanii iau cu asalt Ghencea

1 Programul Marelui Premiu al Ungariei! Cursa va fi duminică, în direct pe Antena 1 și live în AntenaPLAY (16:00) 2 FotoCum arată stadioanele de la Cupa Mondială 2026! Antena va transmiste exclusiv competiţia 3 Cât vor costa biletele la FCSB – Maccabi Tel Aviv! Anunţul lui Mihai Stoica, înaintea dublei din preliminariile Champions League 4 Lista posibilelor adversare ale FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League! Cu cine s-ar putea duela campioana 5 Gabi Stan a lovit şi înjurat un copil de 10 ani, în timpul unui meci. „Aia e lovitură, ce dracu?” 6 Ion Ţiriac a anunţat ce ar fi făcut în locul Simonei Halep, după revenirea în circuit: „Ea e locul 2005, sau pe cât e”
Citește și