Închide meniul

După Celtic, o nouă echipă s-a înscris în cursa pentru Horaţiu Moldovan: „E cel mai interesat club”

Bogdan Stănescu Publicat: 11 iulie 2024, 10:49

Reclamă
După Celtic, o nouă echipă s-a înscris în cursa pentru Horaţiu Moldovan: „E cel mai interesat club

După Celtic, o nouă echipă s-a înscris în cursa pentru Horaţiu Moldovan

Horaţiu Moldovan, la încălzire / Profimedia Images

După Celtic, o nouă echipă s-a înscris în cursa pentru Horaţiu Moldovan. Presa spaniolă scrie că echipa din Spania e „cel mai interesat club” de portarul naţionalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horaţiu Moldovan ar putea deveni coleg cu Andrei Raţiu la Rayo Vallecano. Moldovan e pe picior de plecare de la Atletico, iar Celtic şi Rayo Vallecano se luptă pentru semnătura lui.

După Celtic, o nouă echipă s-a înscris în cursa pentru Horaţiu Moldovan: „E cel mai interesat club”

Deși Getafe sau Valladolid au pus întrebări despre el, putem confirma că cel mai interesat club și cel care menține în prezent o negociere deschisă pentru portar, aflat în vacanță după ce a încheiat prezența la EURO 2024 cu România, este Rayo Vallecano”, au scris jurnaliştii spanioli de la todofchajes.com.

Presa din Marea Britanie a anunţat anterior că Celtic îl ia în calcul pentru un transfer pe Horaţiu Moldovan. Echipa scoţiană e în căutarea unui portar, după ce Joe Hart a luat decizia de a se retrage din activitate.

„Celtic este în alertă: portarul român Moldovan le-a spus celor de la Atletico Madrid că vrea să plece. Campioana Scoției caută un nou portar, după retragerea lui Joe Hart. Moldovan este nemulțumit de faptul că nu a jucat deloc la Atletico, sub comanda lui Simeone. Portarul a făcut parte din lotul României de la EURO 2024, însă a fost rezervă neutilizată.

Reclamă
Reclamă 4

Horațiu Moldovan a reapărut pe radarul lui Celic, după ce și-a manifestat dorința de a pleca de la Atletico. El a mai fost dorit insistent de Celtic și în ianuarie, când era jucătorul Rapidului, însă atunci a preferat să meargă în capitala Spaniei. În iarnă, el am ai fost dorit de echipe precum Basel, Ludogorets, Betis și Sevilla. Celtic caută de urgență un înlocuitor pentru Joe Hart, iar presa din Spania scrie că o ofertă pentru Horațiu Moldovan a fost deja făcută”, au scris cei de la dailymail.co.uk.

Motivul real pentru care Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid

S-a aflat motivul real pentru care Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid. Jurnaliştii britanici au dezvăluit că portarul român l-a deranjat pe Diego Simeone, prin afirmaţiile făcute înainte de Campionatul European.

Cu puţin timp înainte de plecarea la EURO 2024, Horaţiu Moldovan a anunţat că îşi doreşte să plece de la Atletico Madrid, după doar jumătate de sezon.

Reclamă

Englezii anunţă că declaraţiile nu l-au încântat pe Diego Simeone, care este dispus să renunţe la serviciile portarului român, în această vară.

Se pare că Horațiu Moldovan și-a dat foc la valiză în relația cu Diego Simeone după comentariile făcute la un podcast înainte de Campionatul European, când portarul și-a exprimat poziția clară”, mai scriau cei de la Daily Mail.

Horaţiu Moldovan şi-a pierdut postul de titular în naţionala României după ce nu a evoluat la Atletico Madrid în niciun meci oficial. La EURO 2024, titular a fost Florin Niţă. Moldovan este cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 2.5 milioane de euro. Portarul român a ales Atletico Madrid în dauna lui Betis Sevilla în ianuarie 2024. Slovenul Jan Oblak este titularul de drept al postului de portar la Atletico Madrid.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:50

Dorinel Munteanu, reacţie vehementă după scandalul uriaş din meciul cu Botoşani: „Am înjurat! Am avut o ieşire nervoasă!”

23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB 6 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale
Citește și